H1: Terugtrekken!

15 1 0
                                    

Het is 3 uur s'nachts het Goudse verzet is weer bezig met het ophalen van spullen voor de mensen.Josh is er ook bij ze zijn bijna klaar als ineens.....Kling,bam,bam geschreeuw overal schoten hij hoort iedereen schieten.Ineens hoord hij terugtrekken,terugtrekken.

Hij rent de anderen achterna naar hun verzetkamer.als hij er eindelijk zijn hoord hij overal nog schoten schreeuwen en herrie.Als de leider binnen komt is het stil buiten hij geeft een teken dat Josh moet gaan kijken als hij buiten rondsluipt word hij in een keer gegrepen door 2 mannen.Hij schiet een van de mannen in zijn hoofd en de ander in zijn been.Hij rent weg en hij hoort achter zich gescheld en schoten alweer schoten.hij rent en rent tot hij in een keer tegen iemand aan rent en bij zijn keel word gegrepen.

Hij probbert zich eruit te worstelen maar de man is sterker.Hij probeert van alles om los te komen maar niks lukt.zodra er meer mannen worden geroepen word er gechekt of hij een van hun is.Ze praten een rare taal denkt josh.Op dat moment word hij geslagen en word er iets tegen hem gezegt.Hij antwoord "Ik kan je niet verstaan" Iedereen lacht josh schaamt zich maar op dat moment hoor hij weer schoten en hij hoopt dat deze van het verzet zijn.in een minuut licht hij ergens misselijk op de grond van een auto.

Hij hoort mensen achter zich en ziet 2 mensen een 2 meisjes en een jongen ze kijken bang.Josh Vraagt wie ze zijn en wat ze hier doen. De jongen zegt is het niet duidelijk we zitten gevangen als slaven van Helga ze zitten hier toch ook met pistolen op jou te richten. Dat is waar zegt Josh. Als het schieten stopt komt er iemand binnen en slaat iedereen heel hard met een honkbal knuppel van ijzer josh valt bewusteloos neer.


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 21, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Tijd OorlogWhere stories live. Discover now