15. chapter

839 43 6
                                    

V minulé kapitole..

...Šel pomalu ke mě a začal mě líbat. Já jsem spolupracovala. Justin mi rozepl podprsenku a společně s tilkem ji odhodil někam pryč. Stáhnul mi kraťasy a já jemu triko. Když mi už chtěl stáhnou tanga, tak.....

Tak do pokoje vtrhli Ryan s Alfredem a začali nám pobíhat po pokoji jen v ponožkách a trenkach se Spongebobem. Začali hulákat po sobě nesmyslné věty a smáli se jak opice.

Nevím pro koho tahle situace byla trapnější, ale myslím že to bylo vyrovnané. Rychle jsem se zakryla dekou a začala se smát jak blázen. Za to Justin nebyl zrovna v náladě. Dívala jsem se na něho a on na mě, ale mě pořád cukali oči ke klukům. Po chvíli se Justin začal smát taky. "co tu vy dva uchylove děláte?!" Křikl na ně Justin a začal se smát nanovo. "ještě je světlo, ještě šukat nemůžete" zvolal Ryan a já se zčervenala. "a to je důvod nám vpadnout do pokoje a lítat tu jen v ponožkách a trenkach se Spongebobem?" zajímal se Justin. "co, nelíbí se ti Spongebob? Jestli chceš půjdu se převléct, mám ještě trenky s hello kitty" řekl a začal se smíchem válet po zemi. "vy jste šašci" dodal Justin a pokýval hlavou.

"tak my vám už dáme pokoj, dobrou noc" řekl po chvíli Alfredo a oba odešli z našeho pokoje.

Justin se na mě sklesle podíval. "Pojď za mnou" řekla jsem s úsměvem. Justin si za mnou vlezl do postele a obejmul mě. "dobrou noc Justine" řekla jsem a opřela si hlavu o jeho rameno. "dobrou noc Miley" popřál mi taky a společně jsme usli.

V noci se mi zdál krásný sen, přála jsem si se z něj nikdy neprobudit, ale realita je realita.

Byla jsem v parku s Justinem a z ničeho nic k nám přiběhl chlapeček se slovy "Mami! Tati!" což mě zarazilo.
Byl nádherný. Oči a úsměv měl po Justinovi. Byla to taková Justinova věrná kopie. Nemohla jsem z něj spustit oči.

Vím že jsme pak šli na zmrzlinu a potom jsem se probudila. Kéžby to bylo doopravdy.

"nad čím přemýšlíš takhle po ránu??" ozval se Justin když jsem byla myšlenkama mimo realitu. "zdál se mi krásný sen.." pronesla jsem s úsměvem tiše a podívala se na Justina. "o čem byl?" vyzvydal Justin. "o nás" řekla jsem a políbila ho. "mmm to se mi líbí, představa, že s tebou budu navždy" řekl Justin, privrel oči a dělal ten obličej typu to je úžasný. Doslova. "to ano" dodala jsem a lehla si vedle něho. "kolik je hodin?" zeptal se po chvíli Justin. Vstala jsem a šla si pro mobil. "8:43!!" křikla jsem na Justina z vedlejšího pokoje. Vrátila jsem se zpátky a sedla si na kraj postele. "jdu si dát sprchu, ať se stihnu nachystat. Nemusíme přijít pozdě." oznámila jsem Justinovi a šla do koupelny. Schválně jsem se nezamkla. Vysvlekla jsem se a vlezla do sprchy. Přesněji do obrovského sprchového koutu.

Vlažné kapky vody dopadaly na moje napnuté tělo. Najednou jsem ucítila něčí ruce na mém krku. "jsi celá ztuhla" řekl Justin a začal mi masírovat krk a záda. To jsem potřebovala. "mmm" Bylo to uvolňující.

Po chvíli si Justin nanesl na ruce sprchový gel a začal mě umývat. To samé jsem udělala i já, oplachli jsme se a společně vylezli ze sprchy. Utřela jsem se a odešla do pokoje. Justin zůstal v koupelně.

Došla jsem k mému kufru a vytáhla si černé spodní prádlo, černé kraťasy s vyšším sedem a červený top. Rychle jsem se oblékla a obula si černé boty na podpatku. Justin zrovna vyšel z koupelny jen s ručníkem okolo pasu. Při pohledu na něj jsem zkousla spodní ret, ale Justin si toho všiml. "to dělám já" řekl a zamířil ke mě. Chytl mě za ruce a políbil mě. Nakonec mi zkousl spodní ret a povytahl ho. Jemně skouskl, ještě jednou políbil a pak normálně odešel. Usmála jsem se a šla zpátky do koupelny. Podívala jsem se na sebe do zrcadla. Chvíli se jen tak prohlížela a nakonec jsem se namalovala. Vyžehlila jsem si vlasy a nechala je volně rozpuštěné. Vrátila jsem se do pokoje a vzala si ještě nějaké náramky, náušnice a řetízek. Podívala jsem se na Justina, který už byl hotový a něco cvakal do mobilu. "komu píšeš??" zeptala jsem se po chvíli pozorování mého boha. "odepisuji Scooterovi, bál se že jsme zaspali." řekl a odložil mobil. "aha, půjdeme??" zeptala jsem se ještě. "jo" řekl obyčejně a vstal z postele. "jinak ti to moc sluší" dodal a políbil mě na ličko. Usmála jsem se a chytla se s ním za ruku. Ruku v ruce jsme došli k autu a vyjeli do koncertní haly. Zapla jsem rádio, protože v autě bylo strašné ticho a mě to znervózňovalo. Po dvou písničkách začalo hrát What do you mean a já to automaticky dala na plno. Oba jsme se na sebe usmáli a začali zpívat.

"What do you mean? " dohrála písnička a my zastavili před halou. Vypla jsem rádio a vystoupila z auta. Nečekala jsem na Justina a vešla dovnitř. Justin doběhl a dal jsme šli spolu za což jsem ráda, protože bych se tu určitě ztratila. Šli jsme dlouhou chodbou než jsme došli na místo konání zítřejšího koncertu.

"no konečně, hrdličky dorazili. " pronesl Scooter a dal se věnoval svému mobilu.

Pódium už bylo nachystané. Tanečníci i ostatní členové týmu tu už byli taky. Asi se opravdu čekalo jen na nás.

"tak co budeme dělat teď?" zeptala jsem se zvědavě. Ale místo odpovědi mě všichni jakoby neslyšeli. Justin něco řešil s klukama a se Scooterem a ostatní se bavili mezi sebou. Naštěstí jsem nečekala sama dlouho a přišel ke mě Justin.

"takže.. Sjedeme si párkrát celé vystoupení a doladíme nedokonalosti. Všichni na svá místa! " Křikl Scooter a všichni se rozutekli pryč. Já se tedy taky rozhodla jít za ostatními tanečníky. Šla jsem do šatny, kde jsem si ještě rychle převlékla a prezula boty, ale v jedné botě byla malá obálka. Zajímalo mě co v ní je ale neměla jsem čas jí otevřít. Tak jsem si ji hodila do tašky na později a běžela za ostatními.

O 2 hodiny později..

"Konec!!" zařval Scooter a všichni jsme se zastavili. "myslím že takhle to je perfektní. Teď si všichni jeďte domu odpočinout a zítra ať jste tu přesně, všichni! "dodal Scooter a všichni se otočili na nás. Sklopila jsem pohled a chtěla být někde úplně jinde. "jasňačka, tak zítra. Mějte se!" zakřičel Justin na všechny a šli jsme nejdříve do šaten pro naše věci a pak už domů.
V autě jsme si povídali o koncertě a o různých cenách co dostal Justin. Vykládal mi jaký to byl pocit když otevřeli obálku a tam bylo napsané jeho jméno. A zrovna když řekl obálku jsem si vzpomněla na tu, co jsem našla v botě.

Ihned jak jsme dojeli domu, tak jsem se šla umýt a najíst. Justin zmizel v pracovně, takže jsem měla čas. Po večeři jsem si šla lehnout a obálku držela v ruce. Asi 5 minut jsem na ní jen tak koukala. Až potom jsem se jí rozhodla otevřít. Vytáhla jsem papírek, ale to co na něm bylo napsané mě zarazilo.

MILEY CYRUS
-HS

Šokovane jsem koukala na ten kus papíru. Nejvíc mě znepokojovalo to HS. Přemýšlela jsem nad lidma které znám jestli někdo z nich má iniciály na H a S, ale nikdo mě nenapadl. Kdo to k sakru může být??!!! A co chce?!!

Konec... Strašně moc se vám omlouvám, že dlouho nebyla další část, ale teď jsem měla hodně věcí do školy, nejenže byly třídní schůzky, tak se ještě řeší střední školy a známky, takže jsem vůbec neměla čas a strašně mě to mrzí. Tady máte pokračování z minulé otevřené části a dneska vám uděluji nový směr děje. Jestli jste si mysleli že tam nebude nic převratného, tak jste se mýlili.

Jinak vám strašně moc děkuju za 3K reads a za tolik Votes a komentu ❤ jste úžasní ❤

Pokud chce někdo věnování na další část tak to napište do komentáře.

Další část bude doufám co nejdřív.

(1335 slov)

Miluju vás ❤❤❤

50 shades of Justin BieberWhere stories live. Discover now