Část 20- Zbytek dovolené

333 28 1
                                    

Celá dovolená probíhala v klidu. Užívali jsme si to na plný pecky.

Chodili jsme nakupovat a kluci tady dokonce zpívali anglický písničky na různých večerních programech kde mohl každý něco ukázat.

Každý den jsme se váleli na pláži a myslím, že jsme tady přibrali nejméně 1000 kilo, hlavně kluci protože ti jedli jak nemoudří.

No a teď je tady poslední den a my si to ještě snažíme užít. Šli jsme do jednoho venkovního baru na pláži, tancuje se tady, pije a tak.

Už jsou 2 hodiny ráno tak jsme se rozhodli vrátit do hotelu.

---Hotel---

Když jsme přišli s Vojtou do pokoje tak jsme se začali líbat a Vojta mě svalil na postel a začali jsme se navzájem svlékat...no, ehm... zbytek už si domyslete :D
Bylo to úžasný, šli jsme si dát společnou sprchu a šli jsme spát.

Probudili jsme se někdy v 10:00 tak jsme se rychle oblékli a šli na snídani, všichni už tam byli a někteří vypadali, že to včera malinko přepískli, protože my jsme odcházeli první a ostatní tam zůstali.
Nasnídali jsme se a šli si sbalit kufry, protože jsme neměli vůbec nic sbaleno. Pokoj máme opustit do 13 00 a mezitím ještě oběd, takže máme co dělat. Bylo kolem 12:00 a my měli sbaleno, takže jsme se vydali na oběd, nikdo z naší party tam ještě nebyl takže asi nestíhají. S Vojtou jsme se najedli a šli jsme zpět nahoru kde jsme dobalili poslední zbytky a převlékli se do věcí na cestu. Na letiště odjíždíme až ve 20:00 a odlétáme o půlnoci.

Kufry jsme si odnesli dolů do místnosti na odkládání, odevzdali jsme klíčky a sedli jsme si na recepci než přijdou ostatní.

Ostatní přišli kolem 12: 40 takže to měli tak tak a ještě se rychle běželi naobědvat. My jsme s Vojtou zatím každý dali fotku na Instagram, Facebook a domlouvali se co budeme dělat celé odpoledne. "Půjdeme do města? Můžeme si ještě něco koupit, potom zajdeme na večeři a po večeři si půjdeme sednout na tu oblázkovou pláž a budeme sledovat západ slunce, co ty na to Týno?" "Jo, tak to miláčku," řekla jsem a šla jsem si mu sednout na klín. Do ucha jsem mu zašeptala: "Miluju tě" a on mi dal pusu.

Až všichni přišli tak jsme se zvedli, vzali si věci a šli jsme do města. Nakonec jsme ještě něco koupili, já jsem si koupila jedny šaty a nějaké kravinky a Vojta si koupil košili, bílo-černou kostkovanou a samozřejmě já jsem si jí teda koupila taky, aby jsme měli stejnou. :D

Potom jsme se rozdělili a já s Vojtou jsme šli do restaurace na večeři. Objednala jsem si salát Caesar a ještě Americký brambory, Vojta si objednal Steak a hranolky. Až jsme se najedli tak jsme si šli sednout na pláž a pozorovali jsme západ slunce.

Bylo 19:00 takže jsme měli ještě hodinu, využili jsme toho a šli jsme se projít. Vůbec se mi odsud nechtělo, bylo to tu opravdu nádherné. Snad se sem nebo někam zase někdy podíváme. Šli jsme zpět k hotelu....


Tak je tu další díl, snad se líbil. Budu ráda za votes, komentáře, i čtení... Týna :)







Můj život- NEW ELEMENT |NEDOKONČENO|Kde žijí příběhy. Začni objevovat