Part 2

36 2 0
                                    

POV Dani

Toen ik boven was trok ik mijn kast open. Ik keek even op mijn mobiel om te kijken wat de temperatuur was. Best wel zonnig. Ik pakte een zwarte skinny jeans , witte blouse en ik trok ze aan. Ook pakte ik mijn parel oorbellen , geërfd van mijn moeder. En ik pakte mijn horloge en deed die ook om. Snel keek ik naar de tijd 11:10. Ik pakte snel mijn zonnebril en mijn tas en deed mijn platte zwarte ballerina's aan. (Foto hierboven) Ik deed mijn haar snel in een knot en ging naar de badkamer en deed wat eyeliner en mascara op en toen hoorde ik getoeter van beneden.

POV Maggie
Nadat ik Dani heb gesmst ren ik de trap af. Mijn ouders zijn niet thuis zoals altijd. Die hebben het altijd druk met werken. Mijn vader beheert het grootste bedrijf van Europa en mijn moeder is model. Ze hebben weinig tijd voor mij. Ik moet eigenlijk best wel vroeg vertrekken want van Badhoevedorp naar Amsterdam is best wel een eindje rijden. De huistelefoon ging af. MIA NEEM MAAR OP. Mia is mijn werkster. Ze is een schatje , maar soms weet ze echt niet wat ze doet. Miss Wowor het is voor u. "Hallo?" . "Mijn prinsesje , je vader hier. Ik wil je vertellen dat je helaas van school moet veranderen. In Amsterdam naar school gaan vindt ik net iets te gevaarlijk voor jou. Het college van Badhoevedorp is makkelijker toch? Je broer zit daar ook , hartstikke gezellig toch." Hij praatte op een heel enthousiaste toon. "WAT ? NEE DAT WIL IK NIET , HET LAATSTE WAT IK NU WIL IS MET JAI OP SCHOOL ZITTEN." Riep ik. "Sorry schatje , spreek vandaag anders af met Daniëlle.". "Ging ik toch al doen , doei pap." En ik hing op. Snel liep ik naar boven de inloopkast in. Ik zat neer en ik dacht. Jai is al 2 jaar uit huis , en hij bezocht me niet eens. Hij kwam alleen naar huis om geld te vragen aan mijn ouders. Dit is zo vreselijk. Ik liep naar de jurk afdeling en pakte een zwart jurkje , mijn zwarte laarsjes , en mijn leren jas. Die trok ik toen aan. Ik deed een laagje mascara op. Ik pakte mijn tas en mijn sleutels en ging naar de garage. Ik stapte in mijn mercedes en reed toen naar Dani.

POV Dani

Ik liep naar beneden en zag Maggie. Ik moet even uitzoeken hoe ik dit allemaal ga vertellen aan haar. Ze drukt op een knopje en de deur gaat open. Ik stap in en de deur gaat automatisch weer dicht. "Hey Dani" en we geven elkaar drie kussen op de wang. "Er is iets gebeurd.."

----------

Yay cliffhanger ;)

Sorry ft B-brave.Where stories live. Discover now