36.Kapitola

2.1K 139 52
                                    

Harry má za sebou 6 živých vystoupení, lidi pro něj hlasují co jen jde! Uběhlo 6 týdnů, u nás doma se nic moc nezměnilo.
Jen s Harrym se teď moc nevidím. Bydlí v domě, kde bydlí jen soutěžící, takže já jsem teď doma sám s Anne a občas nás jede navštívit moje mamka.
Zrovna včera odjela Gemma, byla tu na týden. Zítra je sobota, což znamená další vystoupení mého miláčka. Zbývají už jen 4 do konce celé soutěže, takže už jen měsíc. Mimochodem, je listopad, což znamená, že za měsíc jsou Vánoce a mé 21. narozeniny. Netěším se, nechci být zase o rok starší. Je to strašný. Vždyť Harryho jsem poznal, když mi bylo 19. Najednou mi bude už 21. Proč to tak rychle letí? Je to vůbec možný?

Teď sedím v pokoji u noťasu a pouštím si Harryho vystoupení. Má strašně fanynek, s kterýma se fotí, dává jim pusu na tvář a objímá je. Je to gay a můj manžel, ale žárlím jako nikdy.
Lidi neví, že jsme spolu, nesmí o něm vědět že je gay, mluvil jsem s nim o tom. Ztratil by hlasy. Vím to, hodně lidí odsuzuje gaye. Nikdy jsem ale nepřemýšlel nad tím, kdyby se z Harryho opravdu stal zpěvák, tak jak to bude pokračovat? Budeme to muset tajit už napořád? Doufám že ne, protože nechci toho anděla ztratit.

Asi za půl hoďky by měl přijít Niall, budeme koukat na filmy a papkat popcorn. Nejlepší odpoledne, s nejlepším kamarádem. Sešel jsem schody do obýváku, rozložil jsem gauč, dal tam dvě dveky a dva polštáře, na stůl položil skleničky a colu. 
Do kuchyně jsem šel udělat popcorn. Vlastně jsem udělal rovnou tři, no, prostě Niall. 

Ano, baví mě tyhle věci připravovat. A dnes si to chci užít. Je mi smutno, bez Hazzy. Tak Niall by mě mohl nějak rozveselit, znáte ho. 

Celým domem se rozezněl zvonek a já se široce usmál. Konečně je tu.  

,,Nialle!" vykřikl jsem a hned po něm skočil. Chyběl mi, strašně mi chyběl. 
,,Lou, dobrý," zasmál se a odlepil se ode mě. 
,,Tak co, jak se máš?" začal jsem se vyptávat. 
,,Dobrý, našel jsem si přítele," zrudnul. 
,,Aww, jak se jmenuje?" nadzvedl jsem obočí, byl jsem zvědavý jako nikdy. 
,,Christian, někdy ho přivedu, je to kus," mrkl na mě a odešel do obýváku, byl tu jako doma. Dal jsem oči v sloup a šel za ním. 

,,Aww, ty jsi nám už udělal popcorn?" s radostí si blonďák vzal misku s popcornem a lehl na gauč. 
,,Budeš na mě jenom zírat, nebo něco pustíš a lehneš si ke mě?" dostal výtlem. 

Proto mi Niall chyběl, s ním se člověk nenudí. Docela závidím Christianovi, má štěstí. Jestli Niallovi jen zlomí vlásek, nepřežije. Na to mám Nialla moc rád, je to jako můj bráška. 
Došel jsem k televizi a zastrčil tam DVD s nějakou komedií. 

-Harryho pohled-

,,Jsi úžasnej, jako vždy," pochválil mě Simon a já se pousmál. Právě zkoušíme na dnešní vystoupení, je sobota dopoledne a já už stojím na podiu. 
,,Jsem nervozní, přeci jen, už se blíží konec," zvážnil jsem. 
,,Tohle je mé 7. vystoupení, už jen tři, pokud teda postoupím," koukl jsem se Simonovi do očí a ten se jen usmíval. 
,,Harry já ti věřím, jo? Vždyť má přijít i ten tvůj kamarád, bude tu i když s tebou budou dělat rozhovor, on tě podrží, a dodá ti sílu," poplácal mě po rameni a odešel.
Já jsem sešel z podia a sedl si na sedačku. Je toho na mě poslední dobou moc. S Louisem se vidím jednou za týden a ještě k tomu musíme dělat, že jsme přátelé, snad měsíc jsem se nedotkl jeho rtů, chápete to? Měsíc jsem ho nedržel za ruku, měsíc jsem ho neopíchal.. 
Ne že by mi ta poslední věc nějak vadila, ale přeci jen, patří to k nám. 

Vzpomněl jsem si na to, co mi Simon říkal, dnes mám rozhovor. Už si příjdu jako nějaká slavná osobnost, protože mám strašně fanoušků a když se jdeme s ostatními soutěžícími někam projít, tak si mě fotí a řvou na mě, že mě milují. Možná ani nemusím vyhrát, ale i tak budu dost slavný.
Podíval jsem se na mobil kolik je, bylo půl třetí. Okej, za hodinu má přijet Louis, přímo sem, kde nás vyzvedne limuzína ještě společně s jednou mojí kamarádkou, která taky  soutěží, jmenuje se Rebeca. Mám ji rád. 

You and I (CZ Larry story)Kde žijí příběhy. Začni objevovat