BAŞLANGIÇ

193 5 1
                                    

Arkadaşlar kişiler sadece hayal ürünüdür . Olay ise İzmir'in Nazarköy beldesinde gerçekleşmiştir .

Lise son sınıf öğrencisiyiz . Biz 5 kişiyiz . Harun , Can , Yılmaz , Zeynep ve Ben ( Salih ) . Hepimiz çok iyi arkadaşız . Aramızdan su sızmaz o derece :)

Okulun son zamanlarıydı kimimiz üniversite hayali kuruyor kimimiz ise bi an önce çalışmaya başlayıp para kazanmak istiyordu . Yine birgün mahallede toplandık ve Can konuşmaya başladı ; Son zamanlarımız hep beraber son kez bişeyler yapalım . Dedi bende onay vererek kafa salladım ve çok iyi olacağını söyledim . Herkes fikri benimsemiş ve düşünmeye başladık .
Evlerimize dağıldık tekrar .
----------

Gece vakti .

----------

Yatağımda uzanmış öyle düşünüyorum acaba ne yapabiliriz diye . Biraz yatakta döndükten sonra uyuyakalmışım .

Sabah 08:33 haftasonuydu ama erkenden uyanmıştım heyecanlıydım . Herkesi tek tek aradım hepside benim gibi erkenden uyanmıştı hatta en geç ben uyanmıştım . Buluşmak için sözleştik
.

Harun arayıp biraz gecikeceğini söyledi . 4 ümüz bi kafede buluşup birer bardak çay içtikten sonra Zeynep çantasından internetten bulduğu resimleri ve yazıları gösterdi büyük şaşkınlık ve korku içinde resimlere bakakaldık . herkes birseylere bakıyor birseyler okuyordu tam o sırada Harun geldi .

Ee bişeyler buldunuz mu ?

Ben atladım lafa bulduk bulmayada yemez dedim herkeste bi kahkaha tabi korkmuştum . Sonra bize çok iyi macera olacağı fikrinide aklımdan çıkaramıyordum .

Herkes bu fikri onayladı ve dağıldık . Okulların kapanmasına daha 1 hafta vardı ki biz valizlerimizi hazırlamıştık . Okuldan izin kağıdı alabilmek için ailelerimizi ikna etmek kalmıştı neyseki hepimiz izinleri koparmıştık çok heyecanlıydım acaba ne olacaktı yada boşunamı gidiyorduk ?

Şeytanın Gözü #Wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin