❤️KİTAP OLUYOR !❤️

30.5K 602 481
                                    

Merhaba! Evet , başlık beklenen duyuru çünkü; Bu duyuruyu hem ben , hem de siz çoktandır bekliyorsunuz. Ama , o duyuruya geçmeden önce nasılsınız?

Buraya yazmayalı bir yıl oldu. Levent'i özledim , Öylü'yü özledim. Hatta Cenk 'i bile özledim. Sizi özledim. Kısacası ilk ailemi özledim.

Hayal ediyorum. Bu satırları yazarken Levent karşı koltukta. Elinde Ökyü'nün fotoğrafları. Bana büyüyü bozmuşum gibi bakıyor. Öykü'yü sildiğim için gözleri buğulu , ama ağlamıyor. Söz verdi.

Yada şizofreni oluyorum.

Şahsen ben iyiyim. Hayatımda bazı noktaları yerine yerleştirdim , ihtiyacım olan tek şey dinlenmek ve düşünmekti. Yeni mezun olduğum için kendimi kırılan bir bardak gibi paramparça gibi hissediyordum. Takii , biri beni gelip 502 japon yapıştırıcısıyla yapıştırana kadar dfjghdfhdgh.

Her neyse ciddi olalım. Ponçik duyurumuz bir çoğunuzun tahmin ettiği gibi; Kitap oluyoruz.

Gözlerim dolu dolu, duygusal bir insanım muhatmelen bu bölümü paylaştıktan sonra ağlayacağım. Ya da dayanamayıp yorumlarınızı okurken.

Size şimdi buraya bunun benim için önemini anlatmayacağım. Beni sevmeyenleriniz ya da kitabı sevmeyenleriniz zaten araya çıkıp beni gereğinden fazlasıyla üzecek. Ama şunu söylemeliyim ki , ben kitabı 'Aman iki hava atarım.' ya da 'Herkes kitap çıkarıyoğ yağ benim neyim eksik ki.s.s.s' diyerek çıkarmak isteyen bir insan değilim.

Sözleşme henüz 1Milyon tıklanmaya gelmeden bile elime iki tane teklif gelmişti. Askıya aldım. İstememekten değil, sadece çıktı diyerek çıkarmak istemiyordum. Adımı duyurmak istiyorum. Hayalim için istiyordum. Öğretmenlerimi gururlandırmak için.

Sözleşme'yi yedinci sınıfta düşünmeye başlamıştım. Hep aklımın bir köşesindeydi , okuduğum kitaplar da bulamayınca internette dolaşırdım. Defterime yazmaya başladım. Levent her zaman kahramanım, hee zaman kalbimin sağ köşesinde ki tahtatydı. Öykü ise sadece Öykü dkskdkd. Evet, yazdığım karakteri çok kıskanıyorum. 😂😂

Onuncu sınıfta deftere yazdıklarımı bir arkadaşım gördü. O zamanlar sürüden kaçan koyun gibiydim. Kimseye elimde ki defterle gözükmek istemiyordum. Yazdıklarımı görmelerini o zaman ki aklımla dalga geçmelerini istemiyordum. Bir iki satırına bakıp 'Kanka yazacağına gel de bahçeye çıkalım.' demişti dffgfgds. Sonra da 'wattpad diye bir site var , üye ol.' demişti. Bu hesabım ilk hesabım değil. Sınavlardan ilk hesabımın şifresini unutmuştum. Eks aşkımın adı olabilir tam hatırlamıyorum dffgsdgs.

Her neyse , konumuza gelelim.

Yorumlarınızı merak ediyorum , tepkilerinizi merak ediyorum , yayınevini öğrendiğiniz zaman ki şaşkınlığınızı merak ediyorum , kapak ile ilgili fikirlerinizi , ve beni kıracak cümlelerinizi merak ediyorum. Kısacası manyağım dhdhdgdgsd.

Ve bu manyak uzun bir yolda yürürken yanına gelecek ailesini bekliyor.

Final değişecek mi? Konular nasıl olacak derseniz: Kitap baştan sonra değişecek. Final değişecek. Bilmiyorum belki son satırlarda Öykü olmayacak.

Yazı tarzı konunun kısmi yerleri ağladığınız ve güldüğünüz yerler hariç. Orası bizim.

En önemlisi Sözleşme için ek bir kitap ismi bulmak istiyorum. Varsa bir kaç fikriniz alırım hani.

Kapak ile düşüncelerinizi /Karakterleri,Ciltli mi yoksa ciltsiz mi , ya da ne bileyim kapak rengi ayracı her konu da düşüncelerinizi bekliyorum.

Beraber ağladığımız güldüğümüz satırlarda buluşacağız. Aynı satırırın altını çizeceğiz.

Yayınevim çok ponçik , onlar ise; Epsilon Yayınları.

Kapak ve fiyat henüz belli değil , fakat ayarlanır ayarlanmaz hemen geleceğim buraya. Sizden ricam kitabı kütüphanenizden çıkarmamanız.

Her ne olursa olsun beni unutmayın.

Aşkını en güzel şekilde yaşatmak istediğim Levent'i,

Aşka anlamı en güzel katan Öykü'yü,

Ne olursa olsun her zaman gülmenin size yakıştığını söyleyen Cenk'i,

Son olarak bu hikayede 'çükümü çaldılar'diyerek 'jsksjdksjdjd' dedirten Anıl'ı unutmayın...

Bana ulaşacağınız yer: İnstagram adresim olan , asliipekli

Yayınevimin ise : Epsilonyayinlari

Yayınevini bir nevi taciz edip beğendiğiniz kesitleri, yorumlarınızı atabilirsiniz. Yeter ki yanımda olduğunuzu bilsinler. 😇

Sizi seviyorum! İmza günlerinde sizi öppeceğim öppeceğim. Mıncırıp ıstıracağım. Ay lav millet!

Bir daha ki duyuruma kadar Allah'a emanet!

Bir daha ki duyuruma kadar Allah'a emanet!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


SÖZLEŞME |RAFLARDA|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin