Capitolul 8

652 81 9
                                    

După 5 luni .

Vinien P.O.V

De când m-am întâlnit cu Luke au trecut deja 5 luni . M-am împrietenit cu toată lume din cele doua ținuturi ,iar în al meu am devenit mult mai încrezătoare .

Luke sta acum în aceiaș casa ca și mine și el are o iubita . Pe Ava . Are parul blond și ochii caprui ,mari și e un demon ,la fel ca și el . După părerea mea ea este o scorpie în adevăratul sens al cuvântului ,dar lui Luke îi place de ea deci eu nu am ce comenta .

De când e cu Ava relația noastră s-a mai răcit ,principalul factor fiind gelozia extrema a Avei . Și l-a amenințat pe Luke ca dacă nu se distanțează de mine se desparte de el ,iar Luke a acceptat imediat .

Luke intra în camera și observ ca vorbește la telefon .

-Da ! Bine ! Bine ! Și eu ! Pa !spune și închide telefonul

Se așează pe canapea lângă mine și deschide televizorul . Parcă nici măcar nu as fi lângă el ,halal gardian mai este și el .

Intre timp eu m-am împrietenit foarte bine cu Sam,Dakota ,Medoly ,Jess,Dean si Collin. Dar sincer dintre ei toți cel mai bine mă înțeleg cu Collin . Este foarte drăguț cu mine și chiar i-a dat o palma Avei când s-a luat de mine odată .

Cu magia o duc foarte bine ,am învățat tot ce aveam nevoie și acum sunt o vrăjitoare desăvârșită . Cel mai bine controlez focul ,nu știu de ce ,dar mi se pare ca îl controlez foarte bine deși Dakota spune ca e cel mai greu de controlat ,deoarece se extinde foarte repede .

Luke da pe un film romantic și începe sa se uite la el.

-Serios ?!? Îți bați joc de mine ? Un film de dragoste ! Altul nu găsești ?

-Lasa-ma sa mă uit la ce vreau eu ! Nu îmi poți spune ce sa fac !spune el ,nu prea calm .

-Ba chiar pot sa iti spun ce sa faci ,sunt regina ta ,iar tu ești gardianul meu și trebuie sa mă asculți .

-Tu ti-ai cam luat-o în cap ! Ai devenit o mica nenorocita care crede ca are lumea la picioarele ei . E te anunț ca nu e așa ! Din partea mea Îți poți găsi alt gardian pentru ca eu demisionez !țipă el el mine ,iar în ochii mei se aduna lacrimi.

-Ști ceva ,bine! Nu am nevoie de tine ! Tu doar îmi aduci probleme ! Prietena ta mi-a smuls jumate de par din cap acum o luna când am prins-o pupandu-se cu altul pentru ca am încercat sa iti spun,mi-a tăiat frânele la motor ca sa cad și mi-a tăiat antebrațul pentru ca stau prea mult cu tine și eu am tăcut ca o proasta ! Dar tot eu sunt aia nenorocita ,nu ?!?zbier eu ,iar el împietreste.

- Minți ! Ava nu ar face asta !

-A da ? Întreabă pe oricine ! Pe Collin ,pe Dean ,pe Jess sau pe una dintre fete .

-Asta o sa fac!spune și iese ca o furtuna din casa .

Știu ca acest capitol e naspa ,dar nu am inspirație ! Totuși am postat ! Yey :)))

Luke e rău :((

§tar2905

OglindaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum