Part 8

25 3 0
                                    

POV Jai
" Laat haar los Kaj , nu" zei ik dreigend.
Ik keek hun aan. Kaj moet niet elk meisje gaan neuken die hij ziet. Kaj liet haar langzaam los en begon zich om te kleden.
"Daniëlle , kleed je om" zei ik. En dat was meteen de eerste keer dat ik volle naam uitsprak.

POV Dani
"Daniëlle , kleed je om" zei hij een beetje streng. Meestal zeggen mensen mijn volle naam als ze heel erg boos zijn of als ze me haten ofzoiets. Ik schrok en ik trok snel alles aan. Ik voelde me vies. Ontmaagd in een wc cabine. Ik vond het aan de andere kant super goed voelen maar aan de andere kant wou ik het niet. Ik wist niet wat ik moest doen. Ik schrik uit mijn gedachte.

"ALS JE HAAR NOG EEN KEER MET JE VIEZE POTEN AANRAAKT DAN SCHIET IK JE VINGERS ER EEN VOOR EEN AF" riep Jai. Een traan liep over mn wang. Ik liep weg met mn spullen en ging zitten aan een tafeltje.

POV JAI

"ALS JE HAAR NOG EEN KEER MET JE VIEZE POTEN AANRAAKT DAN SCHIET IK JE VINGERS ER EEN VOOR EEN AF" riep ik hard. Ik zag een traan over Dani's wang lopen en ze liep weg. Ik moest eerst dit afmaken voor ik haar ga troosten.

"Sorry bro , wist niet dat die lekker chick van jou was" zei Kaj bang.

"OOKAL WIST JE HET JE MOET NIET ALLE MEISJES GAAN NEUKEN DIE JE ZIET?" Riep ik terwijl ik hem pakte bij zn kraag en tegen de muur duwde. "Je raakt haar niet meer aan begrepen?" Zei ik dicht bij zn oor. Hij knikte
"BEGREPEN?" herhaalde ik.
"B b bbbegrepen" zei hij zacht.
Ik liet hem los en liep de wc uit. Ik zag Dani aan een tafeltje zitten. Ze huilde.
"Gaat het een beetje?" vroeg ik terwijl ik wreef over haar rug

"Gaat wel" zei ze terwijl ze een slokje nam van een beker vodka.

30 minuten later :
"Hahahahaha kom dansen" zei ze terwijl ze een beetje raar bewoog. Ze is aardig aangeschoten. Ze had inmiddels haar 6e beker vodka op. (Ik weet dat het misschien niet kan maar in een verhaal kan alles 😂)
Ze pakte mijn hand en trok me naar de dansvloer. We begonnen te dansen en ze schuurt telkens tegen me aan.
" oeh Jai" zei ze zwoel terwijl ze tegen me aan schuurde. En ze begon me te tongen. Ik trok terug en pakte haar op ik pakte haar tas en droeg haar naar de auto.

POV Dani
Jai droeg me in de auto.
"Jai ik wil spelennn" ik pakte hem en hij viel op me. Ik kus hem en vroeg om toestemming. Die gaf hij me ook. Na 3 minuten gekust te hebben gooit hij de deur dicht en gaat hij zitten op de rijders stoel. Ik zag dat hij me bracht naar huis. "IK WIL NIET NAAR HUIS" zeurde ik.
"Moet wel" zei hij
"Neeeeeee ik wil het niet" gilde ik.
Hij keek op zn mobiel ," je begint morgen pas om 1uur net als Maggie." Zei hij . Je kan op zich wel bij mij overnachten. (Hij heeft een kamer op verdieping 2) " jaaaa" zei ik lachend.

5 minuten later.
"Kom op werk even mee" zegt Jai terwijl hij me draagt we zitten in de lift maar ik beweeg heel wild.
Hij wandelt naar een kamer en legt me neer.
Ik doe mijn kleren uit en ik zit te dansen in mijn lingerie.
"Yaayyyy hahahaha" lachte ik.
" Dani" zuchtte hij.
Hij liep naar me toe en ik pakte hem en gooide hem op het bed. Ik schuurde tegen de voorkant van zijn broek aan. " kom op Jai , ik wil zo graag spelen" zei ik lachend en toen kuste ik hem. Hij weigerde. Ik stond op en deed mijn lingerie uit. Ik begon mezelf te vingeren (ALS JE DIT NIET WIL LEZEN NIET DOEN)
"Kom op Jai , ik weet dat je het wilt mmm oh" kreunde ik. Ik viel op Jai , naakt. Ik deed langzaam zijn broek uit en zijn CK boxer. Ik beet op mn lip. Ik ging op zijn L*l zitten en begon op een neer te gaan hij duwde me weg en deed zn boxer weer aan. " Daniëlle het is beter dat je gaat slapen" zei hij streng. " mmm Jai dat voelde zo goed" ik beet mn lip. Ik begon duizelig te worden en toen werd alles zwart.
POV Jai
"Shit" vloekte ik.
Ik kleedde haar terug aan en pakte een shirt van me en deed het over haar heen. Ik stopte haar in en plant een kusje op haar voorhoofd.
" en dit bij een eerste ontmoeting" zei ik zachtjes. Kleedde me uit en ik liet alleen mn boxer aan. Ik ging naast haar liggen en zette mn wekker om 10u . Het is nu al 00:37. Ze heeft 2 mensen geneukt vandaag. Dit is te raar..

POV Maggie
Voor ik het wist leidde al dit tot 1 ding en dat is een hevige make-out sessie. Allebei trokken we terug. Om naar lucht te happen. Ik beet in mn lip.
"Oh babygirl , i can't handle the lipbiting" zei Samuel. En toen reed hij weg

10 minuten later
"Waarom mag ik niet kijken" zeurde ik.
" we zijn er bijna babe" hoorde ik Samuel zeggen. Hij haalde zijn handen van mijn ogen af en ik kon niet geloven wat ik zag. Wow. Ik zag een geweldig uitzicht , we zaten denk ik op een berg. Ik zag een dekentje op het gras met een picknick mand een lantaarn en heel veel kerstlichtjes. Ik vond het zo mooi. Ik draaide me om en sprong op Sam. Hij ving me op
" het is prachtig" zei ik voor ik hem kuste. Hij liet me los en ik liep naar het dekentje en ging erop zitten. Sam ging naast me zitten. Hij haalde wat eten tevoorschijn die hij blijkbaar zelf had gemaakt. Het waren heerlijke broodjes met kaas , en andere groenten. Lekkere dessertjes. Ik was verliefd. (1000 woorden <3)

Halfuurtje later
"het was heerlijk Sam" ik kuste hem.
" ik vind het super dat je het leuk vindt , maar ik wil je iets vragen." Zei hij nerveus.

" Wil je misschien de mijne zijn? , mijn meisje. Mijn vriendin , mijn alles?".
----
SORRY GUYS I LOVE CLIFFHANGERS SO MUCHHH 💜😍
Trouwens ik zoek nog een rol.
drop in de comments
NAAM
LEEFTIJD
HOBBY'S
UITERLIJK
Alles mag verzonnen zijn (naam en achternaam a.u.b) je mag ook jezelf doen , zorg dan wel dat je een andere achternaam verzint :) xoxo Mag

Sorry ft B-brave.Where stories live. Discover now