Faimoasa Witch

107 8 0
                                    

Scuze ca n-am mai postat de mult dar au fost sărbătorile si fiecare este ocupat in perioada asta.Atentie citiți pana la capăt si spuneți-mi daca va place surpriza !!!
     Xoxo,Cryss!💋
Troi pov.
Ajung acasa rapid si încep sa întocmesc raportul .Cand termin ma uit la ceas si observ ca este destul de devreme asa ca hotărăsc sa ma joc puțin pe PlayStation .Putin,puțin ...adica 2 ore.Pfff!E puțin !Constiinta idioata!Incep sa ma joc pana cand adorm...ca boul...pe canapea.
-Troi!Troi!TROI!
-Cei?sar eu ca ars de pe canapea si ajung ...ajungi sa te bronzezi la bec...mda adica pe jos.
-De ce dormeai pe canapea?
-Pai sti canapeaua era mai aproape ca patul si era asa comoda si mie miera asa lene deci...vezi si tu in ce situație ma aflam.
-Mda,vezi ca maine vine Witch ai grija cum faci vreo scamatorie dea ta si iti iei iar bătaie !striga el in timp ce urca scările .
-Da,da!
  Bine deci pe voi V-am băgat in ceata!Nu ceata bezna doar!Explicale!Witch este cea mai buna asasina din agenție si deasemenea a fost antrenata de șeful nostru.I se spune Witch pentru ca poate "vrăji " orice bărbat .A făcut-o chiar si cu gay cea ce e foarte greu.Ai încercat ?Haha!Buna gluma sa n-o mai faci .Si asa ma duc si eu sa ma odihnesc in patul meu cald .O copilașul a scăpat de ursuleț ?!De asta imi urasc conștiința .I HATE YOU!I know!
         Surpriza:Mini spoilar
-Tu?!
-Hai sa discutam la o cafea!
-Ma căsătoresc !
-Unde ești ?
-Încercam ?
-Încercam !

Doamna dirigintaWhere stories live. Discover now