1.

212 21 2
                                    

Od toho ako som na útese zachránil Sky prešiel už rok. Spoločne sme sa nasťahovali do veľkého bytu v centre Londýna. Popritom som ešte pomáhal Sky dostať sa z depresií a z jej nočných môr. O svojom otcovi ani matke nepočula už dlho a myslím, že jej to je úplne jedno. Momentálne sa spolu snažíme adoptovať si malého Grega, aj keď sa nám to moc nedarí.

Amber, Jacob a malá Valentine sa pred mesiacom nasťahovali do bytu naproti. Stále nám nechcú povedať dôvod prečo sa vrátili a myslím, že nám ho ani nepovedia.

S peniazmi sme na tom v celku dobre. Sky pracuje ako novinárka a má vlastný časopis, ktorý si kupuje skoro každý človek v Anglicku. Ja som zdedil firmu po mojom otcovi. Aj keď väčsinu dňa pracujeme, vždy si dokážeme nájsť čas jeden pre druhého a takto to je už pol roka.

Ráno vstanem a idem do práce. Prídem podvečer a venujem sa Sky alebo adoptovaniu Grega. Stále nevieme prečo nám ho nechcú adoptovať a Sky je z toho často smutná. Ale ja to len tak nevzdám. Sľúbil som, že nám po byte bude behať Greg a svoj sľub aj dodržím !
Keďže je dnes tá "premiéra" našej milovanej 3. série tak vám dnes pridám ďalší diel ^•^ čo vy na to? Do komentárov mi môžete písať čo si zatiaľ o príbehu myslíte :3
A.

My life with SkyWhere stories live. Discover now