Ono što je sve promenilo

3.7K 183 11
                                    


Uhvatila ga je nespremnog, ali onog trena kada su njene usne dodirnule njegove, podišla ga je neka čudna jeza od glave do pete.

Nije je podnosio, u to je uvek bio tako siguran, ali ako je to slučaj, zašto je onda ljubljenje s njom bio tako dobar osećaj?

Sklonio je ruke za zida, obavijajuci ih oko njenog struka. Nije želeo sebi da prizna, ali ovo je bilo još bolje nego što je zamišljao.

Harley je na tren poklekla. Kada je osetila njegovu želju u poljupcu, vrelinu njegovog daha, njegove ruke na njoj...bio je to dobar osećaj. Ali to je bio samo trenutak, a ona nije želela Dasha Harpera.

Istog trena, ga je ujela za usnu, što je jače mogla, a kada se on trznuo od bola, uhvatila se za njegova ramena, sutirajući ga pravo u međunožje. Pao je na pod, savijajući se od bola.

''Kučko! Platićeš mi za ovo!'', siktao je kroz zube.

''Ne zasmejavaj me, molim te. Ne plašim te se.'', gledala ga je sa visine, prilično uživajući u njegovom poniženju, ''Očekujem da te ne nađem ovde kada se budem vratila. Gubi se iz moje kuće.'', mirno je rekla, a onda se okrenula i izašla iz sobe.

Zatvorila se u sestrinu sobu koja je bila prazna, jer je bila zaključana. Srce joj je lupalo nenormalnom brzinom, dok se leđima prislanjala uz vrata.

''Šta je ono bilo?'', prošaputala je samoj sebi, a onda se naježila kada se prisetila kako ju je poljubio.

Znala je da nije normalno što se tako osećala. Kako je moguće da joj se komešalo u stomaku kada ga je poljubila? Zar ga nije mrzela? Koliko ju je samo maltretirao? A opet, nije mogla da porekne da joj se svidelo ljubljenje sa Dashom. Ne da bi ona to ikome, ikada, priznala. Samo...nikada se nije osećala ovako dok je ljubila Boone-a. Nikada joj kolena nisu zaklecala i definitivno nikada nije osetila ovu glad za njegovim usnama, dodirom.

Da nije bio toliko zloban, Harley je bila sigurna da bi mogla da voli Dasha. Bio bi njen prvi izbor. Ali on nije bio princ na belom konju, on je bio huligan, a ona nije želela ništa s njim.

Uspela je da slaže samu sebe.

*

Čekao je da bol prestane, a zatim je ustao i besno izašao iz sobe. Nije je tražio, imao je vremena, na pretek da joj se osveti. Želeo je da osveta bude dostojna zbog poniženja koje mu je priredila. Platiće mu, pa makar to bilo poslednje što uradi.

Nije potražio svoje prijatelje, nije ga bilo briga što su pijani i kako će se vratiti kućama u tom stanju. Nije to bio prvi put da su bili mrtvi pijani bez njega.

Izjurio je iz kuće, udaljavajući se od tog prokletog mesta užurbanim korakom. Iako je živeo na drugom kraju grada, Haven nije bilo toliko veliko mesto, stići će brzo kući, toliko je znao.

Ono što nije znao bilo je to kako je mogao da ispadne tako glup. Da padne na jedan običan poljubac.

Samo što nije bio običan i on je to jako dobro znao. Mrzeo je ovaj osećaj privlačnosti i želje koju je osećao prema njenim usnama i prema samoj Harley. Nije želeo da bude još jedan kliše. Da se zaljubi u devojku koju ne podnosi. Ali, iako nije bio siguran da je uopšte sposoban za ljubav, nije mogao da porekne šta je sve poželeo da uradi s njom.

U tom trenutku je odlučio da će se boriti protiv ovih osećanja, potisnuće ih, zaboraviće na njih, sve dok potpuno nestanu. Poslednje što je želeo bilo je to da ga Harley Greer drži u šaci zato što je ispao glup i dozvolio sebi da se zatreska u nju.

Razmišljajući o svemu ovome, osetio je kako se bes gomila u njemu. Nije smeo da ode kući takav, majka će primetiti da nešto nije u redu, a poslednje što je želeo bilo je to da je uzrujava. Počeo je da trči, sa svakim iskorakom ubrzavajući sve više. Osećao je kako mu pluća gore, kako mu se mišići napinju, ali i kako se sva ljutnja topi. Prijalo mu je.

Stigao je kući, Summer i majka su već uveliko spavale i bio je zahvalan zbog toga. I dalje se osećao na alkohol, a njegova majka nije podnosila kad je pio. Znao je da ju je tada podsećao na čoveka kojeg je nekada zvao ocem.

Istuširao se ledenom vodom, kako bih se otreznio, ali i smirio, jer je i dalje bio pod seksualnom frustracijom. Legao je, pokušavajući da ne misli o svemu što se dogodilo večeras, ali je Harley ipak bila poslednje što je video pre nego što je zaspao.

*

''Gde si se izgubila sinoć?'', pitala je Lacey sledećeg jutra, kada je sišla u trpezariju Harley-ne kuće.

Posluga je užurbano radila na pospremanju, jer iako Harley-n otac nikada nije pravio probleme oko žurki, njena maćeha jeste, a iskreno, nakon svega što joj se izdešavalo juče, nije bila raspoložena da sluša njeno zvocanje.

''Ne želim da pričam o tome.'', odgovrila je svojoj najboljoj drugarici pomalo drsko.

Lacey nije promakao Harley-n ton. Znala je da će ona kad tad pući ako ne bude rekla šta je muči, pa je iz istog razloga nastavila da insistira na tome da joj Harley kaže o čemu se radi.

''Daj Har, znaš da nikome neću reći. Vidim da te nešto muči.''

Harley je progutala knedlu, ne želeći ponovo da se rasplače. Dovoljno joj je bilo što je čitavu noć probdela jer nije mogla da spava zbog slomljenog srca. Zbog toga je bila uplakana kada je zatekla Dasha u svojoj sobi, zbog toga je i pobegla sa sopstvene žurke.

''Nije ovo stvar poverenja Lace, nego...'', jedva je uspela da priča, jer su suze svakog trena pretile da zamute njen vid, ''Dođavola! Boone me je prevario!'', kada je to izgovorila, osetila kako joj ogroman teret pada sa srca, ali zato suze više nije mogla da suzdrži.

Zajecala je, skrivajući lice u rukama. Lacey je ostala bez teksta, nemo zureći u Harley-nom pravcu, a onda je, kada se oporavila od prvobitnog šoka, odmah pritrčala najboljoj drugarici, grleći je čvrsto.

''Taj skot! S kim?'', pitala je, ali je iz nekog razloga verovala da i sama zna odgovor na to pitanje.

''Sa Sam.'', uspela je kroz jecaje da izgovori, a to je samo potvrdilo ono u šta je Lacey već i sama sumnjala.

Ona, Harley i Sam bile su drugarice od prvog razreda osnovne škole. Držale su se zajedno mnogo pre nego što su postale popularne i Lacey je verovala da će ostati najbolje prijateljice do kraja života. Ali, otkada su krenule u srednju, stvari su počele da se menjaju.

Postajalo je sve primetnije da je Samantha dosta ljubomorna na Harley, ali još više od toga, ljubomorna na Harleynu vezu sa Boone-om. Sam se oduvek ložila na njega, ali je on nikada nije primećivao.

Kada je krenuo da muva Harley, ona je otvoreno pitala Samanthu da li joj to smeta. Iako je odgovorila negativno, stvari su se nekako promenile otkada su Harley i Boone postali par. Ponekad se činilo kao da Sam muva Boone-a, iako niko nije primetio da joj je on očigledno uzvraćao. Sada je postalo jasno i zbog čega...Samantha mu je dala ono što Harley još uvek nije mogla; seks.

''Mislim, ne znam ni zašto sam toliko iznenađena, oduvek se loži na njega. Samo sam mislila da smo drugarice, da mi nikada ne bi tako nešto uradila. Koja sam ja glupača.'', jecala je neutešno.

''Nisi glupača Har, samo si naivna. Molim te, smiri se. Nijedno od njih dvoje nije vredan.'', pokušala je da uteši drugaricu, iako je bila poprilično sigurna da ne može nikako da je uteši, ''Hajde idi gore, sredi se, pa idemo do obale da prošetamo i usput ugrabimo onaj ukusan sladoled. Može?'', pogledala ju je nežno.

Znala je da ako nešto može da oraspoloži Harley, bio je to sladoled od mente sa mrvicama čokolade.

Harley je klimnula glavom, odlazeći na sprat. Bila je zahvalna što ima Lacey. Bar jednog iskrenog prijatelja u ovom neiskrenom i okrutnom svetu. Znala je da će kad tad morati da joj kaže za poljubac sa Dashom, ne zbog toga što umire od želje da s nekim podeli to, već zbog toga što nije želela da to taji od Lacey.

Očekivala je burnu reakciju od nje, jer Lacey nije podnosila Dasha i njegovu družinu skoro onoliko koliko ih se i sama Harley gnušala, ali je znala da je Lacey neće osuđivati. Bila je brutalno iskrena, ali jako nežna devojka, puna razumevanja.

Znala je da će ona čuvati njenu tajnu, ali ono što nije znala bilo je to da je Lacey imala i njoj nešto da kaže i da se, baš kao i Harley, pomalo pribojavala reakcije svoje najbolje drugarice.


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 21, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ljubav jednog huliganaWhere stories live. Discover now