1.Rész: Biztos lehetsz benne hogy ez egy nem

970 53 3
                                    

Csak úgy csengtek anya szavai a fülemben, de nem bírtam őket felfogni. Úgy éreztem magam mint egy fogyatékos aki hall denem fogja fel a dolgokat. Anyám sarkában voltam mindenütt  i sűrgött forgót a konyhájában, lépte nyomon én pedig mindenhol mögötte voltam. hozzáragattam és értetlenkedve beszéltem vele. Ezt ő sem gondolhatta komolyan.

- Hogy gondolhatad vagy jelnthetted be a tudtom nélkül hogy vigyázzak egy gyerekre?-A szemöldököm ráncoltam, bár ezerszázalék hogy nem látta.

- Vége a turnétoknak mi jobb dolgod lenne? Vagy begyepesedetten akartálvolna szarrá ázni fiam a harmincnégy-négyzetméteres medencédben? Legalább nem leszel egyedül abban a hotelnagyságú házban.

- Inkább leszek egyedül mint hogy egy vinnyogó kislányt keljen elviselnem.

-Azok a vínnyogó gének hozzád tartoznak.-Anyám mindig azt hiszi hogy sokra megy velem ha kijátsza a család kártyát. De nem.

- Még ha kéthónapról lenne szó, örömest vállalnám el, de semmi kedvem kilenchónaphoz, nem akarok gondoskodni róla kilenchónapon keresztül ha csak nem csináltam fel, amit absolute lehetelennek tartok.-Vissza mentem a kanapéra és leültem, a telefonomat kezdtem babarálni. Nem hagytam hogy rám erőltessen valamit amit nem akarok.

-Elkell vállalnod, segítened kell neki, ez a dolog, többmillió embernek segíteni, a mosolyoddal.-Anyám az arcomat cirogatta amire nem reagáltam seemmit.

-Biztos lehetsz benne hogy nem vállalom el a dédunókatestvéremet, mert nincs hozzá kedvem,nekem progjamjaim vannak a nyárra, és rengeteg dolgom,egyiket sem fogom Jade miatt elhalasztani.Nincs szúkségem senki jelenlétére. És hidd el biztos lehetsz abban is ha közlöd miről van szó nem repülök ide.

-Mikor lettél te ennyire önző Edward?

-Amióta folyton dolgozom, és ahelyett hogy pihenék még a nyakamba akarnak verni egy gyereket.-Felkeltem a kanapéról

Styles Gének~H.S. HungaryWhere stories live. Discover now