Prologue

1.4K 38 2
                                    

Ik ben kop over hals. Niall is perfect in ieder uitzicht. Zijn blauwe ogen, geverfd blond haar (Die ik verf om de drie maanden), bleke huid, fit figuur, hij is gewoon perfect.

En het beste is, hij is van mij. We begonnen met date twee jaar geleden, als je het afvraagt. Ik was degene die hem uit vroeg. Hij is niet iemand die de neiging heeft om iemand uit te vragen. Hij is niet echt een persoon die om de liefde geeft.

Maar ik weet dat hij om de liefde geeft. Altijd als ik zijn naam roep, zie ik een kleine twinkeling in zijn ogen, hij doet eigenlijk wel van me houden. Maar soms vraag ik mezelf af houdt hij echt.. Van me? Ben ik goed genoeg voor hem?

Ik bedoel, we hebben nog geen seks gehad, dus ik denk dat hij zich niet seksueel voelt aangetrokken tot mij (dus ik ben erg verdrietig en teleurgesteld in mijzelf voor het zijn van een watje, en niet sexy). En we hebben nog niet gekust. Ik heb zeker wel zijn wang gekust, en als je het je afvraagt, hij heeft me wang nog nooit gekust, en hij omhelst niet eens terug. we hebben niet ge'liplocked'. Nooit. Niet eens een borstel tussen onze lippen.

Soms is het echt storend. Maar ik hou van hem, en ik zou alles voor hem doen en als ik moet wachten op hem, dan wacht ik.

Dus, nu sta ik voor het ziekenhuis te wachten tot dat Niall eruit komt.

Nee Niall is niet gewond, hij is eigenlijk een chirurg. Hij is erg slim, en een geweldige dokter.

Soms denk ik, waarom date hij een college student zoals mij? Ik zit dicht bij het afstuderen. Ik ben in mijn derde jaar van college. Dus nog een jaar en ik ben klaar met college, dan kan ik naar podiumkunsten scholen gaan.

Niall is niet te oud voor me. Hij is alleen 3 jaar ouder dan mij. Ik ben eigenlijk tegen gehouden in de 10e klas, twee keer. Ik ben niet erg goed in school. Ik heb een harde tijd aandacht. Mijn gedachtes drijven gewoon weg in de klas, altijd denkend aan thuis te komen om mijn prins te zien, ik heb het natuurlijk over Niall.

Niall is altijd een van die jongens die hard werken en slim zijn, net zoals een nerd, maar een hete.

Zodra ik hem zag verschijnen door de deuren, ging ik op mijn tenen staan en zwaaide naar hem. Maar toen stopte ik, een meisje liep met hem. En het ding is, Niall was aan het glimlachen en aan het lachen.

Ik fronste. Hij glimlachte nooit om me heen. Ze gaven elkaar een knuffel, en hij zwaaide naar haar, en maakte een weg naar mij toe.

"Hi Niall" Zei ik.

Hij knikte, een manier om terug hallo te zeggen. Hij opende het slot van zijn auto. Ik beet op mijn lip.

Ik liep van mijn college naar hier, in de hele erge kou. En hij maakt zich niet even druk?

Ik haal diep adem, en ademde het weer uit. Ik maak me druk om niks. Misschien is hij gestrest om zijn werk.

Maar de manier hoe hij naar haar glimlachte. Ik wilde het ook. Maar ze is niet degene die met hem date, en toch glimlacht hij naar haar. Ik denk echt dat het niet eerlijk is, maar ik hou van hem, en ik wil hem echt niet kwijt. Ik hoop dat mijn voorspelling waar is. Ik hoop dat hij echt van me houdt.

----------------------------

Vote, comment, and follow me :)

Love you <3 

Noëlla <3 


Steps to his heart *Narry* (boyxboy) // DUTCH .Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu