Capitolul 27

1K 42 0
                                    

Perspectiva lui Chloe:

Prima zi de Crăciun a început în forta, cu o bătaie cu zăpadă.

-Nick, gata.. mi-e frig.

-Bine, mai sunt si alte zile.

Ma luase pe sus în timp ce dormeam si m-a scos afară, băgându-mă cu fundul în zăpadă. Dupa Nick, s-a luat si Max ce a făcut acelaşi lucru cu Maddy. Dar diferenţa dintre noi si ei, a fost cererea în căsătorie a prieteni mele. Mi s-a părut un moment emoţionant, pe care şi eu îl aştept nerăbdătoare. Nu ştiu când va avea de gând Nick să mă ceară, dar niciodată nu e prea târziu.

-Du-te si te schimba, cat iti fac un ceai cald.

Îmi plăcea felul in care avea grijă de mine.

Dupa ce ma schimb merg în bucătărie si iau un loc lângă ceilalţi trei la masă. Îmi e servită cana din care iese abur fierbinte, la fel ca lichidul din ea.

-Ce facem in seara asta?întreabă Maddy.

-Trebuie să sărbătorim cumva logodna noastră, dar voi doi unde vreţi să mergem.

Eu şi iubitul meu facem un schimb de priviri, apoi îl las pe Nick să răspundă.

-Nouă ne e indiferent, unde vreţi voi acolo mergem.

Pe seară proaspeţii logoditi decid sa mergem la karaoke. Eram de acord, până sa imi vina radul, si dupa cum ma asteptam Maddy îmi alesese o melode de dragoste. Nick o cândva fara a privii ecranul, in timp ce privirea mea era doar pe el aţintită deoarece nu stiam versurile. Ne fiind atentă la ce se întâmplă in jurul meu, mâna lui ce îmi atingea catifelatul umar, coboară in jos pana ajunge sa imi mangaie burta. Privirile tuturor erau aţintite asupra mea. Ma uitam la toţi din jurul nostru, lăsându-l doar pe Nick sa cante, iar eu dansam lent sub îmbrãţişarea lui. Printe atatea chipuru necunoscute, unul îmi atrage atenţia făcându-mă să ma opresc din balansat si să ma crispez. Nick observa schimbarea mea de comportament si se opreste din cântat lăsându-i pe ceilalţi doi să continue melodia.

-Chloe eşti bine?

-Nu.. vreau să plecăm.

-Ce s-a întâmplat?

-El..

Atât reuşesc să spun si arăt cu degetul spre mulţimea ce ne privea ciudat. Disparuse, chipul cunoscut plecase.

-Chloe unde fugi?

Alergam ca o descreierata într-o mulţime agitată, căutând persoana ce si-a lasat o puternică amprentă în viaţa mea. Nu mai băgam in seamă strigătele iubitului meu, ci îmi continuam căutarea, asa cum si el continua sa se ţină după mine si sa nu ma piardă prin aglomeraţia ce mi se parea mai activă ca niciodată.

-Chloe, stai! Nu mai alerga, poate cazi!

Il ignor total pe Nick si în sfârşit reusesc sa ies afară, unde îl găsesc pe tip stand sa fimeze rezemat de peretele clădirii.

-Tu, tu esti un nemernic! Din cauza ta nu mai suport nicio atingere a iubitului meu.

Ţipam şi îl loveam cu toată puterea mea, in timp ce lacrimile anunturilor amare îmi curgeau ca un rau pe faţă. Mainile calde a lui Nick ma opresc printr-o îmbrăţişare.

-Gata.. calmează-te!

Se desprinde din imbratisare si ameninţător se îndreaptă spre tip.

-Tu eşti cel ce mi-a violat iubita?

Perspectiva lui Nick:

Tot ce auzeam era liniştea asurzitor ce ma scotea din minti.

Împreună pentru totdeaunaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum