1. časť - The Streets

4.7K 153 3
                                    

Ahojte!
Veľmi ma mrzí, že som veľmi dlho nič nepridala, ale nemala som čas a úprimne, ani chuť.
Ale dobrá správa je, že som späť a rozhodla som sa, že už nebudem písať vlastné ffky, ale budem ich prekladať z angličtiny. Konkrétne táto má názov "Monster inside of him" a ak by ste si ju chceli prečítať v originále, link nájdete v mojej bio. Bola by som rada, ak by ste zanechali aspoň komenár, v ktorom by ste vyjadrili svoj názor, alebo hviezdičku. To by bolo asi všetko :D
______________________________________

Nechávala som sa unášať hudbou na parkete. Na rozdiel od ostatných dievčat, mojimi ústami neprešla ani kvapka alkoholu. Som totálne pod kontrolou. Moje telo je moje.

"Prvá noc von! Hoohooo!" Jasala Miranda, keď spravila ďalšiu snímku. Povzbudivo som sa usmiala ale nemohla si pomôcť ani ju súdiť. Miranda je jedno z dievčat, ktoré prišli so mnou z Ameriky.

Sme študenti, ktorí prestúpili. Mali sme príležitosť, prestúpiť z Americkej univerzity na Univerzitu v Londýne. Dostali sme šancu na život v inej krajine.

Pri tejto príležitosti som sa ponorila do učenia. Využila som tú možnosť a spravila niečo pre celý svoj život. Na druhej stane, Miranda vzala túto príležitosť len preto, aby získala výhody, v nízkom veku piť a byť opitý.

Nestarám sa, kde dopekla sme boli. V Amerike sa môže piť od 21. Som američanka. To znamená, že si ešte 3 roky počkám.

"Wow, Americké dievčatá nezvládajú svoj alkohol." Vtipkovala so mnou Claire, kým sme sa pozerali na Mirandu ako tancuje na bare. Z Claire bol cítiť alkohol ale je britka a oni sú zvyknutí piť, takže sa zdalo, že alkohol s ňou nič nerobí.

"Yeah, Miranda nenašla svoju hladinu, ešte nie. " Usmiala som sa na Claire a tá zase na mňa. Claire bola tá, ktorá mi pomohla dostať sa do života v Londýne. Stále sa mám čo učiť, myslím. Bola som tu menej ako týždeň.

"Láska, ty nie si opitá?" Ostro sa pozrela na moju fľašu s vodou.

"Eee, party nie je môj štýl. V skutočnosti sa chcem vrátiť naspäť do apartmánu. " Informovala som ju, pokým som sa postavila.

"Pôjdem s tebou. " Usmiala sa a zliezla zo stoličky nasledujúc ma von.

"Nemusíš. Nájdem cestu domov." Navrhla som. Úprimne, chcela som byť sama.

"Nie, ajtak mám zajtra Econ test. Okrem toho, túto oblasť ešte nepoznáš. Sme v najnebezpečnejšej časti mesta preto musím ísť s tebou.

Povedali sme Mirande, Natashi a zvyšku britských dievčat s ktorými zdieľame apartmán, že sme sa rozhodli odísť a potom sme vyšli do chladného londýnskeho vzduchu. Nasledovala som Claire po dlhej ulici, cez rôzne zákruty a odbočky.

"Ideme správnym smerom? " Zasmiala som sa, keď som sa s ňou snažila držať krok.

"Samozrejme! Len sa snažím, aby sme sa nejakým uliciam vyhli, ktoré sú známe pre...ehm... nejaké veci. Pozri, ak sa k nám niekto priblíži, dištancuj sa od toho. Dobre? " Zakričala smerom ku mne, trošku som znervóznela, keď sme sa ocitli na nejakej tmavej ulici.

"Ok?" Zaškerila som sa. Mala som viacej otázok ale ingorovala ich. Na konci cesty stálo 5 temných postáv tvárou k tehlovej stene.

"Kurva! " Claire polohlasne nadala. "Možno nás nevideli. " Zastala. Začala pomaly cúvať, keď sa 5 postáv pozrelo na nás.

"Kurva!" Znova zanadávala.

"Čo sa deje, Claire?" -Spýtala som sa roztraseným hlasom. Jej reakcia ma dosť vystrašila.

"Je neskoro, aby sme sa otočili. Zbadali nás. Nasleduj ma. " Prikázala.

"Kto sú? " Nervózne som sa opýtala, kým som šla za ňou. Predstiera, že ich nevidí a pritiahne sa ku mne tak blízko, že sa nám dotýkajú ruky.

"Sú členmi gangu, ktorý ovládol toto mesto. Vždy dostanú to čo chcú, keď chcú. Len ma nasleduj, prosím. " Už stojíme priamo pred nimi.

"Čo to tu máme? " Jeden z chalanov sa priblížil ku nám. Mal blonďavé vlassy a šokujúco modré oči. Jeho prízvuk znel odlišne ako typický Britský..

"H-h-hi!" Zachichotala sa Claire predstierajúc, že je opitá. Zvedavo som na ňu pozrela? Myslela som, že povedala hrať drzo?

"Už opitá? Je sotva polnoc. " Jeden hnedovlasý a hnedooký jej zo srandy vynadal. Videla som ako sa Claire potkýnala uprostred ulice. Správala sa ako opitý bezdomovec. Poobzerala som si tváre chalanov, všetci unesene sledovali Claire. Všetci okrem jedného.

Jeden s tmavými vlasmi vyčesanými hore a orieškovo hnedými očami sa pozeral na mňa. Jeho oči nikdy sa ani nepohli od mojej tváre. Cítila som ako sa mi zasekáva dych v krku.

"Chcela by si ísť so mnou dnes večer domov, miláčik? " Chlap s kučeravými vlasmi žmurkol na Claire. Ovinul jej ruku okolo pása a podoprel ju. Znova sa zachichotala a prikývla.

Počkať, čo sa deje? Neveriacky som na ňu pozrela.

"A ty, zlato? Más niekde byť dnes večer? " Tmavovlasý chalan nakoniec prehovoril. Prižmúrila som oči na jeho.

"Áno, a to bohužiaľ vás nezahŕňa. " Zasyčala som. PRešla som ku Claire. Čiernovlasý chlapec zdvihol obočie, keď počul moju odpoveď.

"Američanky - nové miesto? Ona vôbec nevie kto sme. " Zasmial sa a odstúpil od múru. Claire predstierala, že do mňa narazila len preto, aby mi mohla niečo povedať do ucha.

"Hraj ich hru, Hannah. Máme jednu noc. Keď ťa nechajú samú, je koniec. Ver mi. Musíš to spraviť alebo veci neskončia dobre. " Varovala ma a hneď potom sa vrátila do stavu opitosti. Videla som ako sa potkla na ulici a kučeravý chlapec sa ju snažil podopierať. Zabočili za roh, nechali ma samú so 4 chalanmi. Kto do čerta sú títo chalani a o čom to hovorila Claire?

"Zlatko," Exotický chlapec ma znova oslovil. " jasne nevieš ako fungujú tieto ulice? Ukážem ti to? " Usmial sa a objal ma okolo pása. Jeho úsmev nebol teplý alebo zábavný, bol zlý a krutý. Bolo to ako keby vedel niečo, čo ja nie.

"Vďaka ale nie." Odpovedala som a odstrčila jeho ruku zo mňa. Zamračil sa a jeho oči sa rozhoreli hnevom.

"Zrejme nevieš s kým máš dočinenia? " Upozornil ma. Začal sa približovať ku mne. Kráčala som dozadu a snažila sa zväčšiť priestor medzi nami. Až kým som nenarazila na tehlovú stenu budovy. Chlap zamieril ku mne a natiahol ruky, nechal ich na oboch stranách mojich ramien. Som v pasci.

"Čo si dopekla myslíš, že robíš?" Opýtala som sa záhadného chalana, ktorý sa o mňa oprel.

"Mohol by som sa spýtať to isté, miláčik." Usmial sa, keď sa túlil nosom do ohybu môjho krku.Stuhla som, keď som zacítila jeho pery na mojej koži. Nahromadilo sa vo mne toľko sily, že som sa ho pokúsila odtlačiť.

Počula som kroky, ale potom prestali.

"Nechajte ju tak chalani. "

"Uvidíme sa, miláčik! " Zavolal za mnou, keď zašiel za roh. Neodvážila som sa pozrieť späť.


Monster Inside Him (Zayn Malik)Where stories live. Discover now