2. - Kde je Louis?

930 74 11
                                    

Pohled Ellie


Ano,jsem ráda že se mnou Niall právě teď je,protože jako popstar neměl a nemá moc času,takže jsme spolu moc času netrávili. Pořád jen koukám do prázdna a přemýšlím nad vším, coby kdyby...

'' Víš, něco mě napadlo, já chápu a vím že s tím souhlasit nebudeš, ale prosím. '' řekl mi Niall a tvářil se jako kdybych mu měla vyškrábat oči za to co má namysli. Furt jsem čekala co z něj vypadne, ale ono nic. ''Tak už mi to řekni!'' zvýšila jsem hlas, protože tohle dělá často, že něco začne povídat a pak to ani nedořekne. Jak já to nenávidím. ''Chci aby jsi znovu žila a proto pojedeš se mnou a klukama. A navíc tam znáš i třeba Lou (jejich maskérka) a s tou si rozumíš, ne?'' říkal mi a přitom bylo na něm vidět, že je nervózní z mé odpovědi. Já jen vykulila oči a nevěděla, co říct. '' No, víš já nevím jestli je to dobrý nápad. Nikde nechci překážet. Ano, Lou mám moc ráda.'' odpověděla jsem popravdě a dál přemýšlela o tom jestli mám vzít jeho nabídku. Ale když si zase říkám, tak by to opravdu mohla být sranda a navíc vždycky byl můj sen procestovat svět. A kde bych jako spala? S klukama v pokoji? Ach, já vážně zrovna teď přemýšlím nad tímhle. '' Tak co, bereš to nebo se tu budeš dál užírat? '' zeptal se mě. '' Pojedu s Vámi, ale jen pod podmínkou, když budu chtít jen kdykoliv domů tak budu moct, platí?'' natáhla jsem k němu ruku a čekala, že mi na to plácne. ''Platí!'' širokým úsměvem se na mě usmál a a plácnul si se mnou.

Za týden

'' Ellie už musíme vyrazit čekají na nás kluci na letišti'' zakřičel nahlas Niall, abych ho přes celý dům slyšela. Poznala jsem že zase při té větě něco žvýkal, takže byl v kuchyni jako vždycky. ''Tak snad mám všechno '' přesvědčovala jsem se při zapínání obrovského kufru. ''Pojď mi s tím aspoň pomoct'' křikla jsem na Nialla, abych se s tím kufrem nemusela táhnout z těch schodů sama. Mezitím co mi šel pro furt jsem si obula boty,vzala kabelku a šla k autu. ''Nastup si rovnou do auta, já ten kufr dám dozadu a půjdu ještě zamknout.'' dal mi Niall pokyn a já si sedla na místo spolujezdce. Jezdím s bráchou hrozně ráda autem, vždycky si společně zpíváme a prostě se všemu smějeme. ''Tak můžeme jet?'' zeptal se, když za sebou zavíral dveře u řidiče. Já jsem jen kývla hlavou a lehce se usmála. ''Pustíme nějaké písničky, ne?'' bez odpovědi jsem zapnula rádio. Zrovna tam hrála písnička ROAR od Katy Perry, takže jsme oba zpívali tak nahlas, že by možná praskli i ty skleničky. ''Doufám, že se ti turné s námi bude líbit'' řekl mi Niall v té chvíli když už jsme dorazili na letiště a zrovna parkovali. Bylo tu všude hodně novinářů a fanoušků, takže pro nás musela přijít ochranka. '' Teď vyjdeme oba ven, hlavně se nezastavuj a pořád běž, půjde před tebou Paul (jeden z ochranky).'' Já jsem jen kývala a vyběhla z auta. Všude jsem viděla jen hromadu lidí,křičící fanoušky a paparazzi, kteří by vám strčili jejich objektivy nejraději až před nos. ''S dovolením, S dovolením...'' Slyšela jsem pořád dokola od Paula. Když jsme se konečně procpali do hlavní haly uviděli jsme kluky a šli rovnou k nim. ''Ahooj'' pozdravili nás všichni souhlasně. Ale něco mi tu nehrálo, kde je Louis? Ptala jsem se sama sebe. Harry s Liamem mě začali objímat, jako kdyby jsme se neviděli roky, přitom to bylo asi dva týdny. ''Kluci taky Vás ráda vidím, ale uškrtit mě nemusíte!'' vykrucovala jsem se z jejich rukou omotaných okolo mě. ''A kde je vlastně Louis?'' zeptala jsem se a přitom ho očima hledala. ''Šel si koupit něco k jídlu, ale už rovnou půjde k letadlu, takže se uvidíte až tam.'' na mou otázku mi odpověděl jeden z chlap z ochranky, protože kluci si už zase povídali o nějakých kravinách. Cestou k letadlu jsem viděla všude plakáty s klukama nebo jen lidi, který na ně koukali s otevřenou pusou. Všechno mi to přišlo hrozně vtipný. '' Ahooj sluníčko'' hned jak mě Louis viděl mi skočil okolo krku. ''Ahoj'' usmála jsem se a šli jsem už konečně všichni společně si sednout do letadla.

Letíme asi už dvě hodiny a nevím co mám dělat a hlavně už mám pěkně bolavej zadek. Kluci pořád řešili něco ohledně turné a koncertů. Vzala jsem si sluchátka a pustila si svoji oblíbenou hudbu z iPadu. V hlavě jsem si pořád vymýšlela svoje choreografie a podupávala nohou do rytmu.




Chci se všem omluvit za chyby!:)


Listen to your mindKde žijí příběhy. Začni objevovat