1.Díl

10.6K 441 12
                                    

Bylo 13:48 a začal zvonit zvonek.Já ve škole nebyla protože mi ráno nebylo dobře.V tu dobu obvykle přijíždí ze školy Filip a tak jsem nepochybovala o tom že je to on.Zaklapla jsem teda snoťas,upravila si vlasy a by se mě nezlekl a chystala se jít dolu otevřít.
"Crr crr crr"
"No joo..už letím" zařvala jsem.
Prudce jsem otevřela dveře"Filipe!Jsi normální? Nemáš snad klíče?!"vyhrkla jsem ze sebe."Oh pardon...jaa-jáá myslela že je to můj bratr" Stál tam muž.Mohlo mu být takových 50 let.Byl tlustší,jeho hlava se leskla protože ji nepokrývali žádne vlasy.Měl na sobě oblek a sluneční brýle..Za nim stáli dva muži připomínajíci gorily.Byli také v obleku a slunečních brýlich."Bridgit Han?" Zeptal se holohlavý pán."Ne to nejsem já.je mi líto" vyzařovala z něj hrůza.Vůbec jsem nevěděla co chce.."a můžeš mi ji zavolat?"
"Je mi líto ale nemůžu...Máma totiž není doma.." Odpověděla jsem a už už jsem chtěla zavřít jenže pan Holá hlava dveře chytl "ty jsi její dcera?"
"Jo-joo to jsem"pán mi byl čím dal víc nepříjemný.
"ludmila han?"
"Ne..ludmila je má sestra..já jsem Beata"
"Budeš se nám hodit"  
Řekla jedna gorila z pozadí a já jem nevěřícně zírala.Nestihla jsem ani odpovědět a už jsem seděla v černém jaguáru a jela bůh ví kam s úplně cizími lidmi,které jsem nikdy neviděla."kdo jste??co se mnou chcete dělat a kam mě to sakra vezete!!!???" Křičela jsem na ně.Seděla jsem vzadu mezi dvěmi gorilami a z jedne strany mi přistala facka. "To si nezvykej!" Rozkázal mi ten,z jehož strany ta facka přišla..Ten pan plešatý řídil a u toho zpustil " já jsem Amunet a toto jsou mí bodyguardi a vezu tě mému synovi.."
"Kdo je váš syn!? Nechci za žádným vaším synem! Chci domů..rozumíte!??" Křičela jsem a byla jsem v šoku.nelíbilo se mi to.Radši bych teď byla doma.V našem domě kde pořád někdo huláka a kde chvíli není klid..Nebo jen tak na procházce se svým přítelem Davidem.Tak moc mi chybí.Dneska se měl vrátit ze soustředění kde celý týden byl.Najednou jsi nic nepamatuju.jen silný zápach co jsem ucítila..Bolely mě ruce i nohy.. Rozhlédla jsem se okolo..Byla jsem svázaná k posteli.V celé místnosti nic nebylo.Jen prach,nepořádek,stará rozvrzaná postel a já.

ÚnosKde žijí příběhy. Začni objevovat