Capitolul 22

379 20 2


Perspectiva lui Nick:

Ma trezesc buimac, privesc ceasul telefonului ce imi indica ora șase dimineața dar fumul din cameră ca Chloe sigur a făcut vreo prostie. Merg prin fumul gros care spre surprinderea mea se afla numai in dormitor. Pe brunetă o gasesc in camera pentru oaspeti dormind cu cainele in brate. Pentru siguranța amândurora o trezesc.

-Chloe, ce ai pus in cameră de e iese fum?

-Poate ai lasat ceva deschis..

-M-am trezit de abia câteva minute. Spune-mi ce-ai făcut!

-Nick, nu sunt asa de tâmpită încât să-ți dau foc!

Mă ridic grabit îndreptăndu-mă spre dormitor. Deschid uşa blconului pentru aerisirea încăperii, apoi după câteva verificări gasesc o petardă ce topise unele fire ce aparțineau televizorului.

-Chloe!

Astept sa răspundă, dar nimic.

-Chloe!mai spun odată nervos.

-Pentru ce m-ai chemat?

-Îți arde de glume tampite?

-Despre ce vorbești?

-Știu ca vei nega, dar dacă vrei sa te răzbuni găsește altceva!

Ma privește încruntată lăsând cainele jos.

-Eu nu am facut nimic, dar tu crezi ce vrei.

-Acum fă pe victima!

-Normal pentru că eu nu am făcut nimic! Știu soluții mai bune sa ma răzbun pe tine, fără să-ți dau foc!

Pleacă nervoasă trantind ușa in urma lăsându-mă să cred ce vreau. Ies după ea gasind-o in sufragerie schimbându-se.

-Unde pleci?

Nu-mi răspunde încercând sa ma evite.

-Te-am întrebat unde pleci?

-Lângă oameni ce au încredere în mine.

-Si eu am..

-Am văzut!

Iese ca un fulger pe ușă, lăsându-mă cu potaia ce privea spre mine. Nu era zi in care sa nu ne certăm dar iubirea dintre noi era rămăsese la fel de arzătoare, de puternică.

Duceam lipsă de antrenament așa că următoarea zi merg la sala deținută de Drayer pentru jucătorii ce făceau parte din tabăra lui. Sala era legată de bar, dar clienții nu aveau acces. Mă schimb în vestiar, apoi ies găsindu-l pe afurisit vorbind cu unul dintre luptători.

-Nick, stai!

-Ce vrei?

-Am primit o ofertă din Australia...

-Așa și?

-Lasă-mă să termin. Trebuie să îmi aleg șase jucători și să merg într-un turneu de patru luni. Plecarea este vineri, deci du-te acasă și ocupă-te de cele necesare pentru turneu. Și vezi ca ești obligat să participi prin contract. Deci nu uita joi la ora 12 să fi aici ca plecam toți odată spre aeroport.

Încuviințez din cap, apoi fac cale întoarsă. Singura la care mă gândeam era Chloe, căruia sigur nu îi va conveni și iar ne vom certa.

Ajung în fața ușii apartamentului lui Max și temător stau să mă gândesc cum ii voi da vestea brunetei. Bat la ușă și spre surprinderea mea chipul lui Chloe zâmbind, răsare de după ea. Stăteam și ne priveam ne-ncetat dar trebuia sa sparg cumva liniștea dintre noi.

Împreună pentru totdeaunaWhere stories live. Discover now