Capitolul 18

358 19 0


      Perspectiva lui Chloe:

Trebuia sa ne pregatim toți trei sa mergem într-un loc neașteptat, pentru mine dar am refuzat sa merg pentru ca, ca orice femeie am problemele lunare si nu ma simteam prea bine. Astept sa plece Max cu Maddy apoi ma pun sa vad un filmul "Sub aceeasi stea" la laptop pana adorm.

       

   Perspectiva lui Nick:

Ma uit la ceas nerambdator sa incep primul meci. Nu mai practicasem de trei ani box si recunosc ca am emotii. Era abia opt fara un sfert. Meciul începea la opt, deci mai aveam de asteptat. Stateam pe banca din vestiarul meu, cu capul in palme dar cand usa se dechide imi pridic privirea gasindu-i pe Max si Maddy in prag. O cautam cu privirea pe Chloe, speram sa fie si ea.

-Mai e puțin si incepe, esti pregătit?

-Da..

-Cine iti e adversar?

-Habar n-am, nu mi s-a spus desi am întrebat.

-Asta e ciudat. Ar fi trebuit sa iti spuna ca sa fi pregătit.

-Spune-i asta boului de Drayer care vrea sa vadă "la ce nivel sunt".

-De ce te-ai reapucat de box, mai ales aici? Sti ca e un prost.

-Asa e cel mai bine. Sunteti doar voi?întreb asteptand sa imi raspunda negativ.

-Da, Chloe nu se simtea prea bine!deși eram suparat ca nu venise nu aratam asta, din contra vroiam sa par indiferent.

-Mă bucur ca nu a venit.

-Știm ca simti cu totul altceva!imi spune Maddy.

-De data asta chiar știți prost! spun mai răspicat apoi trec pe lângă ei lasandu-i in ceață.

Era opt fără trei minute ceasul iar eu ma aflam in ring așteptându-mi adversarul. La fix, apare un tip mult mai musculos dar de aceasi înălțime cu mine. Aveam puține emotii vazand cum arată, dar trebuia sa imi recastig încrederea de sine, pana la urmă nimic nu e imposibil. Multi pariasera pe mine, iar daca pierdeam banii pe langa ca toti ieșeam in pierderea ma alegeam si cu multe huiduieli. Meciul începe, iar din fericire eu nu încasez niciun pun in prima repriză. Dar in cea de'a doua încasez câțiva puternici, dandu-mi sangele. Ma enervasem iar in runda a treia ma revanșez si ii trimit multi pumni unul dupa altul. Încasase destula bătaie, încât il dobor pe pardoseala rece a ringului, iar arbitrul da drumul numărătoarei, castigand prin K.O. Nu stiu cati bani voi castiga, dar reîncepusem cu dreptul.

Merg in vestiar bucuros în sinea mea de câștig, dar stiam ca imediat ma voi alege cu vizita lui Drayer iar asta ma va enerva. Venise doar sa imi aduca banii, m-a felicitat apoi a plecat imediat. In loc sa-mi mulțumească ca i-am adus leafă in buzunar, el merge sa stea cu toti intelectualii dar sincer ma bucuram ca nu m-a bătut iar la cap.

-Bravo! Trebuie sa sărbătorim!i spun cei doi foarte veseli.

-N-am chef!

-Ba da, mergem sa bem macar o bere. Hai frate, macar atât!

-Bine, asteptati-ma la mașină vin imediat.

Fac repede un dus, ma schimb apoi merg spre cei doi ce ma așteptau in față.

-Unde mergem?

-La noi..

Il privesc încruntat pe Max, apoi pe Maddy. Știam ce pun la cale si nu imi convenea.

Ajungem la ei, unde liniștea predomina. In timp ce Maddy merge sa aducă trei beri, eu ma asez comod pe canapeaua din sufragerie. Ranile cu care ma alesesem din cauza meciului începeau sa doara al naibii de tare iar cand buza de jos face contact cu berea tresar din cauza usturimii. Ma dezobisnuisem de asfel de dureri, dar cu timpul speram a ma reobisnuiesc cu ele. Ne stransesem in sufragerie dar nu ma simteam prea confortabil stiind ca persoana pe care o iubeam era la cativa metrii de mine iar eu nu puteam nici macar sa o privesc. Ma rănise prea tare, nu ma așteptam niciodată ca ea sa se culce cu cine apuca. Chiar nu mi-a trecut asemenea idee nici macar doua secunde prin minte.

Împreună pentru totdeaunaWhere stories live. Discover now