31.Díl

3.3K 201 1
                                    

"Dám si latte s mlékem "
"Já jablkový džus.."
Seděly jsme v kavárně a kecaly.Moc si zpátku nepamatuje.Jen že byly někde na hřišti a pak Nikol potkala nějakou kamarádku ze školky tak si s ní heála a pak obě zmizely, ta druhá se prý jmenovala Siri Jones (Siri Džounsová).To jmenéno jsem si vygooglila.Nic o tom, že by byla pohřešovaná.Proč to její rodiče nenahlásili policii? Možná proto, protože Siri se nestratila.
"Tympádem bude Nikol u nich " vykřikla Des nadšeně přes celou kavárnu a všichni na nás obrátili pohled.
"Dess!! To je možne!!? Kde bydlí??!"
"Kousek od hřiště..ale nevím kde tam."
"Číšníku!! Platíme!!" Zařvala jsem přes celou kavárnu a všechny pohledy zas směřovaly na nás..Jenže já měla takovou radost, že máme nějakou stopu..Zaplatila jsem a rychle jsme vyběhly k zastávce...číslem 146 jsme se dostaly k hřišti..
"A teď??" Zeptala jsem se netrpělivě Destiny
"A teď jsme v háji..." Podotkla naštvaně.
"Vždyť...říkala jsi že tu bydlí.."
"Podívej se okolo je tu přes 10 paneláků..jak ji tu chceš najít?"
Zase se jí hrnuly slzy do očí.Viděla jsem na ní že jí to mrzi.Ale optimismus jsem nestrácela.Kvůli ní.
"Rozdělíme se! Ty to projdeš z levá já z prava." Pobíhaly jsme od jednoho paneláku k druhému a pomocí jmen na zvunků hledaly, kde Jonesovi bydlí.
"Mám to!!" Vykřikla jsem nadšeně a stiskla zvonek.Destiny přiběhla ke mě.Z okna se vyklonila paní a zas zmizela..Za chvíli stála dole v hale.
"Dobrý den paní Jonesová..my..."
Zpustila Des ale paní Jonesová ji přerušila
"Pojďte dál holky..neměla jsem na vás kontakt...ani nevím kde bydlíte..Nikol celé noci proplakala.."
"To nás moc mrzí,že jsme vám přidělaly starosti..ale projízďeli jsme celé město a najít jsme si nemohly tak jsme se o ní hodně bály.." Des mě úplně zaskočila tím, jak najednou byla výřečná.

Já, Nikol, Des, Jack a Fede..Seděli jsme u ních ve vile a zářilo z nás štěstí..Byli jsme tak rádi že je zpátky.A ona nás pořád objímala a mačkala.Byla tak sladká.Zdálo se, že nám tu radost nemůže nic a nikdo překazit.. Ale v tom..

ÚnosKde žijí příběhy. Začni objevovat