8. Bölüm-Göz Yaşı

36 4 0
                                    

Banyodan çıktığımda Kuzey yatakta uzanmış kitap okuyordu. Onun üzerinde sadece şortu vardı. Bakmamak için kafamı aşağı eğip saçlarımı havluyla kurutmaya başladım. Neminin çoğunun gittiğinden emin olduktan sonra yanına uzandım. Saat geç olmuştu. Uykumda hayli bastırmıştı. Kitabını yatağın kenarındaki küçük üçlü komodinin üzerine bıraktıktan sonra ışığı kapattı. Beni sıkıca güçlü kollarıyla sardı.

"İyi geceler bebeğim." diyerek dudağını hafifçe öptüm.

"İyi geceler sarışın." dediğinde bende kollarımı onun bedenine sardım ve kendimi uykunun sıcak kollarına bıraktım.

~~~~~~~~~~~~

Hayatta bazen çizdiğin yolda karşında çıkmaz yollar bulursun. İşte bu çıkmazlar hayatı yaşamayı bilmeyenlerin karşısına çıkar. Eğer sana bir armağan olarak verilmiş bu ruhu ve bedeni güzel değerlendirmeyi bilirsen herşey senin için daha kolay olacak. Hayatın neşesini, anlamını bulursan ne zorluklarla ne de çıkmazlarla karşılaşırsın. Bunu için hayatını elinden geldiği kadar en iyi şekilde yaşamaya çalışmalısın.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

-Hey sen ! Beni bekle ! Sana beni beklemeni söylüyorum seni lanet olası !!

Uçuruma doğru ilerleyen küçük oğlan çocuğu beni de arkasından sürüklemişti. Sırf uçurumdan düşmesin diye arkasından koştuğumda tam onu tutacakken yana çekildi ve hızımı alamayıp uçurumdan aşağı düşüyordum.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~****~~~~~~~~~

Genç adam rüyasında bir uçurumdan düştüğünü görmüştü. Nefes nefese uyanırken kollarının arasında ona sımsıkı sarılmış sevgilisinin olduğunu görünce rahatladı. Şükürler olsun ki o yanındaydı.

Dün okula da gitmemişlerdi ve genç kız evine gitmemişti. Genç adam onun evine bırakmayı düşünmüyordu. Annesi ve kardeşleri yoktu evde sonuçta. Bu gün genç kızın kıyafetlerini almaya gidebileceklerini düşünmüştü. Onu ailesi gelene kadar bırakmaya hiç niyeti yoktu.

Genç kız yatakta döndü, döndü ve gözlerini araladı. Yanında sevgilisini görünce içini büyük bir mutluluk kaplamıştı. Uzanıp kendisine bakan sevgilisinin dudağına küçük ama bir o kadar zarif bir öpücük bırakmıştı.

"Günaydın meleklerin birtanesi." derken genç adam sevgilisinin saçını okşuyordu.

"Günaydın bebeğim." diyen genç kızın dudaklarına bir öpücük bıraktı. Genç kızın kalbi kulaklarında atıyordu adeta. Çünkü hala ona sarıldığında dahi kalbi hızla atıyordu.

Genç kız acıkmıştı. Sevgilisinin de acıkmış olabileceğini düşünüp yataktan kalktı.

"Kuzey hadi kalk birtanem acıktım ben kahvaltı yapalım." diyen genç kızın sözlerini sevgilisi ikiletmemişti. Hemen banyoya girip rutin işlerini hallettiler ve kahvaltı etmek için aşağı indiler.

~~~~~~~****~~~~~~~~

Ahh çok acıktım az sonra açlıktan çıldırabilirim. Midem derime yapışmış gibi hissediyorum.

"Hadi hayatım çabuk ol biraz çok acıktım ben." diye söylenirken dolaptan çıkarılacak kahvaltlıkları çıkarmış, ocağın başında krep yapan Kuzey' e bakıyordum. Onun hala üstünde sadece şortu vardı nasıl olurda üşümez diye düşünürken önüme gelen bir çift kreple kendime geldim.

Mmm fazlasıyla lezzetli olmuş bu krepler. Bir numarasın bebeğim. Krepimden bir parça daha ağızıma aldım ve çiğneyip yutkundum.

"Mm ellerine sağlık sevgilimin. On numara beş yıldız." dediğimde gülerek bana baktı.

Peki Ya Sonra ?(ASKIDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin