Ziua concertului

182 10 1
                                    

Mă trezesc puțin nervoasă din cauza razelor de soare care intra în camera mea.După o baie lungă,mi.am periat dinții și mi.am ales ținuta. După ce am pus hainele pe pat,m.am dus la Jasmine în camera pentru a o trezi.

Tinuta mea este formată din o pereche de blugi scurți și un tricou cu Justin. A sunat cineva la sonerie. Era postasul. Imi adusese Biletele.... Yeeyyyyy. După ce am luat biletele m.am dus sus pentru a vedea ce face draga mea surioară. Este gata. Are o pereche de pantaloni scurți și în maieu mov. Mai era o oră până la începerea concertului. Ne.am încălțat am mâncat cerealele cu lapte și eu m.am mai spălat o dată pe dinți. :))))) Am luat taxiul și am ajuns la destinație. Nu pot să cred ca.l voi întâlni pe Justin Drew Bieber!!!!!! )Mai avem și bilete la VIP!
La intrare i.am arătat biletele celui de la intrare și ne.am continuat drumul.Când Justin a intrat pe scenă am început să tip.
Concertul a început cu melodia Can't let go,dupa a continuat cu Were are you new,Baby,As long as you love me,Never say never,Confident,Love me și a terminat cu Fall. În timpul coregrafiei de la Were are you new,i.a căzut bratara de la mâna. Am observat asta fiind foarte atentă la mișcările lui. M.am lasat in jos pentru a o lua.Urma sesiunea de autografe și poze.I.o voi înapoia atunci!

Justin POV'
Când am observat ca nu mai am bratara la mâna,m.am panicat. Era de la Jazzy și Jaxon de ziua mea. Când am împlinit 21 de ani. Ce mă fac?
La sesiunea de autografe a trebuit să zâmbesc fals din cauza pierderii brățării.O fata cu un păr saten și cu un tricou cu mine pe el, se îndrepta spre mine cu o fata de vreo 12-13 ani de mâna.

-Bună! spun eu cu un zâmbet puțin fals.
-Hey! spune cea mică. Eu sunt Jasmine....când am auzit cum o cheamă mi.a venit un gând cu ce v.a zice Jazzy ca am pierdut bratara.tot dacă nu i.ași spune m.ar întreba unde este.știe ca o port mereu.și nu o pot mintii
-Frumos nume. după ce i.am dat un autograf și am făcut o poză cu ea,i.a spus celeilalte ca o sana cineva.

-Nu mai fi trist! spune ea și eu mă uitam puțin curios la ea ,după am lăsat capul în jos. și ea a continuat să vorbească: Știi sunt ultima ,deci cred ca putem vorbii mai mult. Ai pățit ceva? Te rog ai încredere în mine!

Oftez și mă uit la ea trist cu lacrimi în ochi!-Am pierdut ceva foarte prețios de la sora și fratele meu. Mi.au dat.o de ziua mea anul acesta. O bratara.

Jesica POV'
Când am auzit cuvântul bratara mi.am amintit ce trebuia să.i înapoiez. Am băgat mana.n buzunar și am scos bratara.
-Ammm.uite! Am venit la sesiune mai mult pentru ăți înapoia bratara. când am terminat de spus,i s.a luminat față. Ce noroc nu? continui eu.
-Waaw!!! Mulțumesc! De când am pierdut.o am zâmbit numai fals. Mulțumesc!

Justin POV'
Când am terminat de spus,am pupat.o pe colțul gurii și am luat.o strâns in brate!.
-Aamm..scuze pentru pupic..adică unde a aterizat el..!!!..
-Nici o problema! spune aceasta și îi apare un zâmbet mic pe față,la fel și mie.
-Sii..cum te numești? Cați ani ai? spun și îi semnez tricoul pe abdomen.
-Jesica.Și am 20 de ani.
- Ahaamm..Și mai frumos nume! Ea era sora ta?
-Multumesc si..Dap! și pune un accent pe "p"
-Drăguță! Dar nu mai mult ca ține! Știi?!? As vrea să.ți cer ceva dar promite.mi ca nu spui la nimeni!
-Ok!
-Cred ca suna cam ciudat,dar..ai un număr de telefon pe care te pot contacta? spun eu și îi fac cu ochiul.
-Cu o conditie! Defapt două!
-Ok.
-Să facem și noi o poză odată!
-Bine! își scoate telefonul și facem două poze și ne și filmam.Următoarea condiție?continui eu.
-E cam ciudat! Dar îmi poți da numărul tău de telefon? Și promit ca nici sora.mea nu va afla despre asta!
-Ok. spun și îi întind telefonul meu pentru ami nota numărul.nu.l știu pe derost.Și nu uita să.l notezi pe al tău!continui eu.
-Gata! Mulțumesc!
-Mulțumesc și eu!
-Justin?!! striga Scotter. Hai!
-Vin! Trebuie să plec! Sper să ne mai vedem!
-Așa sper! Pa!
-Pa! spun și îi mai dau o îmbrățișare.

Trebuie să fie a mea!

Jesica POV'
Nu pot să cred!!!
Mi.a cerut numaru! Ies afara în căutarea surorii mele dar e de negasit. O sun!

Vorbire telefonică*

****

Bun este la toaletă! A venit! Am luat un taxiu spre casa! Mă uit la ceas și văd ca este deja 23:35 . În România este 09:35(dimineața) Când am ajuns acasă am mâncat și ne.am pus la somn. Bineînțeles ca după ce am postat pozele și filmuletul cu Justin! La fel făcând și Jasmine.

★ One Love [JB] ★Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum