8.bölüm

5.7K 371 80
                                    

Merhabalar, buradan sonrası duzenlenmemis imla hataları olan kısımlardır. Affola düzenlemeye fırsatım olmadı.

   Ve yine karanlık bir geceye doğru ilerliyorum...

   "Bu ne ya of paşamız yukarda sefa sürsün benim şu halime bak" diye düşünürken kapının açılma sesini duydum, göz hapsime girdikten sonra da "oooo sizi burada görmek ne şeref, yukarıda ki rahatınızı bozdunuz buralara geldiniz, nasıl yardımcı olabilirim size Yaser bey"dedim

_Çeneni kapayarak başla o zaman

_Ne var niye geldin

_Sana hesap mı vereceğim

_Görmeden duramıyorsun değil mi beni

_Kes sesini

_Yalanmı? Bana olan aşkında kavruluyorsun!!! Göz bebeklerinin içinde görüyorum bunu!!!

_Sana çeneni kapa dedim, yoksa çok fena olacak!!!

_Ne olacak? İntikammış yapma adamım intikam ayağına getirip kapadın beni buraya, be... Derken sözümü kesti.

_Nefretin de sevgi kadar güçlü olduğunu biliyormuydun, benim sevgim insanı ısıtır ama nefretim kanını dondurur bunu unutma?

_Güldürme beni, hala yanıyorsun, dememle üstüme gelmeye başladı, o an anladım canını yakmak istememin bir hata olduğunu.

   Hiç duraksamadan sertçe yatağa yatırıp üstüme çıktı ve aynı sertlikle öpmeye başladı.

   Karşılık vermemek için debeleniyordum ki elleri bedenimin en hassas noktalarına gitmeye başladı ve bu gerilmeme sebep olmuştu ister istemez inleyip araladım dudaklarımı.

  Şimdi dudakları tamamen ağzımın içindeydi, farkında olmadan gözlerimi kapadım ve beni yakacağını bildiğim öpüşlerine karşılık verdim.

  Artık kendimden geçmiştim üstümden kalktı ve "yanılıyorsun, ben sevdiğim kadına dokunmaya kıyamam ama senin şu haline bir bak, biraz daha devam etsem bir fahişe gibi benimle olacaktın!!! Benim sevdiğim kadın özeldir sen o kadın olamayacak kadar değersizsin"dedi

  Hala bir şok yaşıyordum, bana resmen Fahişe dedi, hakettim mi? Asla haketmedim, çıkmak için harekete geçtiğinde hızla kalkıp arkasından koştum kolunu tuttum ve çıkmasını engelledim, sertçe bir hamle yapıp kolundaki elimi çekti.

   Tekrar çektim bu kez yüzünü döndü sıkı bir tokatı patlattım yüzüne, tüm ses hücrenin içinde yankılandı ve ben ardından konuşmaya başladım.

_Sen bana nasıl Fahişe dersin

_Değil misin? İllaki adamın altına yatmak mı fahişelik oluyor, sen bana yaptıkların için bir fahişeden daha beter konumuna düştün gözümde, şimdi sana aşık olduğum masallarını da o küçük aklından çıkart, deyince tekrar bir tokat için hamle yaptım ama elimi havada yakaladı.

_Bir daha sakın aynı şeyi deneme yoksa buna pişman ederim seni, dedi ve kapıdan çıktı hızlıca yetişip bende çıktım ardından, geri içeri sokmak istedi girmedim.

_Sen orada keyif sür yok öyle yama bende seninle yaşayacağım.

_Bak sen, beş yıldızlı oteldesin sanki yer beğeniyorsun, deyip yürümeye başladı bende onu takip ettim adı Ahil olan adamın yanında durdu benimde duyacağım kadar sesli bir şekilde "duydun mu Ahil benimle yaşayacağını söylüyor"dedi ve adam türkçe anlıyordu.

  Sonra bana dönüp "sen şimdi benimle yaşamak istediğini mi söyledin" dedi, sessizce evet dedim.

   Tekrar Ahile dönüp "duydun mu Ahil" dedi, adam başıyla onayladı, aynı şekilde bana dönüp "benim yanımda yaşamak istiyorsun yani"dedi ve o an adama kafayı yedirdiğimi düşündüm.

Asvan da İntikamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin