Gelecek Bölümden Kesitler

40 4 0
                                    

...........

"Evet."

O heyecanla ağızımdan çıkan kelimelere ben bile şaşırmıştım. İstem dışı bir refleks ile söylemiştim. Ama doğru olana karar vermem beni mutlu etmişti.

"Evet. Evet, evet, evet, evet, bin defa evet."

~~~~~~~~****~~~~~~~~

Genç kız ne yapacağını bilmez bir şekilde genç adama bakıyordu. Genç kız sevgilisinin gözlerindeki parıltıyı görmüştü.

Genç adam hayatında hiç bu kadar mutlu hissetmemişti. Sanki kalbinden çıkıp kaybolan yapboz parçaları tamamlanmış ve kalbi ilk defa biri için böylesine hızlı atıyordu. Genç kız artık genç adamın herşeyiydi. O varken genç adam tamamlanıyordu. Ona delicesine sevdalanmıştı.

"O zaman ....."

~~~~~~~~****~~~~~~~~

İmzayı atarken çok heyecanlıydım. Başka hiç bir şey bana böyle hissettiremezdi hayatımda. O benim için özeldi. Hemde çok.

~~~~~~~~~~~~~~

"Peki ya bu nasıl Toprak ? Yakıştı mı ?"

"Vay canına. Bu kadar yakışacağını hiç düşünmezdim bence kesin bu olmalı."

~~~~~~~~~~~~~~

O alnımı öperken kendimi uykuya bırakmanın zamanı gelmişti. Sanki kirpiklerime küçük adamlar tutunmuşlar ve ben göz kapaklarımı taşıyamaz hale gelmiştim. Direnmenin manası yoktu. Gözlerimi kapattım ve kokusunu derince içine çektim. Yarın yorucu bir gün beni bekliyordu.

~~~~~~~~~~~

"Hazırsan çıkalım artık sarışın." diye aşağıdan seslenen Kuzey' in sesini duyduğumda odanın kapısını kapatmış bavulumu merdivenlerden aşağı indirmek için kucağıma almıştım. Kuzey merdivenleri ikişer ikişer çıkarak bavulu elimden ani bir hareketle aldı. Gülümsedim ve merdivenlerden indiğimizde dudağına küçük bir buse kondurdum.

~~~~~~~~~

"Alo efendim anne." dediğimde karşıdan gelen ses anneme değil Efe' ye aitti.

"Abla ben seni çok özledim neden beni hiç arayıp sormadın ?" dediğinde ne kadar hayırsız bir evlat ve abla olduğumu anladım. O günden sonra annemleri hiç arayıp sormamıştım.

"Özür dilerim ablacım. Unuttum affet beni. Ama sana söz veriyorum seni ne zaman boş kalırsam hep arayacağım. Anlaştık mı ?"

~~~~~~~~~~~~

"Kuzey ? Sen misin ? Kuzey ? KUZEY !!!" Çığlıklarla bulunduğum sokağı gece vakti inletmiştim. Gözlerim dolmuştu. Her taraf bulanıklaşmıştı. Gözlerim kararıyordu. Dizlerimin üzerine çökmüştüm ve tam o anda biri beni kucağına alıp aniden koşmaya başladı.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir bölüm yazamadığım için 9. bölümde yazmak için aklıma gelen kesitleri yazdım. Umarım heyecanlanmışsınızdır çünkü artık herşey 9. Bölüm ve sonrasında gelişecek. İyi akşamlar. Öpüldünüz hepiniz.

Peki Ya Sonra ?(ASKIDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin