-14-

532 34 3
                                    

Je víkend. 
Nedělám nic moc. Se smečkou jsme se domluvili, že se sejdeme u mě a probereme zbytek knihy. Já se zatím nějak nechystám na velkou návštěvu u mě doma. Já místo toho, abych uklízela, sedím a koukám do lesa. Moje obvyklá činnost. Je světlo a je poměrně brzy na to, aby někdo v lese byl. Vlastně jediný, kdo tam chodí jsem já, Taison, zbytek smečky a vlk s modrýma očima. Nedivím se. Les není zas tak velký, když nepočítám naše tajné místo s Taisonem. Když o tom tak přemýšlím, dlouho jsem na tom místě nebyla. Ze všeho toho přemýšlení mě vytrhlo zaklepání na dveře. ,,Můžu dál?" slyšela jsem hlas otce. Otočila jsem se. Přikývla jsem a otec si šel sednout na kraj postele. ,,Tak jak se ti daří?" zeptal se. Usmála jsem se. ,,Dobře. Jsem ve smečce a tam je to všechno super. S Taisonem nám to klape a já se konečně cítím šťastná. Cítím se dobře. Konečně někam zapadám." řekla jsem s úsměvem. Otec se taky pousmál. ,,To je dobře. Já jsem naopak rád, že tu jsi. Nikdy jsme se moc nebavili. Byla si jen s tvou matkou, která tě nechtěla moc pouštět ke mně. A já to chápu. Já bych ti totiž řekl, že jsi vlkodlak a všechno okolo toho. Tvoje matka na vlkodlaky nevěří. Takže když jsem jí řekl, že jsem vlkodlak , tak mě automaticky prohlásila za blázna." řekl s nezájmem. Přikývla jsem. ,,Ale jsem rád, že jsi šťastná. S Taiem. Je to moc hodný kluk. Stejně tak jeho bratr Barry." řekl. ,,Jo jo. S oběma si rozumím." řekla jsem. ,,To je dobře. A Viol. Vím nic mi do toho není a je ti už šestnáct, takže máš svou hlavu a nemyslím si, že by jsi byla nezodpovědná.." začal a já věděla kam tím míří. ,,Tati!" okřikla jsem ho. ,,Já to chápu. Prostě jen používejte ochranu ano?" řekl. Já nad ním protočila oči. Zvedl se a odešel. 

Přijdu k tobě dřív pokud nevadí. - Taison. 

Zavibroval mi mobil. Přečetla jsem si zprávu a kývla nad ní. Podívala jsem se na sebe, jak vypadám. Mám na sobě jsem na sobě legíny. K tomu jsem měla bílé jednoduché tričko s výstřihem do V a celé to zakončovali moje papuče. Bílé a chlupaté. Svoje bílé vlasy mám zamotané do copu. Usmála jsem se na sebe do zrcadla. Zadívala jsem se sama sobě do očí. Zčervenali. Usmála jsem se, když jsem se viděla s červenýma očima. Vyzařovala z nich autorita. Dělali mě silnější a mocnější. Po chvíli jsem červenou barvu nechala vyprchat a nahradila jí svojí obvyklou husky barvou. 

,,Máš moc." slyšela jsem za sebou. Rychle jsem se otočila a usmála jsem se. Stál tam s jeho dokonalým úsměvem. Byl opřený o římsu a sledoval mě. Jeho hnědé oči se vpíjeli do mých. Přišel pomalu ke mně a políbil mě. Jeho rty byli měkké a hrozně příjemné. Nemohla jsem se jich nabažit. Přesně pasovali na ty mé. Moje ruka si našla cestu do jeho vlasů, kde se umístila a jemně za ně zatahala. Taison svoje ruce přemístil na můj zadek a pomohl mi obmotat moje nohy kolem jeho pasu. Pomalu mě položil na mojí prostornou postel a začal mě líbat na krku. Zavzdychala jsem. ,,Taisone. Tohle ne. Táta je tady." zašeptala jsem. Taison se mi podíval do očí a jeho oči zčervenali. Zčervenali ze vzrušení. ,,Dobře." řekl a lehl si vedle mě. jeho oči nabrali zase normální barvu. Společně jsme sledovali můj dřevěný strop. Taison se po chvíli přetočil na bok a podepřel si hlavu. Sledoval mě. ,,Proč mě sleduješ?" zeptala jsem se smíchem. ,,Jen tak." odpověděl. Svými prsty si pomalu dělal cestu od mého břicha až nahoru tam vzal pramen mých vlasů, co mi překáželi na obličeji a dal mi ho za ucho. Otočila jsem hlavu na stranu a podívala se na něj. On se naklonil a políbil mě. Znovu. ,,Ale, ale, ale." slyšela jsem ode dveří. Oba jsme se tam podívali. Já se rychle vyhoupla do sedu. Ze dveří se na mě dívalo pět párů očí. Troje modré, jedny zelené a jedny černé. Cítila jsem jak mi začínají červenat tváře. Všech pět lidí se přemístilo taktéž na postel. Utvořili jsme kruh. a doprostřed hned Ash dal knihu. ,,Počkat, co tady dělá Barry?" zeptala jsem se. ,,Nudil jsem se, tak jsem taky přišel." odpověděl s úsměvem. Jen jsem si ho přejela pohledem a kývla. ,,ještě, že jsme přišli teď. Jinak by jsme vás vyrušili u něčeho,.. ehm.. více intimního." zasmála se Kate. Probodla jsem jí pohledem. Ona se na mě jen sladce usmála. Protočila jsem oči a zasmála se. ,,Tak jo. Asi se na to rovnou vrhneme." řekl Dimitri a všichni přikývli. Ash otevřel knihu na stránce, kde jsme včera skončili a četl dál. 

,,Je již známo, že vlkodlaci a vlci bývají ve smečkách. A aby si vlkodlaci a vlci svojí smečku nějak obohatili, tak si smečku pojmenovávají a dávají přidávají si nějaké znak, který si pak nechávají vytetovávat či vypalovat. Každý znak něco znamená nebo něco vyjadřuje. Vyjadřuje tu smečku..." četl Ash. ,,My už jméno máme." ozval se Taison. ,,To jo, ale nemáme znak." řekl Dimitri. ,,No jo, ale co by mohlo vyobrazovat naši smečku Liquery?" ozvala se Naomi. Všichni jsme se zamysleli. ,,Netuším." řekla Kate. Všichni jsme začali přemýšlet nad znakem. Nikoho ale nic nenapadlo. 

,,Co je tohle?" zeptala se Kate a vzala jeden z papírů na mém nočním stolku. ,,To je jen taková blbost." odpověděla jsem. ,,Všechno, co chceš, můžeš dostat." četla Kate. Byla to jedna z mých kreseb. Ovšem tato se lišila tím, že na ní byli pouze dvě konce šipek nahoru. Všichni si ten obrázek začali prohlížet. ,,To je dobrý Violet." řekla Kate. ,,To by jsme mohli použít." dodala s pohledem na ostatní. Všichni přikývli. ,,Tak to je super. Máme i znak i moto." řekla s nadšením Naomi. Já se jen usmála. 

Po dořešení všech věcí okolo znaku a mota jsme si jen povídali. O škole a o blížící se Halloweenské párty. Ve škole se pořádá každý rok Halloweenská párty, na který si může každý dát nějaký převlek. Nesmí se ale použít nadpřirozené bytosti. Dělá se to pro to, aby jsme si taky zažili normální teenagerství. Já Halloween mám ráda. Proto se na tuto párty hrozně těším. ,,No nic lidi. Myslím, že to pro dnešek zabalíme." řekla Naomi. Všichni přikývli. Taison mi věnoval poslední polibek a všichni odešli. Já si usmyslila, že si půjdu dát sprchu. Šla jsem do koupelny a tam si vlezla do sprchového koutu. Po příjemné a osvěžující sprše jsem se přemístila opět do pokoje, kde jsem ze sebe shodila ten ručník. Natáhla jsem se pro pyžamo. Najednou jsem viděla v lese modré oči. Vlk měl na tváři úšklebek. Když jsem si všimla, že se na mě dívá a já před ním stojím nahá, tak jsem okolo mého těla opět dala ručník. ,,To si děláš srandu?" zakřičela jsem. Vlk se na mě usmál. Probodla jsem ho pohledem. Opět jsem mohla vidět jeho úšklebek. Potom se otočil a odešel. Protočila jsem nad ním oči a šla si lehnout. Samozřejmě jsem si ještě před tím dala to pyžamo. Po pár minutách se mi podařilo usnout. 

         





Ghost Town [Book 1]Kde žijí příběhy. Začni objevovat