12.Kapitola

14.6K 601 19
                                    

Nacházela jsem se v pevném objetí Dominika Wilsona, ze kterého jsem se snažila dostat. Děsilo mě, že se mi u něho líbilo, že se mi líbilo jeho teplo, které mě zahřívalo a že po každém jeho doteku cítím příjemné mrazení v zádech. Tohle jsem nemohla dovolit, nemohla jsem dovolit abych k němu začala cítit nějaké city..on je má práce, on je má propustka na vrchol! Nic víc. Zhluboka jsem se nadechla a konečně se vyvlékla z jeho sevření. Prohrábla jsem si vlasy a sebrala ze země jeho bílou košili, kterou jsem si oblékla a zapnula si knoflíčky. Přeci se nebudu procházet po jeho domě jen tak nahá. To by byl trapas, kdyby mě někdo viděl.

Potichu jsem otevřela dveře od ložnice a otočila se na Dominika, který se spokojeně tulil k polštáři, pousmála jsem se a zavřela je. Ocitla jsem se na chodbě, která byla zdobená několika krásnými obrazy, většinou byly s tématikou přírody, zvířat nebo se na zdi nacházely černobílé fotografie, kterých jsem si všimla až teď.. Není divu, když jsem tudy procházela měla jsem na práci jinou věc než se rozhlížet po jeho domě.

Zastavila jsem se před velkou fotografií, která byla jako jediná barevná. Byla na ní dívka s hnědým koněm. Dívka byla krásná zrzka se zelenýma očima, byla vysmátá a pevně objímala koně kolem krku, chápala jsem ji. Sama mám velkou slabost pro koně a dívce na fotografii láska ke koni z očí přímo chrlí. Prohlížela jsem si fotografii. Všimla jsem si malého podpisu v pravém dolním rohu Dominik Wilson

Musela jsem se usmát.

Nevím jak dlouho jsem stála se založenýma rukama před fotografií, ale nějakou dobu mi trvalo než jsem odtrhla oči od vysmáté holčiny s koněm, který byla opravdu krásná. Pohladila jsem se po paži a mou hlavu zavalila hromada otázek "Kdo je ta dívka? Dominik má cit pro focení? Zmíní se mi o ní? Měl s tou krásnou dívkou na fotografii něco? Asi ano ty hloupá huso, jinak by jí neměl pověšenou na chodbě jako svatý obrázek!"

Ocitla jsem se před zavřenými dveřmi, natáhla jsem ruku a pevně chytla kliku. Otevřela jsem dveře. Vešla jsem do místnosti, která musela být Dominikovou kanceláří. Pousmála jsem se a zhluboka  se nadechla, zavalil mě zvláštní pocit, který mi způsobil tlak na hrudníku, měla jsem pocit, že se nemůžu nadechnout.

"Uklidni se holka"

Pevně jsem zavřela oči a několikrát se nadechla.

Nepříjemný tlak z mé hrudi zmizel a já se konečně mohla pustit do přehrabování se v jeho kanceláři, měla jsem z toho však špatný pocit. Vyspala jsem se s ním jenom kvůli tomu abych se dostala do jeho kanceláře..nedělá to ze mě mrchu? K tomu všemu jsem ještě policistka, pevně jsem se kousla do spodního rtu a otevřela první šuplík v jeho stole. Byla tam spousta složek se jmény a informacemi o jeho zaměstnancích. Rychle jsem je prolétla očima a otevřela druhý šuplík, ze kterého na mě vykoukla zbraň. Vzala jsem jí do ruky a podívala jsem se do zásobníku, plně nabitá. Vrátila jsem jí zpátky a třetí šuplík byl prázdný, na stole měl ještě pár papírů, do kterých jsem nakoukla.

Mou pozornost upoutal papír o přijmutí zásilky, která byla pěkně drahá,tolik nul pohromadě jsem ještě v životě neviděla.

"Hledáš něco?"

Uslyšela jsem Dominikův hlas a leknutím jsem nadskočila, otočila jsem k němu čelem a zadkem se opřelo o jeho stůl "Ehm..asi jsem se ztratila" dostala jsem ze sebe a začala si na ukazováček motat pramen vlasů.

"Ztratila?" zopakoval a já i přes tmu, která panovala v jeho kanceláři poznala, že je polonahý. Na sobě měl jenom boxerky, která dokonale rýsovaly jeho chloubu. Už jenom z pohledu na jeho temný obrys jeho postavy jsem měla rybníček mezi nohama. Zalapala jsem po dechu a přiblble se uculila "Hledala jsem záchod a objevila jsem se v tvé kanceláři?" povytáhla jsem obočí a zkřížila si ruce na prsou.

"Aha"

"Skočil mi na to?"

Viděla jsem jak se jeho svaly napjaly, přitiskla jsem stehna blíž k sobě abych potlačila nepříjemný tlak v břiše. Dominik se zasmál a chůzí lovce šel ke mně, když byl u mě natáhl ruku k mé tváři a zastrčil mi pramen zbloudilých vlasů za ucho. Pousmál se a jeho ruka putovala po mé tváři přes rty, bradu, krk, klíční kost, prso až na břicho kde se zastavila. Jenom z tohohle jsem byla rozpálená a nadržená jako čivava.

"Sluší ti" promluvil chraplavým hlasem a já jsem se mu podívala do očí poznamenané chtíčem, zhluboka jsem se nadechla a pousmála se "Děkuji" světlé vlasy mu trčely do všech stran a padaly mu do očí, i tak vypadal naprosto sexy! Jeho ruka, která se zastavila na mém břiše jela níž,  níž, níž až si nakonec vyhledala můj vlhký rozkrok, začal mě dráždit "Tady je někdo pořádně vlhký" řekl když se mi naklonil k uchu.

"Kdo?" zeptala jsem se zadýchaně a nevěděla co vnímat..jeho ruku v mém rozkroku? Jeho jak mi polibky posypává krk? Jeho druhou ruku, která mi mačká zadek? Měla jsem pocit, že asi vybuchnu.

Dominik se zasmál "Ty mé poupátko" zaklonila jsem hlavu aby měl lepší přístup k mému krku "Poupátko? Čím jsem si vysloužila tak krásnou přezdívku?" jeho pravá ruka opustila můj rozkrok a přemístila se na můj zadek, pevně ho zmáčkl a vysadil mě na dřevěný stůl "Hodí se to k tobě" přisál se mi na rty, roztáhl mi nohy a sám si mezi ně stoupl..a to to dokázal bez rozdělení našich rtů.

Kousla jsem ho do spodního rtu a on vzrušeně zavrčel.

Začal mi rozepínat knoflíky od košile, moc mu to nešlo a tak je roztrhl..

"Právě sis zničil košili"

Uchechtl si "Košile mi je úplně u prdele teď tě chci jenom pořádně ošukat" zabručel hluboce a já jsem roztáhla nohy od sebe ještě víc, prohnula jsem se v zádech a vystavila mu svá ňadra, která začal různě mačkat, sát, líbat a spousty věcí, které mě dováděli k naprostému šílenství. Košile mi z ramenou sjela po rukách na stůl, zavzdychala jsem a prsty zahákla za lem jeho boxerek. Začala jsem je stahovat dolů ale přes jeho vztyčenou chloubu to nebyla nejednoduší věc.

Nakonec se povedlo a on mě svým tvrdým rozkrokem dráždil ten můj.

"V tom malém šuplíku budou kondomy"

"Beru prášky, pokud netrpíš pohlavními nemocemi můžeš do mě zasunout bez gumy"

Dominikovi potemněly oči a bez varování ho do mě vrazil.

Vyjekla jsem a lapala jsem po dechu.

Ách, ano!

Dominik začal tvrdě přirážet a já mu svou pánví začala klást odbor, zaklonila jsem hlavu a vzdychala, mumlala jsem jeho jméno a do toho mi ujelo pár nesrozumitelných nadávek. Dominik mi polibky posypával hrdlo a jeho ruce jezdili po mém břiše a zádech.

"Ještě!"

Přirážel dál.

"Ano..Dominiku!"

Měla jsem k orgasmu blízko když ho Dominik ze mě vytáhl a vystříkal se mi na břicho, povytáhla jsem obočí a probodla ho pohledem "Vážně?!" prskla jsem jako kočka,kterou právě vyhodili z jejího zahřátého pelíšku "Neboj poupátko ještě jsem neskončil" uchechtl si a klekl si na kolena, popadl mě za kolena a pošoupl si mě níž..ucítila jsem jak mi líbá vnitřní stranu pravého i levého stehna až jsem jeho rty ucítila dole..

Zavzdychala jsem.

Jeho mrštný jazyk zkoumal všechny temné kouty mé mušličky a já? Já se během chvíle ocitla v nebi..

Musím se přiznat, měla jsem hroznou chuť vzít foťák a vyfotit si Dominikovo hlavu mezi svýma nohama.



Pan Zloun Kde žijí příběhy. Začni objevovat