1.Kapitola

6.6K 310 43
                                    

,,Louisi, máš sbaleno všechno?!!" křičela na mne mamka z kuchyně, kde mi připravovala svačinu do autobusu, kterým pojedu na letní tábor. Jedu tam na celý červenec, takže super, měsíc bez rodičů, konečně.

,,Ano mami, mám. A není mi 8, svačinu si umím udělat sám" už jsem měl plné zuby toho, jak mi mamka furt všechno dělala, ona si myslí že mi je snad 10. ,,Louisi, já tě mám jen hrozně ráda, víš? A teď mi jedeš na celý měsíc pryč, budeš mi strašně moc chybět" dala mi pusu na čelo a svačinu mi vrazila do ruky. ,,Nechceš ještě brambůrky?" usmála se na mě a já kývl rameny, že mi je to jedno. Tak mi je nakonec tedy dala.

Došel jsem si ještě pro zbylé dva kufry do pokojíčku, do mé fialové mikiny dal mobil, mp3 a sluchátka. Byl jsem připraven. Ještě jsem se prohlédl v zrcadle jak mi to sluší a vyšel jsem ven z baráku. Vše jsme dali do auta a vyjeli jsme na zastávku kde nás má vyzvednout bus přesně ve 12 dopoledne. Mamka mi celou cestu říkala že tam mám být hodný, slušný a nedělat kraviny a nějaké lumpárny. Na vše jsem už jen přikyvoval. ,,Tak papa Louisi" dala mi pusu na čelo, tvář a vyndala mi mé tři kufry z kufru. ,,Usmál jsem se na ní a došel ostatním lidem co už na zastávce čekali. ,,Pa slaďoušku!" ještě na mě křikla mamka a já se zčervenal, je mi 18 a ona tam před asi 10ti lidmi na mě řve slaďoušku, to je špatný sen. Proto jsem jí raději ignoroval.

Bylo 11:45 a bylo tam teprve asi 10 lidi, myslel jsem, že náš tedy pojede víc. No, ještě může někdo přijet. Najednou tam přijelo velké, celé černé auto, vypadalo jak mafiánské. Z něj vylezli 3 kluci. Jeden blonďák, za ním hned nějaký tmavovlasý, svalnatý docela i hezký kluk a jako poslední kudrnatý, zelenooký, nádherný kluk. Panebože, takové stvoření, takové krásné stvoření jsem hodně dlouho neviděl. Tenhle jestli jede s náma, tak to jsem v hajzlu. Ne, řeknu to jinak, je to v hajzlu jen když ten kluk nebude gay.

Čuměl jsem na něj tak dobrých pět minut, než si toho ten krasavec všiml. Usmál se na mě a něco špitl tomu blonďákovi. Najednou se na mě zase otočil a přišel ke mně. To není dobré, teď mi jde určitě rozmlátit pusu. ,,Ahoj" pozdravil mě mile. Takový hlas.. On má strašně krásný hlas, úplně jsem se z toho zachvěl. ,,Mluvíš?" zasmál se. To neměl dělat, protože z toho se mi zatřásla kolena. ,,Co je s tebou?" nadzvedl obočí a já se nadechl a vydechl.
,,Aho-oj" koktl jsem. Bože, Louisi, prober se ty vole. ,,Jsem Harry Styles, ty?" podal mi ruku. ,,Já jsem Louis Tomlinson" už normálněji jsem řekl a podal mu ruku. Zase jsem se zachvěl. Jsem do něj blázen už od prvního pohledu. ,,Tebe jsem tu ještě neviděl, jedeš po prvé?" ,,Jo" odpověděl jsem. Ani nevím jak se to stalo a autobus už tu byl. ,,Tak zatím čau Louisi" zasmál se a odešel si ke své partě. Já jsem mamlas.

Nastoupili jsme všichni do autobusu a sedli si na místo. Kufry jsme si ještě ale museli dát do kufru, který byl ze strany autobusu. Seděl jsem úplně vzadu u okna, nechtěl jsem s někym

sedět, nikoho jsem tu neznal. Naštěstí nás tu bylo jen 15, tak jsme se vešli úplně v pohodě, ještě byli volné sedačky. Nasadil jsem si sluchátka a autobus se rozjel..


--- Takže lidi, tohle je první kapitola téhle povídky, je krátká, protože nevím, jestli se vám bude líbit můj styl psaní:/ Napiště mi prosím do komentářů, jak se líbí a co mám změnit , děkujuu

You and I (CZ Larry story)Kde žijí příběhy. Začni objevovat