Chapter one

196 10 5
                                    

-Скъпаа,ставай,ще изпуснеш автобуса! - викаше майка ми.
-Идвам след малко!-извиках в отговор.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ъм да..не ви се представих. Аз съм Хейли Стивънс. Косата ми..ами тежък случай,но тя е руса с кафеви отенъци. Имам сиви очи..да нещо такова..между синьо и сиво.Не съм много висока и се ядосвам за това. Всеки е по-висок от мен.Дори има едно момиче от 8 клас и те е с една глава над мен . Аз съм 9 клас по дяволите! Стига толкова за мен..да продължаваме със ужасният понеделник.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-Хайде по-бързо,закуската изстина!-извика отдолу майка.
-Идвам де!
Станах бързо от удобното легло и отидох в банята. Изкъпах се,измих си зъбите и лицето си. След като приключих застанах пред огромния ми гардероб. Чудех се какво да облека. Избрах си черен сутиен в комплект с черни боксерки. За отгоре облякох сив суитчер и прилепнал клин. Обух новите си  черни боти и слезнах на долния етаж.
-Добро утро,мамо!
-Добро да е! -каза тя,целувайки ме по главата.-Аз трябва да тръгвам за работа,чао!
И така останах да ям направената от мама закуска. Приключих със храненето и облякох якето си. Запътих се към автобусната спирка. Зачаках около 5 минути и автобусът дойде. Качих се и платих на контрольорката. След като пристигнах, зад даскалото имаше някакви момчета. Те ми подсвирнаха,но аз не им обърнах внимание. На входа охраната ми поиска личната карта и аз я дадох за проверка. Качих се в класната стая и там естествено нямаше никой. Пльоснах си чантата на пода до чина и седнах на седалката. Извадих смартфона си и отворих фейсбук. 15 съобщения и 37 известия..да вярно бях популярна в училище,но чак пък толкова. Прегледах съобщенията..половината и повече бяха от някакви непознати. Игнорирах ги . Имаше съобщение от едно момче, с което си пишем отдавна. С най-добрата ми приятелка се познаваха и оттам знам за него. Всъщност той е доста готен-мотен. Чуствам го близък. Сега е 10-ти клас -_- и почти нямаме време да се виждаме. Преди се виждахме,гушкахме се и всичко беше супер,но сега няма кака да е така,защото изобщо не се засичаме. А да за гушкането..ам просто приятелска прегръдка нищо повече. Той се казва Дани. Обичам това име ^^ Алекс(най-добрата ми приятелка) постоянно ме бъзика,че го харесвам и някви такива глупости. Не го харесвам ..просто..малко е сложно. Та нали днес е понеделник имам първи час Английски..тъпняя..тази отново искаше да ме изпита..но не успя,защото беше прекъсната от звънеца . ХА! Малко съм гадна ,но какво да се прави хахах. С Алекс отидохме до лафката да си взема нещо сладко,а тя както винаги си взимаше дъвка хахах. Апф този ден мина мега скучното,като изключим чатовете с Дани. Те винаги бяха забавни. И даже си провеждахме finger wars (постоянно си пращахме палчета по месинджър..това ме дразнеше и той го знаеше,но нарочно го правеше). Дани ходи на фитнес и има много мускули. Аз ходя по лостове и също имах някакви там ,но пилешки хдд та нали деня мина тъпо ,в нас също беше тъпо. Прибрах се,качих се в стаята си и веднага се проснах на леглото. Беше около 15 часа и реших да чета книга. Неусетно съм заспала. Събудих се късно вечерта към 23:50 и кипях от енергия. Реших,че трябва да уча..по едно време заспах на тетрадката хд. .. Събуди ме дразнещият звук на проклетата аларма. Станах и отидох в банята. Взех си кратък душ и тръгнах към гардероба. Избрах си розова тениска до пъпа и син клин,
който на места беше с по-светли нюанси. Отидох да закусвам .. мама я нямаше и реших,че ще си взема просто една филия хляб. Изядох я и се качих горе. Всех слушалките,парите и телефона от бюрото си, чантата от пода и се запътих към училище. Стигнах след 15 минути и там видях Дани. Но това беше невъзможно! Той е от друго училище, как така ще е тук?! Не ме разбирайте погрешно,не че не исках да е тук,но той по това време трябваше да е в неговото училище. Той ме видя и се усмихна,а аз замръзнах. Дойде при мен и ме прегърна.
-Хей Хей(той така ме наричаше) кво става? -попита той
-Ами нищо,при теб?
-Амиии аз се преместих туук ии сега ще уча с тееб! Тадаа! - съобщи ми той.
-Моля?-това бе единственото нещо,което можех да кажа.
~~~~
Хелоу.. иц ми. Здравейте хораа..това е първата глава и да ..изразявайте мнения..коментирайте..може би ше пускам всяка събота глави,но може да е по-често..не знам зависи от орограмата ми. хд та да надявам се да ви е харесала ;)

Ново началоWhere stories live. Discover now