24

4.9K 346 15
                                    

-Ти вдарила його лампою і він знепритомнів?-із жахом перепитала Амалія.

-Якби я цього не зробила,то він би мене згвалтував у тій кімнаті!-злісно сказала я.-Я маю піти у поліцію,і розказати,що він хотів мене згвалтувати.

Амалія засміялась.Їй смішно?

-Кейлі,його батько мер,Бреду нічого не буде.Це у тебе з'являться великі проблеми!

-Мені байдуже!-вигукнала я.-І як цей покидьок може бути твоїм другом?І навіщо ти привела мене на цю чортову вечірку?
Я ледь не плачу.

-Кейлі,пробач!Я...не хотіла.-вона підішла до мене і обійняла мене.-Але заради ж твоєї безпеки,я б тобі радила поїхати з міста.

-Щ...що?-схвильовано запитала я.

-Думаєш він все так залишить?Він обов'язково дістанеться до тебе!Ти повина поїхати звідси як найшвидше!А раптом він мертвий?

-Він не мертвий!Такі як він від такого удару не помирають.-склавши руки сказала я.

-Кейлі,ти повина послухатись мене і поїхати звідси!Він прийде по тебе!

-Я...я не можу.Я навмисно сюди приїхала тому,що там в мене теж,можна сказати проблеми.-Моя проблема-Джеймс.Я не хочу його бачити,він зламав мене.

-Кейлі...

-Добре,я подумаю,а зараз ходімо з цього проклятого місця!-сказала я,і ми швидко пішли додому.

***

Я сиджу у себе в кімнаті,роздумуючи чи їхати мені додому.Якщо,я туди приїду,то знов побачу його...і цю Стейсі.Очевидно,він давно забув про мене і займається цим з усіма дівчатами.Але також,я дуже скучила за Еммі,і за Меттом.Я люблю їх.Я постійно дзвонила до них і питала:"Як ваші справи?",Що нового в школі?","Що робить Джеймс?".Я не знаю,що мені робити.

-Я йду в магазин!-крикнула я бабусі,сходячи зі сходів.

-Добре!Будь обережна!-крикнула вона мені у відповідь.

Дув холодний вітер,я міцніше вкуталась у свою куртку.Опале листя валялось уздовж усіх доріг.Якась прибиральниця замітала листя в купу,але сильний вітер постійно його здував. На небі не було ні одної хмаринки.

Коли я вийшла з магазину,то вже настав вечір і почав падати дощ.Чорт,я не взяла з собою парасолі.Доведеться,швидко бігти,адже мені не дуже хочеться змокнути.Звісно в мене було два варіанти:почекати під якимось прикриттям ,поки дощ не закінчиться або просто побігти додому.Я обрала другий варіант.А чому б ні?Я люблю дощ.

Ти моя...Where stories live. Discover now