8.Díl

6.1K 303 16
                                    

Nechápavě se na mě podíval a vzal bundu ze které odříz cenovku.Spadl mi velký kámen ze srdce "prosím?" Zeptal se mě.."ne nic..já jen že si ji mohl poničit" zase se usmál.."tak já pujdu..za hoďku-za 2 jsem zpět.."
"Dobře"
Vstala jsem a šla naskládat nádobí do myčky..
Zas jsem stála ve svém pokoji a nevěděla co na sebe..nakonec jsem si oblékla rifle s dírami na kolenou,černé triko a černobílý kardigan a šla se namalovat a učesat.. Zas jsem sešla dolů.už tam seděl Amuet "dobré ráno!" Pozdravila jsem jej.."ahoj :) máš to dobré "
"To né já..tu snídani chystál Jack.."
"Aha..no..nevěděl jsem že mám syna tak dobrého kuchaře..a kde vůbec je?"
"Jo tak to nevím říkal že do 2 hodin je zpět" přisedla jsem si k němu a zapla televizi..
"No jo..jel pro Nikol .bude se ti líbit..úplně tě okouzlí..tak jako všechny ostatní.." Neřekla jsem nic..jen jsem přikývla
Určitě mě okouzlí nějaká jeho coura..
Najednou se ozvalo dunění a já i Amuet pohlédli ke schodům Fede schody rychle seběhl a zastavil se před náma "tak co?? Už je tu Nikol?!"
"Ne ještě ne.." Odpověděl Amuet
Vůbec jsem nechápala co je na ní tak okouzlilo..ale celkem mě to zajímalo..
A netrvalo dlouho a já to zjistila..
Otevřely se dveře a on tam stál s ní v náručí..hned jak viděla Fedyho se k němu rozběhla a skočila na něj..Nevěřícně a ohromeně jsem na ní zírala...Level roztomilosti 8388884637372883728.. Byla nádherná.A měla boží vlasy (fotka nahoře)
"Strýčku Fede!!" Objímala se s ním a nechtěla ho pustit.. Pak ale zpatřila Amueta vytrhla se Federikovi a bězěla za ním "ďedečkuu " poprvé jsem viděla Amueta se usmívat.."Nikol! Umačkáš dědu!" Zasmál se Jack.."ták Beo,tohle je moje dcera Nikol,"
"Je nádherná.."
"Celý tatínek" řekla Nikol a přišla ke mě blíž..Usmála se na mě.."jsem Nikol"
"Těší mě Nikol já jsem Beata" natáhla ke mě ruku aby mi jí mohla potřást..
"Nikol tu s náma bude celý víkend..že ano prcku?" Řekl mi Fredy ale zároveň se ptal Nikol "jasně!" Šibalsky se usmála..Byla tak sladká..vzala se baťůžek a šla někde nahoru..
"Jacku! Proč jsi mi neřekl že máš dceru je tak úžasná!! Kolik jí je!?" Byla jsem jí úplně nadšená..Vždycky jsem měla ráda malé děti."byly jí 4 " odpověděl Jack a podíval se na schody..Nikol tam seděla a plakala.."nikol! Co se stalo!!?" Vyhrkl ze sebe Jack..
"Já-já nemám pokoj?"
"Broučku..nastěhoval jsem tam naší služku..mrzí mě to.." Přisedl si k ní..."může bydlet u tebe Beo? Já bych jí nastěhoval k sobě ale je tam plno nebezpečných věci.."
"Jasně že jo budu jem ráda.." Usmála se.. Přiběhla ke mě a objala mě.. "Pomůžeš mi vybalit věci??" Zeptala se mě..Amuet odešel do kuchyně a Fede do koupelny se osprchovat.."ale jistě.." Odpověděla jsem ji.."miláčku,utíkej Bea tě potom dožene.." Řekl jí a přišel ke mě..natlačil mě na stěnu a z kapsy vytáhl nůž.vzal moji ruku a na zápěstí mě řezal..řízl mě 7 a pak mě silně uhodil.držel mi pusu abych neřvala..pak otevřel dveře hned vedle mě.za nima byly prudké schody vedoucí do sklepa.žduchl mě tam a šel za mnou..popadl starou hadru a zavázil mi pusu..povedlo se mu znova mě znásilnit a zbít.Měla jsem dořezané celé nohy a zápěstí "varuju tě...opovaž se jí ublížit !!"

ÚnosKde žijí příběhy. Začni objevovat