Hoofdstuk 11

5.2K 292 92
                                    

*Because i can* 



Ik was zeer gestrest toen het eindelijk middagpauze was. Reece heeft me de hele dag niet lastig gevallen, en ook al ben ik er blij mee, werd ik er ook zenuwachtiger van. Ik denk dat hij me iets gaat laten doen op het feest. 

'Jongens, ik heb jullie hulp nodig,' zei ik wanhopig. 

'Kijk gewoon op de lijst die we hebben gemaakt,' stelde Aria voor. 

'Nee je begrijpt het niet,' vertelde ik hen. 'Logan gaat een feest geven dit weekend en Reece is van plan om te komen, en ik denk dat hij me iets gaat laten doen daar,' legde ik uit. 

'Nou, ik kan je niet helpen,' zei Aria meelevend. 'Jullie weten dat ik aan het oppassen ben. Daarnaast, je hebt me niet nodig,' zei ze met een grijns. 

Ik trok een wenkbrauw op. 'Renee, kan je mij helpen?' ik draaide me naar haar toe, maar zij had dezelfde grijns op haar gezicht. 

'Natuurlijk help ik je,' zei ze, nog steeds met een grijns op haar gezicht. Een grijns die ik de laatste tijd iets te vaak zie. 

'Oke, fijn! Dus het maakt je ouders niet uit?' 

'Oh, we gaan niet naar mijn huis. We zijn bij jouwe.' zei ze terwijl ze haar haar over haar schouder deed. 

Ik was verward. 'Uhm, ik denk dat je het probleem over het hoofd ziet.' 

'Nee hoor,' zei ze. 'We gaan je mooi maken en dan je naar het feest sturen om te flirten met Reece,' zei ze simpel, als of ik daar mee akkoord zou gaan.

'Wat? Nee! Ik heb jullie al gezegd dat ik dat niet ga doen. Daar naast zijn er daar genoeg meisjes waar hij van kan kiezen. Ook al zou ik het proberen, wat ik niet ga doen, dan denk ik niet dat hij me überhaupt zou zien staan.' 

'Nou ik ga je er zo uit laten zien dat hij zijn ogen niet van je af kan houden,' zei Renee zelfverzekerd. 

Ik rolde mijn ogen. 'Waarom ga jij niet met hem flirten?' 

'Omdat ik dan druk bezig ben met praten tegen Sean,' zei ze voordat ze haar tong naar me uitstak. 

'Nou bedankt voor niks,' zei ik zachtjes. Ik zat nu nog meer tegen het weekend op dan daarvoor. 



***


'En draaien!' Zei ik luid tegen de meisjes. Ze waren allemaal zo schattig in hun kleine tutu's. 

'Lilah!' Hoorde ik iemand fluisteren. 'Lilah, kan je hier even komen alsjeblieft?' riep mevrouw Simone, de eigenaresse van de dansstudio, terwijl ze naar me zwaaide. 

'Doorgaan iedereen!' zei ik waarnaar ik naar haar toe liep. 'Wat is er, mevrouw Simone?' 

'Ik wou even met je praten over de wedstrijd die er aan komt,' informeerde ze me. 'Ik denk dat het een goed idee is als je mee gaat doen,' mijn ogen werden groot. 'Het zou niet alleen een geweldige kans zijn om wat geld te verdienen voor de studio, maar ook voor jezelf,' zei ze terwijl ze me een folder gaf. 

'M-maar, ik heb nooit een wedstrijd gedaan,' vertelde ik haar nerveus. Ik bedoel, ja, ik vond het leuk dat ze mij ervoor vroegen, maar een wedstrijd? Met andere mensen? Niet alleen, hier in de studio maar met heel wat andere geweldige dansers erbij?

'Alleen maar meer reden om mee te doen,' zei ze glimlachend. 'Het zal je geweldige ervaring geven.' 

'Uhm.. o-oke,' zei ik, nog steeds wat onzeker. 

The badboy stole my notebook (Dutch)Where stories live. Discover now