Ziua fetelor!

220 10 2
                                    

*Dimineață*

M.am trezit buimaca din pat și m.am îndreptat spre baie. După ce mi.am terminat rutina de dimineață,am coborât jos. Nu era nimeni. Am luat telefonul și m.am uitat la ceas. Este 12:56. Mă duc în camera surorii mele să văd ce face. Era în pat ,cu laptop.ul în poală.
-Hey! Ce faci?
-Hey! Bine. Știi Justin o să aibă concert aici. Peste două zile. Vrei să mergem?
-Daa!!!tip.. Am luat deja biletele! Aseară!
-Serioss???!!? Te iubesc!!!! spune ea și îmi sare în brate
-Dap. Hai în parc;vrei?
-E ok.
-Bine mă duc să fac un duș și vin. Fă și tu unul! spun eu ieșind din cameră.
-Ok!

     Mă duc să fac un duș! Dar nu înainte de ami lua o pereche de blugi scurți cu 2 degete sub fund și un tricou albastru cu inscripția "One love" . Întru ,mă dezbrac și după în cabina de duș.

                    * După 30 de min *

Ies din cabină,mă șterg după îmi i.au hainele pe mine. Cobor jos și o văd pe Jasmine ca mă aștepta pe canapea.

-Ok,hai!

Ieșim din casă și în fata casei  (am rămas cu gură căscată) un Ferari alb cu o funda rosie giganta pe ea! Era legat de panglică un bilețel în care scria:
  
   "Ai grijă cum o conduci!   Asta e pentru ține!
                                                  Matusa Țina"

Cam scurt și sec,dar ce tot zic eu aici!???! Am dat funda jos și au căzut niște chei. Cheile mașinii! M.am urcat la volan și i.am făcut semn Jasminei să se urce în față. Am pornit spre parc. După ce am parcat mașină,am coborat, am incuiat masina. Am luat.o pe soră.mea de mâna și am înaintat spre parc.

După o plimbare lunga și vorbă multa,ne.am oprit să ne luăm câte o înghețată.
După am mai vorbit noi și ne.am trezit ca vrem un animal de casă. Un cățeluș. Am sunat.o pe matusa Tina și a spus ca e deacord.
Ne.am urcat în mașină și am pornit spre magazinul de animale. Ne.am holbat la mulți caini, până am văzut unul foarte mic,alb și pufos. Vânzătoarea mi.a spus ca nu mai crește și așa ca l.am luat. I.am mai luat și mâncare,boluri și ce mai trebuia și am plecat spre casa. Drumul spre casa nu a fost deloc tăcut....am ascultat muzică foarte tare și am mai vorbit cu cine v.a sta cățelușa. Este față. O v.a chema Iriss.

Când am ajuns acasă ne.am pus la un film toate trei. Trebuie să o menționez și pe Iriss.Naa..! Era deja 17:30. Am comandat o pizză și cu ajutorul Jasminei am decorat peretii din cameră mea. Am pus poze ba cu mine ,cu Justin și am desenat și scris unele chestii. Asta ne.a luat cam 2 ore! După i.am decorat și pe cei din cameră sa, cu poze cu ea,un poster cu Justin și am desenat. Este deja 21:25. Ne.am făcut câte un duș și am venit la mine în camera pentru a ne uita la CSI cu JB ,dar bineînțeles ca nu înainte de ai da de mâncare Irissei. Pe la jumatea filmului Jasmine a dormit. Eu l.am văzut până la sfârșit. Am pus cearceaful pe mine și pe Jasmine.Până la urma mi se închid și mie ochii.(Cearceaful din cauza ca era vara.Era iulie.)

*Dimineață*

★ One Love [JB] ★Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum