Kapitel 6 -

130 6 1
                                    

Vi hade bestämt att vi skulle mötas i skogen vid kyrkan. Lite ironiskt faktist att hon just valde denna plats.

Men när jag kom dit verkade det inte som om hon kommit än så jag satte mig på en stubbe och väntade.

"Hej Nathalie förlåt att jag är sen jag hade ett väldigt viktigt samtal som absolut inte kunde vänta."

"Det är lugnt, du är ju här nu."

"Ja okej ska träningen börja då?"

Jag hade väntat och förberett mig så gott jag kunde på 2 veckor. Jag har tränat lite muskler och kondition iallafall, man vet aldrig vad som krävs för att bli vampyr. Jag menar man måste väl ha kondition annars kan man väl inte springa så snabbt som en vampyr gör.

"Kan du vara snäll att inte sitta på portalen!"

"Ursäkta, oj menar du stubben?"

"Ehm ja så flytta."

Gud vilket humör hon har, nu har jag väl sabbat mina chanser totalt på första dagen.

"Du har blivit utvald för att vara min medhjälpare och skydda mig om det behövs. Du måste vara villig att sätta mitt liv över ditt eget och om jag anser och känner att du utför din uppgift som den utvalda så finns det belöningar MEN om du på något sätt inte finns närvarande när jag behöver dig kan konsekvenserna bli stora så jag råder dig att lyda och lyssna noggrant. Är detta uppfattat?"

"Ja, men en fråga............?"

"Jo, en sak till det är jag som ställer frågorna här."

"Okej"

"Om du lyckas med träningen levande så får du jobbet som "Den Utvalda" vilket innebär bland annat att du förblir en vampyr. Jag vill först och främst att du ska dricka det här."

Hon gav en en flaska med en gul lysande vätska.
Jag vågade inte ställa mer frågor så jag gjorde som hon sa och drack det.

"Det här en en dryck som gör att du blir lika blodtörstig som en ny förvandlad vampyr, ditt uppdrag idag är att motstå törsten. Du får endast lov att dricka blodet utav djur MEN om du biter en människa avtar drycken och du kommer vara tvungen att börja om ifrån början. Om du lyckas fånga ett djur men endast din törst, du är alltså inte snabbare eller hör och luktar bättre som en riktig vampyr utan det är bara törsten du har att gå efter. Träningen kommer vara som nivåer. Om du förlorar måste du börja om ifrån allra första början igen. När du klarat av alla 4 nivåer utan att ha "förlorat" så att säga klarar du den fullständiga träningen och du är redo för att bli vampyr. Hur långt det kommer ta för dig att slutföra träningen är inte upp till mig utan till dig men eftersom du är en utvald kommer den här träningen inte vara så komplicerad. Några frågor? Inte då kan träningen börja."

Jag kände hur det började vattnas i munnen. Jag måste ha blod. NU. Det kändes som om jag inte skulle få dricka lite blod snart så skulle jag dö. Jag antar att det är en av dom grejerna som kan hända så jag måste börja om ifrån början men jag dör väl inte på riktigt då väl?

Jag gick vänster, vänster, vänster, höge,r och sen vänster igen.

Jag såg ett litet blå tält. Jag gick fram och hörde hur folk stönade och pratade inuti tältet. Människor.

Fuck jag måste här ifrån. Men törsten var för stark. jag kan inte motstå. Tänk på annat Nathalie tänk på något annat så går det över. Jag tog 10 djupa andetag och började gå därifrån men då var det en jävel som öppnade tältet och tittade på mig. Det är för jävligt svårt att motstå, jag måste smaka, bara pyttelite.

Jag sprang fram till honom och bet honom i nacken och började suga och suga och till slut bara föll han ner på marken. Död. Jag hade dödat en människa. Jag stängde mina ögon förhastat och var tillbaka vid "portalen" när jag öppna dom igen. Jag tänkte att nu vet jag vart det finns ett tält så om jag undviker att gå dit så kanske jag klarar av nivån. Jag gick vänster, vänster, höger, höger, höger, vänster.

En hare. Det borde inte vara så svårt att fånga.

Ops jag tror jag drägla lite där, okej fokusera nu, Nathalie, tänk på ditt mål.

Att få hämnd på Sara och hennes gäng.

Jag försökte smyga mig fram till harren men den hörde mig och skutta snabbt iväg.

Vadfan ska jag göra jag kommer aldrig klara det här. Att jag ens trodde att jag skulle klara av någonting alls liksom. Men jo jag klara ju av en sak, att få alla jag möter att hata mig.

Jag kanske ska försöka locka fram harren eller med en fälla typ. Men hur ska jag lyckas göra en fälla, det finns liksom ingen hammare och spik här precis.

Jag fortsatte att gå. Jag gick vidare. Jag gick och gick.


En till hare. Haren stod på en liten äng där solen sken, jag gick långsamt och gömde mig bakom trädet och inväntade haren. Efter kanske 3 minuter kom som sagt harren och jag hoppade fram och tog tag i den.


Äntligen.


Jag stängde mina ögon hårt och när jag öppnade dom var jag tillbaka vid stubben igen, eller "portalen" som det tydligen är. Men Hanna blev ju så sur förra gången jag tänkte fråga henne någonting så jag antar att jag håller frågan inne en stund till.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 14, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

True VampireWhere stories live. Discover now