Sixteen

2.8K 230 25
                                    

Louis:

Louis ležel na zádech s podloženou hlavou jedním z polštářů, které leželi na gauči. Jeho hlava se otočila směrem k televizi, následně vzal ovladač a nepřítomě přepínal kanáli.

Právě teď mohl sedět s Harrym na jeho gauči a dívat se nějaký sentimantální film nebo si s Harrym prostě povídat. Ale nemohl. Protože Harry tu příležitost zahodil.

Harry mu několikrát napsal. Většinou to byli omluvy (jakou omluvu si představuju: Daddy, byl jsem zlobivý chlapeček, potrestáš mě? :D) a prosby 'aby to zkusili znovu'.

Louis měl kvůli tomu špatné svědomí, ale ne dost na to aby mu odepsal zpátky. (Bude si hold muset hošánek počkat :D)

Louis nepřítomě pokračoval v přepínání kanálů, když v tom uslyšel klepání na dveře (a jaké z toho plyne ponaučení? Nechoďte pracovat do kina.. Nevyděláte ani na zvonek :D). Rychle vystřelil do sedu a stlumil televizy, jako kdyby nebyl nikdo doma.

"Louis?" zeptal se hlas, následovalo pár zaklepání.

"Tady Liam." (^ ^)

"Louis, vím, že tam jsi. Přivezl jsem ti Oreo cheesecake."

Louimu se začali sbíhat sliny (mě taky :3). Miloval Oreo cheesecake ('chesekake' :'D).

Louis si povzdychnul, přišel ke dveřím a odemkl je. Opravdu, Liam mu přinesl cheesecake.

Liam se zamračil jakmile uviděl v jakém je Louis stavu, ale Louis to očekával. Když se ráno podíval do zrcadla nebyl to pěkný pohled.

Bílý jako stěna a ty pytle které měl pod očima mu na kráse taky nepřidaly. Pravděpodobně je to tím, že většinu času probrečel.

"Louis, si v pohodě?" (Jasné, uvidíme jak by ti bylo kdyby ti někdo vyrval srdce, dal ho do skartovačky a pak se snažil slepit lepidlem od Vietnamců!! Ehm... Okey to sem přehnala :D) pokusil se říct Liam klidně, no moc se mu to nepovedlo.

Louis si povzdychnul. ''Pojď dovnitř, je to dlouhý příběh." ustoupil aby mohl Liam projít.

"To určitě bude."

Louis se rozhlédl okolo, uviděl Liama jak pokládá dort s kafem na stůl a u toho se chichotá jako kdyby slyšel nejvtipnější věc na světě. (Asi slyšel nějakej můj vtip... 'BigEgo' mod actived ..moment já ho nevypínám :D)

Louis zavřel dveře a sedl si vedle Liama na gauč.

Oba si ukrojili kousek dortu. Louis započal svou story. Začal tím jak se poznali a skončil tím jak ho Harry nechal se zlomeným srdcem na staré lavečce v parku.

Liam ho nepřerušoval asi nesoudil, za to byl Louis rád. Kdyby se svěřoval Zaynovi, neřekl by ani pět slov a Zayn by ho přerušil svou "chytrou" poznámkou.

Po 5 kouscích dortu Louis zakončil svou story s teplými slzami na tváři.

"Louis?" Liam Louiho konejšivě pohladil po zádech.

"Hm...?"

Liam pomalu zvedl Louiho mobil a ukázal na obrazovku. Na obrazovce bylo napsáno:

"Harry :-) vás žádá o videohovor."

A pod tím byla dvě tlačítka:

'Přijmout'        'Odmítnout'

"Přijmeš to?"

*******************************************
Sooooo.. Další díl.

Musím se přiznat... V originále je ještě v tomhle díle napsaný jestli Lou ten hovor příjme nebo ne. Ano vím, že jsem nehorázná svině.... MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....

Děkuji za každý VOTE, a hlavně KOMENTÁŘ... :)

Internet friends // Czech translation || LarryWhere stories live. Discover now