Kapitel 23

1.9K 44 4
                                    

*Karolines synsvinkel*

Jeg står bare alene ude i køkkenet og laver noget salat. Jeg står og tænker lidt over det hele. Skolestart om 2 dage, min mor, mit liv... "AV FOR SATAN" udbryder jeg og kigger ned på min hånd. Jeg har skåret mig i fingeren, men heldigvis er det ikke så dybt. Thor kommer løbene ind. "Hvad sker der?!" spørger han chokeret. Jeg viser ham min finger og griner. "Forhelvede din klodsmajor, nu skal jeg finde noget plaster" griner Thor og åbner en skuffe. Han finder noget plaster og jeg rækker ud efter det. "nej nej nej, nu skal jeg" smiler han og tager plasteret om min finger. "Tak" smiler jeg stille og kigger op på ham. "Der er vidst også salat nok Karo, kom med ud og hjælp med kødet" griner han.

*Thors synsvinkel*

"Nu skal jeg lære dig at grille" griner jeg og stiller mig bag hende. Jeg tager fat i hendes hånd hvor hun holder den man vender kød med. Jeg hjælper hende med at lave mad og det er virkelig hyggeligt. Mens vi hygger og pjatter går tiden hurtigt og bøffen er hurtigt færdig.
Jeg tager den af grillen og vi dækker bord.
Vi sætter os ind i køkkenet og spiser. Jeg har dækket om med stearinlys, så det er virkelig hyggeligt.
"Du er simpelthen så sød. Alt du gør for mig Thor. Det betyder virkelig alt for mig og jeg er simpelthen så glad for at være her sammen med dig" smiler Karoline og stikker lidt i sin mad. Jeg tager fat i hendes hånd og nusser den stille.

Ja det er et kort kapitel, men det næste bliver længere, så glæd jer.

Fall in loveWhere stories live. Discover now