Capitolul 21

2.8K 168 5
                                    

Aflarea adevarului

Ma trezesc dis de dimineata deoarece astazi mi-am propus sa merg cu Kate la ginecolog.Ma dau jos din pat si merg spre camera ei.Deschid usa incet si o vad cu telefonul in mana.Cand ma vede ridica din srancene si isi pune telefonul pe noptiera de langa pat.
- Astazi mergem la ginecolog pentru un control!,io trantesc eu in timp ce merg la dus sa imi fac rutina de dimineata.
O aud venind fuga la mine bolborosind ceva chestii fara noima.Deschide usa si ma prinde de incheietura mainii drepte.Ma intorc spre ea si ii arunc o privire plina de ura.Imi da drumul la mana si se uita in ochii mei.
- Nu mergem nicaieri! striga ea.
- Parca era testul Hannei,nu-i asa?
Se uita la mine lung cu ura si isi inclesteaza dintii.
- Da....tocmai asa spuneam!Merg sa ma pregatesc.
Iese din baie si merge in camera ei.Ma spal linistita pe dintii in timp ce fredonez piesa mea preferata.Dupa ce am iesit din camera o aud pe Kate vorbind la telefon cu cineva.Nu aud clar ceea ce vorbesc deoarece susoteste.Singurul cuvant pe care il aud si care ma face sa ma scarbesc este cuvantul sarcina.
Ma imbrac cu cele mai bune haine...cat de cat decente si merg sa vad ce face Kate.Este imbracata cu niste blugi rupti la genuncchi si un top negru cu un decolteu generos.Ii arunc o privire ucigasa iar ea zambeste.
- Ti,nu vi cu mine imbracat asa!Te schimb in momentul asta cu niste haine decente.
- Ma imbrac cum am eu chef!Acum....haide sa mergem!
Iese din camera si fuge in sufragerie.O vad incaltandu-se si iesind din casa.Ma incalt si eu rapid.Ies din casa incuind usa in urma mea si o vad pe Kate vorbind din nou la telefon.Dupa ce inchide o iau rapid la interogatoriu.
- Cu cine ai vorbit din nou?
- Am comandat un taxi,doar nu vom merge pe jos pana la nenea ginecolog!
Dupa vreo 10 minute vad si taxiul venind,ne urcam gratios si pornim.
- La ginecologie va rog frumos.
Soferul se uita la mine surprins dupa care calca pedala de acceleratie.Dupa vreo 5 minute ajungem.
- Va costa 10 dolari!
Il platesc dupa care coboram din taxi si ne indreptam spre cabinetul de ginecologie.Intram si ne asezam pe canapea din sala de asteptare.Kate se uita prin niste reviste dupa care merge pana la baie.Dupa vreo 30 de minute asistenta ne cheama la domnul doctor in cabinetul lui.
Kate intra prima uitandu-se dupa mine sa vada daca sunt cu ea.Asistenta se uita la mine si imi arunca un zambet cald plin de sinceritate.O aseaza pe Kate pe scaunul special si iese din inacpere.Asteptam cateva minute dupa care intra si domnul doctor.Imi este foarte familiar dar nu pot spune de unde il cunosc.
- Buna dimineata dragele mele domnisoare!Care este fata care a ramas din greseala sau intentionat insarcinata?
Ma pufneste rasul deoarece nu ai ce zice...doctorul are umor.
- Ea este fata care cred ca a ramas insarcinata...acum tu o sa imi spui daca este adevarat sau nu.
Kate se uita la mine speriata si vad ca este mai rosie ca oricand.Zici ca este un crab.
- In regula.Pe tine te voi ruga sa iesi afara pana o consult pe ea sa vad daca a ramas insarcinata sau nu.
Fac cum a spus doctorul,ies din incapere si ma reasez pe canapeaua visinie din sala de asteptare.Dupa ceva mai mult timp doctorul iese din cabinet urmata de Kate.Ma ridic in picioare si merg spre ei.
- Deci?,spun eu simtind fluturii aceia dar nu sunt acei fluturi de bucurie ci sunt cei de sentimentul de furie si teama.
- Sora ta....

Baiatul nouUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum