3.

1K 30 4
                                    


𝐈𝐟 𝐈 𝐥𝐞𝐚𝐯𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐥𝐞𝐟𝐭, 𝐢𝐬 𝐢𝐭 𝐜𝐨𝐮𝐫𝐚𝐠𝐞 𝐨𝐫 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐚𝐧 𝐞𝐬𝐜𝐚𝐩𝐞? 𝐎𝐫 𝐢𝐬 𝐢𝐭 𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐜𝐨𝐮𝐫𝐚𝐠𝐞𝐨𝐮𝐬 𝐭𝐨 𝐬𝐭𝐚𝐲, 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐫𝐲 𝐭𝐨 𝐜𝐡𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐭𝐡𝐞𝐦?


Másnap korábban keltem, mint Minhó. Őszintén semmit sem aludtam, csak dolgozott bennem az a nyomorult agy. Nem hagyta nyugtomat és folyton gyártotta a rosszabbnál- rosszabb teóriákat rólam, rólunk és a lányokról. Sok próbálkozás után, olyan negyed három körül elaludtam. De kelhettem is fel: egyrészt, mert pirkadt, másrészt hányinger kerülgetett.
Kirohantam a fürdőbe, és a wc fölé térdeltem. Várakoztam, bár abban sem voltam biztos, hogy tényleg kellett. Tévedtem.
Bár, tegnap elég keveset ettem, ennek tudtam be. És ki is futottam magam. Na, meg az izgalmak. Nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet.
Felálltam, majd a tükörbe néztem. Eléggé sápadt voltam és még karika is csüngött a szemem alatt. Megmostam az arcom, a fogam és le is fürödtem. Ahogy álltam a zuhany alatt, a tegnapi beszélgetések ugrottak be: Minhó velem akar jönni, az biztos. De ezt nem kérhetem tőle és nem is engedhetem meg. El kell menjek, de úgy, hogy ne vegyen észre. Szüksége van a csapatára és rá is szükség van. Annyi mindent tett a csapatért, én nem leszek ezeknek az elrontója.
Óvatosan kilépdeltem, felvettem a ruháimat a földről, felöltöztem és a cipőmet felhúztam. Belepakoltam mindent a táskámba, majd írtam neki egy levelet.

𝐷𝑟𝑎́𝑔𝑎, 𝑀𝑖𝑛ℎ𝑜́

𝑆𝑧𝑒𝑟𝑒𝑡𝑙𝑒𝑘! 𝐷𝑒 𝑛𝑒𝑚 𝑒𝑛𝑔𝑒𝑑ℎ𝑒𝑡𝑒𝑚 𝑚𝑒𝑔, ℎ𝑜𝑔𝑦 𝑒𝑘𝑘𝑜𝑟𝑎 𝑎́𝑙𝑑𝑜𝑧𝑎𝑡𝑜𝑡 ℎ𝑜𝑧𝑧 𝑚𝑖𝑎𝑡𝑡𝑎𝑚. 𝐴𝑧, ℎ𝑜𝑔𝑦 𝑒𝑙ℎ𝑎𝑔𝑦𝑜𝑑 𝑎 𝑐𝑠𝑎𝑝𝑎𝑡𝑜𝑑𝑎𝑡, 𝑒́𝑙𝑒𝑡𝑒𝑑 𝑙𝑒𝑔𝑒𝑠𝑙𝑒𝑔𝑛𝑎𝑔𝑦𝑜𝑏𝑏 ℎ𝑖𝑏𝑎́𝑗𝑎 𝑙𝑒𝑛𝑛𝑒! 𝑆𝑧𝑢̈𝑘𝑠𝑒́𝑔𝑢̈𝑘 𝑣𝑎𝑛 𝑟𝑎́𝑑 𝑒́𝑠 𝑓𝑜𝑟𝑑𝑖́𝑡𝑣𝑎. 𝑁𝑒𝑚 𝑙𝑒𝑠𝑧𝑒𝑘 𝑎𝑧 𝑒𝑙𝑟𝑜𝑛𝑡𝑜́𝑗𝑎 𝑠𝑒𝑚𝑚𝑖𝑛𝑒𝑘! 𝐴𝑧, 𝑎𝑚𝑖 𝑒́𝑗𝑠𝑧𝑎𝑘𝑎 𝑡𝑜̈𝑟𝑡𝑒́𝑛𝑡 𝑘𝑜̈𝑧𝑡𝑢̈𝑛𝑘, 𝑎 𝑣𝑖𝑙𝑎́𝑔 𝑙𝑒𝑔𝑐𝑠𝑜𝑑𝑎́𝑙𝑎𝑡𝑜𝑠𝑎𝑏𝑏 𝑒́𝑙𝑚𝑒́𝑛𝑦𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑡. 𝑆𝑧𝑒𝑟𝑒𝑡𝑡𝑒𝑚 𝑚𝑖𝑛𝑑𝑒𝑛 𝑒𝑔𝑦𝑒𝑠 𝑝𝑖𝑙𝑙𝑎𝑛𝑎𝑡𝑎́𝑡. 𝐴ℎ𝑜𝑔𝑦 𝑏𝑎́𝑟𝑠𝑜𝑛𝑦𝑜𝑠𝑎𝑛 𝑜̈𝑙𝑒𝑙𝑡𝑒́𝑙 𝑒́𝑠 𝑠𝑧𝑒𝑟𝑒𝑙𝑚𝑒𝑡 𝑣𝑎𝑙𝑙𝑜𝑡𝑡𝑎́𝑙. 𝑆𝑖́𝑟𝑛𝑜𝑚 𝑘𝑒𝑙𝑙, 𝑚𝑒𝑟𝑡 𝑒𝑚𝑙𝑒́𝑘𝑒𝑖𝑚 𝑚𝑒𝑔𝑏𝑎𝑏𝑜𝑛𝑎́𝑧𝑛𝑎𝑘 𝑒́𝑠 𝑚𝑎𝑟𝑎𝑑𝑎́𝑠𝑟𝑎 𝑘𝑒́𝑛𝑦𝑠𝑧𝑒𝑟𝑖́𝑡𝑒𝑛𝑒𝑘. 𝑁𝑒𝑚 𝑡𝑒ℎ𝑒𝑡𝑒𝑚 𝑚𝑒𝑔! 𝐴𝑧 𝑜𝑡𝑡ℎ𝑜𝑛𝑜𝑚 𝑣𝑎́𝑟! 𝐴 𝑐𝑠𝑎𝑝𝑎𝑡𝑜𝑚 𝑣𝑎́𝑟! 𝐾𝑒́𝑟𝑙𝑒𝑘, ℎ𝑎 𝑒𝑧𝑒𝑘𝑒𝑡 𝑎 𝑠𝑜𝑟𝑜𝑘𝑎𝑡 𝑜𝑙𝑣𝑎𝑠𝑜𝑑, 𝑛𝑒 ℎ𝑎𝑟𝑎𝑔𝑢𝑑𝑗 𝑟𝑎́𝑚. 𝑂̈𝑠𝑠𝑧𝑒 𝑣𝑎𝑔𝑦𝑜𝑘 𝑧𝑎𝑣𝑎𝑟𝑜𝑑𝑣𝑎. 𝑀𝑖𝑛𝑑 𝑒𝑛𝑛𝑒𝑘 𝑛𝑒𝑚 𝑘𝑒𝑙𝑙𝑒𝑡𝑡 𝑣𝑜𝑙𝑛𝑎 𝑚𝑒𝑔𝑡𝑜̈𝑟𝑡𝑒́𝑛𝑛𝑖𝑒! 𝐴𝑧 𝐴𝑙𝑘𝑜𝑡𝑜́𝑘 𝑠𝑒𝑚 𝑖́𝑔𝑦 𝑎𝑘𝑎𝑟𝑡𝑎́𝑘. 𝐸𝑧 𝑎 𝑚𝑖 𝑘𝑖𝑠 𝑏𝑎𝑑𝑎𝑟𝑠𝑎́𝑔𝑢𝑛𝑘 𝑣𝑜𝑙𝑡. 𝐻𝑎𝑧𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡𝑒𝑚, 𝑑𝑒 𝑣𝑖𝑠𝑠𝑧𝑎𝑡𝑒́𝑟𝑒𝑘!

𝑻𝒉𝒆 𝑴𝒂𝒛𝒆 𝑹𝒖𝒏𝒏𝒆𝒓 - 𝑨𝒛 Ú𝒋 𝑲𝒂𝒍𝒂𝒏𝒅Where stories live. Discover now