Proloog

5.5K 91 7
                                    

Iedereen heeft zijn of haar eigen mening x

####

Kort gezegd Brandon Woods wilt Alice Paine hebben alleen Alice Paine wilt Brandon Woods niet, omdat ze hem haat.

'Waarom haat je me ?' 'Omdat je een klootzak bent oké ?!' Ze begint opeens  te huilen. 'Niet alleen dat vertel !' Ik pak haar ruw vast en ze begint harder te huilen.

Alice Paine : is 16 jaar, 1.70, houdt van alle kleuren, houdt van unicorn, houdt van dieren, houdt van eten en houdt van slapen, mensen zeggen dat ze liefdevol is en vriendelijk, owh ze zit op vwo dus ze is ook slim.
Uiterlijk van Alice Paine : lichtbruin beetje gekruld haar, groene ogen, lange wimpers, mooi dun lichaam.

Brandon Woods : is 17 jaar, 1.80, lievelingskleuren zijn wit, grijs en zwart, zijn ouders zijn rijk dus hij automatisch ook, houdt van dure auto's, vind mensen snel irritant, verslind meisjes, is eigenwijs, heel egoïstisch, super gemeen en zit ook op vwo (ik weet niet hoe ..)
Uiterlijk van Brandon Woods : best knap, Lichtbruin haar, zeeblauwe ogen, mooie lange wimpers voor een jongen, breed mooi lichaam, sixpack en een tattoo.

####

Hallo aardmensen, ik ben Susan en ik hou van Banana's. Nee oké nu serieus *Ademt diep in en uit* *word zenuwachtig* ja ja ik hoef niet zenuwachtig te zijn maar toch. Oké ik heet dus Susan, je kan me Suus noemen of Panda (zo noemen mijn vriendinnen me soms ..), dus ik hou van : Panda's, Unicorns (LIFE !!), eten (LIFE !!)en natuurlijk slapen, dat dus .. *Awkward moment ..* Dussssss .. Ik wens jullie heel veel lees plezier x laat een comment achter of een vote love you x Owh ja trouwens ik zet bij de meeste hoofdstukken een quote iets en een foto x

Begonnen 20 januari 2016 x

The Badboy Wants The Girl 1 & 2 (Compleet)Where stories live. Discover now