Κεφαλαιο 20

8.4K 570 15
                                    

Αφου περάσαμε σχετικά ηρεμα στο εμπορικό μετα πηγα με την Οφηλία στην εμμα.Ηταν ξύπνια και άραζαν με την αδερφή της.

-Hey!!τι κάνουν τα κοριτσια μου; Ρωταω με ενα χαμόγελο και παω στο μερος της και την αγκαλιαζω
-εδω καθόμαστε και έλεγα στην αδερφή μου ποσο καλα μου φέρεστε! Λεει εκεινη και χαμογελάει
-τέτοια χαζα δεν θελω να τα ξανα ακούσω"λεω και την αγκαλιαζω και κοιτάω την εμμα και την Οφηλία.
-ελπιζω να εισαι καλύτερα! Ρωταει η Οφηλία την εμμα
-κουρασμένη αλλα την παλεύω! Απαντάει εκεινη.
-λοιπον σημερα εχω αγώνα με εναν καινούριο. Λεω και με κοιτάζουν αρκετα ανήσυχες θα έλεγα.
-και αυτο ειναι καλο; με ρωταει η Εμμα
-Αχα γιατι να μην ειναι; Ξανα ρωταω και γελαει
-μην μου απαντας με ερώτηση οταν δεν εχεις τιποτα να πεις!Και σε ξερω αρκετα καλα ώστε να ξερω οτι εισαι στην τσίτα! Λεει και χαμογελάω
-νταξει ισχύει αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο! Λεω και εκεινη την ωρα ανοίγει η πορτα και μπαίνει μεσα ο γιατρός.

-γεια σου εμμα πως εισαι; Την ρωταει και πέρνει στα χέρια του την καρτέλα της
-κουρασμένη αλλα την παλεύω. Απαντάει και γελαω για τον τροπο που απάντησε
-συγνωμη που διακόπτω αλλα εμεις καλο ειναι να φύγουμε! Λεει η Οφηλία και μου κανει νόημα
-εεε ναι ναι. Λεω και παω στο κρεβατι και την αγκαλιαζω "θα περάσω αύριο θα σου πω τι εγινε"λεω και την φιλάω.

Καβαλάμε με την Οφηλία την μηχανή και ξεκινάμε για το σπίτι.Η ωρα ειναι σχεδόν 20:30 οποτε εχουμε αρκετό χρόνο μπροστα μας μεχρι τον αγώνα.Στα φανάρια χαϊδεύω το ποδι της και εκεινη με αγκαλιάζει πιο σφιχτά.
Σχεδόν μισή ωρα μετα παρκάρω την μηχανή μου μπροστα απο το σπίτι και κατεβαίνουμε.
Πιάνω το χερι της και πάμε προς την πορτα.
-εισαι ενταξει; Με ρωταει
-ναι. Απλα έχω λιγο άγχος γιατι δεν ξερω ποιος ειναι ο καινούριος.αυτο όλο! Απαντάω και κλείνουμε την πορτα πισω μας.
-λογικο αλλα αν δεν εισαι οκ μπορει να χάσεις! Λεει και ξερω οτι εχει δίκιο.Της χαμογελάω και την πιάνω απο τον κωλο της και την κολαω πανω μου.
-και τι θα μπορούσες να κανεις για αυτο; Την ρωταω και εκεινη γελαει και πηδάει επάνω μου ενω μου βγάζει την μπλούζα μου.
-κατι εχω στο μυαλό μου αλλα θα πρεπει να εισαι ήρεμος και οχι σπασμωδικές κινήσεις! Απαντάει και με κοιταει μεσα στα ματια.
-θα με αφήσεις να σε παρω απο την πισω πορτα; Ρωταω όλο χαρα και εκεινη με χτυπάει
-για κανενα λόγο! Λεει φωναχτά και τσιριχτά παράλληλα
-ενταξει ενταξει απλα ειπα μια ιδεα ! Λεω γελώντας και μπαίνουμε στο δωμάτιο και την ξαπλώνω πανω στο κρεβατι και ανεβαίνω πανω της.Εκεινη δένει τα πόδια της στη μεση μου και με φιλαει στο λαιμό.Ανασηκωνετε και με βαζει να καθησω και εξαφανίζεται στο μπάνιο.Οσο ειναι εκει βγαζω το παντελόνι μου και μενω με το μποξεράκι μου.Βγαζω τα προφυλακτικά απο το συρτάρι για να μην χάνουμε χρόνο και απλα την περιμενω.
Δυο λεπτά μετα βγαινει απο το μπάνιο φορωντας ενα μπορντο σουτιέν και ενα ιδιο χρώμα εσώρουχο απο κατω.Ηταν κατα κόκκινη και ειχε άγχος και φαινόταν στην συμπεριφορά της. Μου έσπασε ενα μικρό χαμόγελο σαν να περίμενε απο μενα το οκ.
Εγω απλα την κοιτούσα σαν βλάκας καθώς ηταν τοσο ομορφη. Οταν πλεων πηρε θάρρος ανέβηκε στο κρεβατι και με καβάλησε.Επιασα τα πόδια της και άρχισε να τα χαϊδεύω απο τα γόνατα μεχρι την μεση της. Εκεινη χαζο γελούσε και με έδινε φιλια στον λαιμό και στην κλείδα μου.
-νομιζω οτι τα εσώρουχα ειναι πολυ ωραια για να τα σκίσουμε. Λεω ενω την φιλούσα στο στέρνο της και στο φούσκωμα του στήθους της.
-μωρο μου δεν προκειτε να σκίσεις τιποτα. Απαντάει και πιάνει το πρόσωπο μου στα χέρια της "γιατι τιποτα δεν προκειτε να βγει" λεει πάλι και ανοίγω τα ματια μου
-νομίζεις μωρο μου.Το πουλί μου κοντεύει να σπάσει μεσα στο μποξεράκι τοση ωρα και πρεπει να μπει μεσα σου οπως και να εχει.Οποτε το να μην σε σκίσω και σε στράγγιξω δεν ειναι επιλογή"λεω και γελαει
-πως θα το κανεις αυτο δηλαδη; Ρωταει και κανω στην ακρη το εσώρουχο της και χαϊδεύω την περιοχή της. Αμεσως τινάζεται καθώς εχει ανοιχτά τα πόδια και ετσι οπως καθεται δεν μπορει να κανει τιποτα.
-αρχικά θα σε χαϊδεύω μεχρι να αρχίσεις να σταζεις. Λεω και της βγαζω το σουτιέν και φιλάω το στήθος της.Εχει ανατριχιάσει με αποτέλεσμα οι ρώγες της να ακουμπάνε στο στέρνο μου και να την ερεθίζουν ακομα πιο πολυ "μετα θα βάλω δυο δάχτυλα μεσα σου ενω με το αλλο μου δάχτυλο θα χαϊδεύω την κληρωτίδα σου! Λεω και το εκανα παράλληλα
"Μετα εκει που θα κονταυεις να τελειώσεις θα βγω απο μεσα σου και θα περιμενω να ηρεμήσεις για λιγο μεχρι να μπω μεσα σου κανονικά! Λεω και με κοιτούσε στα ματια ενω τα πόδια της έτρεμαν.Κατεβαζω το μποξεράκι και με μια κίνηση βρέθηκα μεσα της με εκεινη να βάλει το πρόσωπο της ανάμεσα στο λαιμό μου και να αναστενάξει.
-Tyleeer! Λεει με μισή ανάσα ενω μπαίνω και βγαινω μεσα της με δύναμη.
-τι ειναι μωρο μου; Ρωταω και αφήνω μια δαγκωνιά στο στήθος της
-να τελειώσω δεν μπορω αλλο"λεει
-μωρο μου ακομα ειμαστε στην αρχη.Θα τελειώσεις τόσες πολλες φορες που θα χυνεις και δεν θα εχεις να βγάλεις τιποτα.Θα σε στράγγιξω στο ειπα"λεω και δαγκώνω αλλη μια φορά το στήθος της και τελειωνει πανω μου ενω με κρατάει γερά απο τον σβέρκο.
-γαμω ! Λεει και γελαω και αμεσως μετα τελειώνω και γω. Την αγκαλιαζω και ακουμπάει το κεφαλι της στον ώμο μου και πέρνει βαθιές ανάσες. Την χαϊδεύω και την φιλάω εκει που με φιλούσε πριν λιγο εκεινη.
-ψυχή μου! Λεω και την φιλάω στο στομα αλλα αυτο το φίλη έκρυβε πολλα που δεν ειπαμε εκεινη την ωρα.Με κοίταξε στα ματια και μου χαμογελασε και περάσε τα χέρια της μεσα στα μαλλιά μου.
-σαγαπω γαμω την πουτανα μου"λεω και γουρλώνει τα ματια της.οριστε το ειπα
-τι κανεις; Ρωταει και εχει κοκκινησει
-το ειπα μια φορά δεν θα λεμε πάλι τα ίδια"λεω και την ξαπλώνω και ξεκινάμε δεύτερο γύρο









geia sas agapes mou..oriste allo ena kefalaio...elpizw na sas aresei..mexri to epomeno loipon... <3


H μάχη του έρωτα Donde viven las historias. Descúbrelo ahora