0.

2.6K 57 2
                                    

ɪᴛ ɪs ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ᴛʜᴀᴛ ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙᴇᴛᴛᴇʀ, ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɢɪᴠᴇ ᴜs sᴛʀᴇɴɢᴛʜ ᴛᴏ sᴜғғᴇʀ.


Május 1. - Csütörtök
Reggel 9 óra 21 perc 50 másodperc
Völgy


- Mikor jön már az a nyamvadt Felvonó?! Már itt kellene lennie.. még a végén fel sem küldik.. - idegeskedett Carly, miközben fejét rázva dübörgött oda-vissza a Nagy Teremben.

Az asztal alatt trappoltam én is. Ritka az, ha percek, ebben az esetben órák telnek el az ígért időpont után.
- Nincs semmi gond. Talán elszámoltak valamit és újra pakolták az egészet. Hamarosan megérkezik!

- Vagy nem.. - dünnyögte Amanda.

Az órák lassan teltek, így elkezdtem agyalni a következő Kezdőn, avagy Újoncón.
Azt nevezzük Újoncnak, akit azon a bizonyos Felvonón küldenek nekünk. Feladatát mi osztjuk ki, amit kap, azzal kell foglalkoznia. Persze, ha van tehetsége valami egyéb munkához, akkor ott is tevékenykedhet. A lényeg, hogy dolgozzon és segítse a Kísérletünk sikerességét.

Ha jól tud futni, mehet Futárnak, úgy is megapadt a felderítők létszáma. Talán ez az egyik legveszélyesebb munka itt. Felderíteni egy ismeretlen, hatalmas területet, amely tele van buktatókkal és lényekkel. Nem egy hálás tevékenység.

Jól tud építeni? Nem fárasztja ki a kemény munka? Akkor az Építőkhöz kerül. Az Építők vezetője Blair, aki 11-ként érkezett közénk.

Nagyon fontos, hogy rendes táplálékot jutassunk be a szervezetünkbe, így kellenek szakácsok. Aki valamennyit is konyít a főzéshez, az bizony ide kerül. Jelenleg Jess a vezér, valamint az egyedüli tag is.

A Térképészek szorosan együtt dolgoznak a Futárokkal. Ők őrzik az elkészült, fél kész terveket, amelyeket az életük árán is védeniük kell. Vezetőjük Marna.

A Földesek. A mezőgazdászok, a napbarnítottak és egyebek. Ha az Újonc jól forgatja kezében az ásót vagy a kapát, akkor ide állítjuk be. Vezetőjük Senna, aki nemrég kapta a kinevezését.

A Tenyésztők lennének a Szakácsok segítői, ugyanis ők nyúzzák meg, vágják le az állatokat, valamint haláluk napjáig gondozzák is őket. Vezetőjük: Emma.

A Rendesek csapatába tartoznak azok, akik takarítanak, rendben tartják a Völgyet. Vezetőjük Sax, aki 5-nek érkezett.

Vannak az Ápolók, akik gondozzák a betegeket és megpróbálnak megoldást találni az egyéb panaszokra. Vezetőjük: Judith, a főorvos.

Valamint itt vannak a Csellék, kik az úgymond mindenre is valóak, aközben sehova sem tartoznak. Vezetőjük: Hannah, de csak a napi teendőket írja össze nekik.

Akkor 30-an voltunk a Völgyben és mindez 3 éve kezdődött. Azóta sok minden megváltozott: a környezetünk, a társaság.

Én voltam az Első itt. Egy ismeretlen terepre tévedtem, ami még felfedezetlen is volt. Nem kell mondjam, nehéz egy hónap várt rám. Az elején azt hittem, begolyózok. Abban a hitben voltam, hogy az egész életemet itt kell leéljem, ráadásul egyedül. Sokkal rosszabb, halálosabb, mint egy Sirató csípése.

Egy hónap után érkeztek a többiek. Szépen megbeszéltük ezt az egész helyzetet, majd kitaláltuk a rendszerünk: egy Törvényt iktattunk be. Nagyon fontos volt, hogy mindent tartassunk be és tartjuk be, hisz a rendet csak ezzel lehetett biztosítani.

𝑻𝒉𝒆 𝑴𝒂𝒛𝒆 𝑹𝒖𝒏𝒏𝒆𝒓 - 𝑨𝒛 Ú𝒋 𝑲𝒂𝒍𝒂𝒏𝒅Where stories live. Discover now