4. časť

76 12 6
                                    

Tancovali dlho. Za ten čas sa do klubu pridalo mnoho ďalších ľudí, ktorých Trey nepoznal. Pomaly sa to tam začalo zapĺňať a miesta bolo na parkete čoraz menej.

Museli tancovať čoraz bližšie a tesnejšie k sebe a Treyovi to už začínalo byť nepríjemné. Niežeby mu dievčatá vedľa neho neprišli atraktívne, ale nepáčila sa mu taká blízkosť s cudzími ľuďmi.

Trey bol už omámený z tých blikajúcich svetiel a DJov výber pesničiek zapríčinil, že už takmer nepočul na pravé ucho. Nebol zvyknutý na takéto miesta. Cítil, že tam nepatrí. Nech sa snažil akokoľvek, toho pocitu sa nevedel zbaviť.

"Lucette, už si necítim nohy! Idem si sadnúť!" zakričal jej pri uchu, aby ho počula cez tú hlasitú hudbu.

Potreboval sa nachvíľu dostať od týchto ľudí. Potreboval ísť von na čerstvý vzduch. Alebo aspoň pri bar.

"Nie, ešte zostaň." zaprosíkala, no Trey nad ňou len mávol rukou a začal sa predierať tancujúcim davom.

Všetci tancovali v tesnej blízkosti, a tak bolo celkom ťažké dostať sa cez nich.

Keď sa konečne dostal pomedzi tú masu ľudí, spokojne si vydýchol. Našťastie prešiel len s niekoľkými šťuchancami do rebier a kde-tam mu niekto stúpil na nohu.

Klesol na jednu z barových stoličiek, a pokým čakal na barmana, ktorý mu pripravoval jeho nápoj, pokukoval po ľuďoch v klube. Sledoval všetky tie neznáme tváre a premýšľal, či to je správne. Zas a znova si prehrával v hlave dnešný deň a spochybňoval všetky svoje rozhodnutia. Je dobre, že sa k nim pridal? Je takýto život to, čo chce?

Spomedzi ľudí spoznal Massima, ktorý sa práve prihováral skupinke dievčat sediacich pri jednom stole v rohu klubu, ktoré mu zbožne hltali každé jedno slovo. Treyovi bolo už na prvý pohľad jasné, že ich mal úplne namotané. Pokrútil nad ním hlavou a hodil do seba obsah svojho pohára. Možno nebol ako oni, možno toto nebol život stvorený preňho, ale bola to preňho zmena, ktorú tak veľmi potreboval.

Ďalej pokračoval v hladaní známich tvárí pomedzi tých ľudí až pohľadom narazil na Marca. Ten skackal na tanečnom parkete, rozhadzoval rukami všade okolo seba a jeho pokusy o tanečné pohyby boli naozaj zábavné. Zachechtal sa nad ním a lakťami sa oprel o barový pult.

Všetci jeho noví priatelia, teda ak ich tak už môže nazývať, sa skvelo bavili, len on tam sedel pri bare. Bohužiaľ, taký už raz Trey bol. Ale bol si istý, že pri nich sa za chvíľu naučí baviť.

Vstal zo stoličky s rozhodnutím, že sa ide pripojiť k ostatným. Veď s nimi nezostal, aby zasa sedel len pri bare, no nie?

Obrátil sa čelom k parketu, keď v tom do niekoho vrazil.

"Och, pardon!" rýchlo zvolal a zdvihol zrak, aby sa pozrel pred kým to vlastne stojí.

Bolo to dievča, veľmi pekné dievča a rozhorčene si utieralo košeľu, ktorú si oblialo pravdepodobne Treyovov vinou.
Trey si ju premeral od hora až po spodok. Mala na sebe tmavé riflové šortky, ktoré jej perfektne sadli a obuté nemala vysoké ihličky ako väčšina báb tu, ale vysoké čierne tenisky. Postavu mala tiež veľmi dobrú, mohlo by jej ju veľa dievčat závidieť. Tmavohnedé vlasy jej padali na plecia a na koncoch sa jemne vlnili, zatiaľ čo sa na Treya mračila.

"Dopekla! Nevieš dávať pozor?!" naštvane rozhodila rukami.

"Prepáč, vážne som nechcel..." Trey sa jej rýchlo ospravedlňoval a vduchu si gratuloval, že hneď čo stretne naozaj dobre vyzerajúce dievča, tak jej zničí oblečenie. Naozaj skvelo to začínalo.

"Dobre, dobre. To stačí." umlčala ho vystrčeným prstom. "Dlžíš mi panáka." založila si ruky cez prsia.

"Uh, tak fajn." Trey zostal zaskočený. Myslel si, že naňho nakričí, že jej zničil jej obľúbenú košeľu alebo podobne, no ona ho namiesto toho vyzvala, aby ju pozval na drink?
"Ideme k baru?" nervózne si prehrabol vlasy.

Celého si ho premerala a nahlas cmukla perami pretretými tmavočerveným rúžom.
"Niekedy nabudúce, teraz som už aj tak naodchode." žmurkla naňho a otočila sa k odchodu.

Trey paralyzovane hľadel na jej vzďalujúci sa chrbát, až kým nezmizla pri východe.

Tak, konečne som už dopísala novú časť. Mala som ju napísanú už včera, lenze milučký wattpad mi ju vymazal, a tak som hu musela písať celú odznova -_-
Tak dúfam, že sa vám časť páčila a budem vďačná za každé prečítanie, komentár či vote.

Ciao bella!Where stories live. Discover now