Tüyap ve özlem...

36.4K 1K 274
                                    

Biricik ailem, Gölge Ailesi...Wattpad'de Karanlık Lise başlığı altında bir güncelleme yayımlamayalı uzun zaman oldu. Yeniden bu satırları dolduruyor olmak, birazdan telefonlarınızda belirecek olan bildirimin size çağırıştıracakları ile aynı duygusallıkta olsa gerek... Neden şu anda bu kadar duygusala bağladım bilmiyorum ama sizleri ve her bir tanesiyle duygusal bağ kurduğumuz, yanımızda hissettiğimiz karakterlerimizi inanın ben de çok özledim. 

Bu güncellemeyi yazma amacım sizlere yaklaşan İstanbul Tüyap'taki imza günümü duyurmaktı aslında. Son imza günümüzden bu yana birkaç ay geçti fakat ne zaman eski fotoğraflarımıza baksam o aynı tatlı heyecan her yanımı sarıyor ve bana çok önemli bir şeyi hatırlatıyor:

Sizleri ne kadar özlediğimi.

Yeni fuar dönemi ile birlikte yeniden başlayacak olan imza günlerimiz hakkında söyleyeceğim şey, bundan sonraki imza günlerimi artık Karanlık Lise 2'nin bir güncellemesi olarak yayımlamayacağım. Bu yazımın en altına ekleyeceğim sosyal medya hesaplarımdan beni takip ederek imza günleri ve yeni kitaplarım hakkında gelecekte en güncel haberleri direkt olarak alabileceksiniz. Wattpad'den durum güncellemesi olarak da haberleri paylaşacağım fakat sadece bu kitaba yeni bir bölüm ekleyerek bunu yapmayacağım. 

Çünkü az önce üstüne tıkladığınız o bildirimi ne kadar özlediğinizi biliyorum, ben de aynı şeyi hissettim.

Sanırım yeniden konudan sapıyorum fakat buradan duyuracağım son imza günümü söylemeyi unutmamalıyım:

İstanbul Tüyap Kitap Fuarı

14 Kasım 2015 Cumartesi

14.00'da imza salonunda olacağım.

Sizleri çok özledim Gölge Ailesi. Biliyorum, sosyal medya üzerinden sürekli olarak iletişim halindeyiz fakat hiçbir sanallık, gerçek anlamda gözlerinizin içine bakmanın yerini tutamaz.Umarım elimden gelen her şehre gelebilir ve imza günü düzenleyebilirim. Şimdilik sadece İstanbul'daki bu imzamızın tarihi ve yeri belli, gelecek dönemde belirlenecek imza günlerini ise bu hesaplarımdan öğrenebileceksiniz:

facebook.com/alyaoztanyel

facebook.com/karanliklise

twitter.com/alyaoztanyel

wattpad.com/user/alywithdw

instagram.com/alyaoztanyel  (Evet, instagram açtım :D)

instagram.com/karanliklise

Kitaplar çıkalı, biteli aylar oldu fakat buna rağmen hiçbir gün desteğinizi çekmediniz. Bunun anlamı gerçekten çok büyük. Ailemiz ay sayıdan da oluşsa, çok sayıdan da oluşsa biz gerçekten geniş bir aileyiz. Çünkü kalplerimiz büyük, duygularımız güçlü ve sadakatimiz tartışılmaz. Sizin gibi okurlara değil, dostlara sahip olduğum için çok şanslıyım.

Karanlık Lise 2Where stories live. Discover now