Část 18- 1.den

460 29 15
                                    

a tak jsme...

....................................................................................................................................................................

...ještě asi dalších 10 minut strávili na chodbě a nakonec jsme vyrazili na pláž.

---Pláž---

Pláž máme asi 20M před hotelem takže jsme tam byli hned. Hned jak jsme tam vstoupili sundala jsem si boty a procházela se pískem. Pláž byla hodně plná lidí, ale zůstalo tam místo kam jsme se tak akorát vešli. Položili jsme si tašky vyndali osušky a namazali se opalovacím krémem. Kluci šli k vodě a my se opalovali. Měli jsme zavřené oči a povídali si: "Tak co holky, jak se Vám tu líbí?" zeptala se Lidka. "Megaaa moc," odpověděly jsme ji všechny jednohlasně. Ale v tom jsem ucítila jak mě někdo zespodu podebírá a tak jsem otevřela oči a uviděla jsem Vojtu jak mě odnáší k vodě. "Vojto, opovaž se. Já tě zabiju jestli.... "nestihla jsem doříct a už jsem byla ve vodě a uviděla i zbytek holek. "Tak tohle si vypijete," řekli jsme s holkami jednohlasně, ale kluci se jen zasmáli. Ve vodě jsme zůstali hodně dlouho a byli jsme jak malé děti. Vylezli jsme ven a byla 1 hodina odpoledne, lehla jsem si s Vojtou na osušku a opalovali jsme se, po chvíli jsem nejspíš usnula...

---Vojtovo pohled---

Týna usnula tak jí chvilku nechám, ale ne dlouho, aby se moc nespálila. Lehl jsem si vedle ní a sledoval ji, byla tak úžasná, prostě holka, kterou jsem si vždycky přál. Doufám, že nám to vydrží a budeme šťastní.

---PO 30 minutách---
Týna se před chvíli vzbudila a šli jsme do vody. Po chvíli za námi přišli i Radek s Míšou a jak jinak než, že jsme dělali kraviny.
Bylo kolem 5 když jsme šli na hotel kde jsme ze sebe smyli sůl a vydali se na večeři. Bože tolik jídla jsem nikdy neviděl a bude těžký většinu ochutnat...

---Týny pohled---
"O můj bože," řekli kluci najednou a rozeběhli se po jídelně, my s holkami šli pro těstoviny se sýrovou omáčkou a sedli si k našemu stolu. Za chvíli přiběhli kluci a každý držel v ruce dva plné talíře všeho možného. Přisedli k nám a bez váhání se do toho pustili. "Dobrou chuť, kluci" popřáli jsme jim s holkami a oni nám jen kývly na náznak díky, protože měli plný pusy. "Vojto, vždyť se z tebe stane 200 Kilový sumo pokud budeš jíst toho tolik každý den," řekla jsem a na to holky vyprskli smíchy a podívali se na kluky s pohledem TAKY SI TO MYSLÍME :D A Vojta mi na to řekl: "Když ono to všechno vypadá tak dobře," a na to mu samozřejmě kluci hned přikývali.

Jakmile kluci dojedli tak jsme se vydali na pokoj kde jsme se skáceli na postel. "Lásko?" řekl Vojta. "Ano milášku?" zeptala jsem se ho."..."


Ahoooj tak je tu další díl, po sto letech... Budu ráda za votes i komenty... Vůbec nekomentujete :P :D napište co třeba změnit a tak :)

Můj život- NEW ELEMENT |NEDOKONČENO|Kde žijí příběhy. Začni objevovat