The spoon murder...

117 4 0
                                    

Ett metallklingande läte for genom luften och ett hål kom upp i ventilen.. Snabbt kröp jag vidare och jag hörde hur någon kastade något tungt mot ventilens ena sida och hela sidan gick upp med en smäll.. Det sista jag såg innan jag vände och kröp vidare var Ethans face som smilade mot mig och hoppade in i ventlien med Ash hack i häl..
"Jävla piss också.." Grymtade jag argt och kröp vidare .. Adrenalinet ökade och jag kände mjölksyran i mina knän som börjat skaka.. Snabbt kröp jag fram och plötsligt ramlade ner för en slags kana kändes det som .. Jag höll inne skriket och landade hårt nere på en asfalterad väg..
" Helvete också..." Svor jag när jag hostade till efter chocken.. Jag vaknade till liv igen efter en stunds tänkande när jag hörde min brors röst..
" Gud.. Så jävla korkade dem är.." Mumlade jag och reste mig upp.. Torkade av blodet från munnen och sprang mot bilens håll.. Ingen var där.. Snygg bevakning Ethan.. Jag tittade genom bilrutan och såg min bror som vinkade glatt åt mig.. Helskinnad.. Bra.. Annars hade vi fått köpa en jävligt vass kniv som jag kan sticka in i.. Mina tankar avbröts med att brorsan bankade på rutan och jag tog upp en sten från marken.. Snabbt kastade jag den i rutan där fram öppnade dörren och satte mig ner.. Jag kunde höra hur Ethan och Ash ramlade ner för kanan och snabbt startade jag bilen och dumma som dem är lämnad dem bilnycklarna.. Idioter..
" Vi ska hem .. Eller jaa.. Inte riktigt hem.. Vi ska till mamma och pappa.." Sa jag till honom och log snett.. Mamma och pappa hade redan åkt iväg till min mormor och morfar som bodde ute på landet i Florida.. Lång historia kort tid.. Cabish?
" Okej.." Svarade han och jag höjde radion och satte på hans favorit låt " Emergency" Av Icona Pop och började nynna med.. Ett skott ljud lät och sätet där framme bredvid mig hade nu ett hål i ryggen..
" Tur att du inte satt där iallafall.." Sa jag lite skrämd och ökade gasen .. Bilen var inte världens bästa bil.. Inget och köra race med direkt.. Men den dugde om man hette Beatrice O'Brinley och inte tagit körkort en .. Host.. Snart lyckas jag okej.. JAG SÅG INTE TANTEN SLUTA DÖM MIG.... Host.. Nej men jag kan hantera min aggression.. När jag inte har purk på män syndrom bara.. (PMS) 
- Tjugo minuter senare -
- DU FATTAR INTE VI HAR ASBRÅTTOM.... skrek jag åt polisen som stannat mig för fortkörning..
- Du fattar inte att du körde på en tant nyss eller.. Sa han argt och blängde på mig.. Okej okej.. Han stannade mig för fortkörning och kört på en tant.. Host..
- HON FÅR SKYLLA SIG SJÄLV MAN GÅR INTE UT MITT I VÄGEN UNDER RUSNING MED EN MATKASSE SOM GÅR SÖNDER SÅ ALLA JÄVLA FRUKTER RAMLAR UR OCH MJÖLKPAKET SÅ MAN MÅSTE VÄNTA HUNDRA ÅR.. gormade jag igen och kände att jag nu led av Purk På Män Syndrom (PMS) Polisen rafsade ner något i ett block och jag fick bara nog.. Snabbt tryckte jag ner gasen åkte vidare och asgasade förbi rödljuset.. Sirenen tjöt från polisbilen men whatever... Vi körde vidare okej okej.. Brorsan tog ratten för han sa att jag var för
'' JÄVLA PSYKOPATISK JAG TAR RATTEN''
vet inte vad han ville ha sagt med det riktigt... host.. jag tycker jag är rätt sansad och lugn bilförare.. host.. visserligen har jag inget körkort än men att köra Epa-Traktor kan inte vara så olikt eller?
'' Kör till flygplatsen..'' sa jag mutter som jag var för jag tydligen är en
''osofistikerad bilförare''
Vad vill han säga med det????
'' Okej.. varför?'' sa han irriterat tillbaka och gjorde en skarp höger sväng.
'' För att mamma och pappa väntar där med polisen och en glasskiosk ..'' sa jag med en bit ironi vid glasskiosk ...
'' Visst.. Gör dig beredd'' sa han irriterat
'' knack knack.. '' sa jag med ett flin på läpparna
'' Vem där" sa han och körde vidare ..
'' Ingen betydelse" sa jag med ett större leende
'' Ingen betydelse vadå? '' sa han med spännande ton i rösten
'' ingen betydelse liksom ditt liv.." Sa jag och kvävde ett skratt.. Han stirrade på mig surt och svängde vänster..
'' Framme.. '' sa han och svängde in på parkeringen med ett gnisslande ljud hoppade jag ur bilen.. Inte James Bond style utan han hade parkerat bilen så liksom.. Hehe...
Både jag och brorsan sprang snabbt in och sprang till våra föräldrar och kramade dem.. Okej så gick det inte till.. Men det hade varit ett awsome slut eller hur? Eller not.. Det gick till på det sättet att vi letade i ca en timme innan vi hittade våra föräldrar och sedan gav dem en kram.. Vi pratade och pratade och pratade tills ett skott avlöstes och hela flygplatsen skrek och alla la sig ner på golvet utom vi som dumma nog stod uppe och tittade runt..
" Små turturduvorna.." Sa en välbekant röst som höll en knapp i handen.. Jag stirrade på den och han flinade mot mig..
" Den här.. Om jag trycker på den så exploderar en bomb.." Sa han lustigt och närmade tummen mot knappen på den lilla boxen och jag höll min brors hand hårt och min mammas som höll min pappas hand och så...
" Så dina sista ord tack.." Sa en annan välbekant röst i bakgrunden ... Han närmade tummen mot knappen och jag höll andan....

*Kryper fram under sängen från mitt lilla gömställe där jag bunkrat mig asmycket med mat och filmer mm.. *
Jaja.. Nu slutar kapitlet.. Döda mig inte snälla..!
* tar på mig hockeyhjälmen och tar händerna med handskar för ansiktet och och blundar.. *
*Får en mobil i skallen och kryper tillbaka in i min bunker..*
Förtjänade det.. Vi ses i nästa kapitel.. Chao..
* kryper ännu längre in under sängen och skriver vidare*

Mission ImpossibleOn viuen les histories. Descobreix ara