8.Kapitola

12.9K 638 12
                                    

"Vy jste Dominik Wilson? Tohle je váš večírek a já ho nazvala párty pro snoby" přemýšlela jsem na hlas "Hups" vyšlo ze mě nakonec a Dominik se zasmál "Teď bych čekal omluvu ale podle vašeho výrazu asi nepřijde" mého výrazu? Jaký mám sakra výraz?

Pokrčila jsem rameny "Chtěl by jste omluvu?" povytáhla jsem obočí a Dominik zavrtěl hlavou "Ne, máte pravdu. Tohle je párty pro snoby" promluvil hlubokým hlasem, ze kterého jsem měla pocit, že se roztaju a upravil si kravatu. Kousla jsem se do rtu a očima jsem sledovala jak jeho dlouhé prsty uvolňují kravatu u krku..Sakra tady je horko!

"Chtěla by jste si zatančit slečno Mastersová?"

"Emma, jenom Emma" opravila jsem ho s úsměvem a v hlavě se mi honilo milion představ jak bych si dala tohohle sexy chlápka..zepředu, zezadu, na lince, na záchodcích všude bych ho teď byla schopná ojet.

"Dobře, chtěla by jste si zatancovat Emmo?"

Přikývla jsem a přijala jeho nastavené rámě Já se ho dotýkám! zakřičelo moje povědomí a já jsem si hned připadala jako nadržená puberťačka na prvním rande, došli jsme mlčky až do středu prázdného sálu.

"Proč nikdo netančí? Muzika není až tak zlá"

"Protože to všechno jsou snoby" zasmála jsem se a propletla své prsty s těma jeho, které byly tak dlouhé. Ach, ráda bych je cítila v sobě, drsně jsem se kousla zevnitř do tváře abych zahnala svou úchylnost, která prostupovala celým mým tělem ve tvaru nadrženosti. Druhou ruku jsem mu položila na rameno a zalapala po dechu, když jsem ucítila jeho dlaň na kříži.

"Všechno v pořádku?"

"V naprostém" 

Začali jsme tančit. Hudba byla na můj vkus pomalá, ale tancovala jsem S NÍM. Tancovala jsem s chlapem, ze kterého mi zvlhla jenom když jsem ho uviděla. Udržovali jsme oční kontakt a ani jeden z nás neuhnul, dokud nás tedy někdo nevyrušil.

Dominikovi na rameno zaklepal Erik "Můžu?" 

Prosím Dominiku řekni ne! Chci s tebou ještě tančit! Prosíím!

"Jistě" néééééééé! zamračila jsem se a chytila za ruku svého šéfa, propletla jsem sním prsty a položila mu ruku na rameno, on mi dal ruku na záda a začali jsme tančit."Co potřebujete?" zeptala jsem se protivně, tanec s ním nebyl jako tanec s Dominikem, ne že bych se do něho zamilovala ale nadrženost je někdy prostě silná.

"Jste si vědoma, že jste tančila s Dominikem?"

"Ano, přeci se k němu mám dostat"

"Máte se k němu dostat přes jeho lidi" nechápavě jsem se zamračila "O tom nepadlo ani slovo" odsekla jsem nepříjemně a šla do záklonu, Erik už nic neřekl. Spíš jsem mu nedala šanci, hned co dohrála hudba jsem se sebrala a odešla najít slečnu se šampaňským.

"Vy si se svým přítelem moc nerozumíte?" vedle mě stál Dominik a nabízel mi skleničku něčeho co vypadalo na tvrdší chlast "Není to můj přítel" přijala jsem od něho skleničku "je to můj kreténský šéf" řekla jsem ještě s protivnějším hlasem než předtím.

"Tak na zdraví Emmo" zvedl skleničku do vzduchu a já udělala to samé, ťukli jsme si a já se mile usmála "Na tykání?" nabídla jsem a Dominik přikývl.

"Na tykání, Emmo"

"Na tykání, Dominiku" 

"Pro tebe Dom" 

"Tak dobře" kopla jsem do sebe panák a začala kašlat "Sakra to je síla!" 




Pan Zloun Kde žijí příběhy. Začni objevovat