11.Bölüm

1.1K 106 8
                                    


Bu bölümü @KimHyunRi-
Ye hitafen yapılmıştır. Güzel olamasada senin icin:')

Heee bide arkadaşlar texting bir hikaye olsada arada böyle bölümler olabilir hatta bazen böyle olup ardarda gelebilir. *-*

Neyse iyi okumalar^-^

Evet olayın yani o konuşmanın üzerinden 5 gün geçmişti ki bu 5 günde exo ardı ardına konserler ile meşguldü . Hei mi ise bu 5 gün icinde tüm gün diziler izleyip lay i düşünerek geçirmişti. Lay in onu bir kere bile olsa düşüneceğini sanmıyordu ve daha da kızıyordu kendine. Ama o kötü birsey yapamamıştı ve kendini durduk yere suçlu hissettiğini düşünüp kafasına takmamaya çalıştı. Kendini toparladı ve en yakın arkadaşı mark ile buluşmaya karar verdi.(eheheh evet bi bebeğemi daha ekledim:D)

Çok sevimli bir kazak ve siyah dar paçasını giyip hazırlıklarını tamamladı. Son kez belki bir umit de olsa mesaj gelmistir diye baktı telefonunu açıp ama hiçbir şey yoktu.

O sırada kapı çaldı gelen mark tı. Mark ile çocukluk arkadaşıydı . O kadar yakınlardı ki mark.istediğinde evlerine gelip kahvaltı yapıyor hatta kalabiliyordu bile. Yine mark olduğunu bildiği için kapıyı açma gereği duymadı çünkü şifreyi biliyordu.

Hei mi çantasını alıp aşağı koltuktaki mark'ın yanına gidip çekistirerek evden çıkardı. Gezmek için çok bilindik ama harika bir yerdi.

Gittiklerinde hafta içi olduğu için sessiz ve sakin beklerken tam tersi kalabalık ve çığlık sesleri ile doluydu.
Mark ile birlikte ne olduğuna bakmak için alana gittiğinde konser alanı kurulmuş hatta gtup üyeleri tek tek sahneye çıkmış selam veriyor kendini tanıtıyordu. Hei mi tam o anda sahneye atlamak istedi çünkü lay tam karşısında tanıtım yapıyordu. Birden arkasını dönüp hızla koşarak oradan uzaklaştı. Çünkü lay i görmek ona olan aşkını kat kat artırıyordu.

Mark ise şaşırmıştı çünkü normalde exo yu.görünce sahneye atlayıp olay çıkaran hei mi şimdi kaçıyordu.

Hei mi bir yere oturmuş etrafa bakıyordu. O sırada lay in sesini duydu. Solo ve romantik bir şarkı söylüyordu. Sesini.duyunca hei mi'nin kalp atışları hızlandı ve şimdi gidip ona sarılmak istedi. Tabi.bunlarda imkansızdı. O yüzden sadece oturup şarkıyı dinledi ama istemsizce yine gözleri dolmuş hatta ağlıyordu.

Veeeeeee yazar hikayenin icine eder.:(
Uff bunuda begenmedim arkadaşlar hikaye hakkında fikriniz varsa soyleyin lütfen. Eklerim eğer isterseniz. Her neyse bu kötü bölüm için üzgünüm: ( vote ve yorumlarınıZı bekliyorum.

ÇATLAK SAPIĞIMWhere stories live. Discover now