Los Angeles vin! Justin vin!!

269 10 0
                                    

-Jess! spune matusa mea intrând în camera mea.
-Ahaam;acum. spun căscând și întorcând.mă cu spatele la ea.
-Nu mă face să aduc găleată cu apa! O să pierdem avionul,hai! E 1 după-amieaza! Cât mai dormi?
-Nuuu! Gata m.am sculat!

Mă ridic din pat și mă îndrept spre baia din camera mea.După ce îmi fac rutina de dimineață mă bag să fac un duș. După 10 min termin și îmi înfășor corpul cu un prosop alb. Mă duc la dulap,de acolo i.au o pereche de blugi albastri tăiați la genunchi și un tricou alb pe care scrie cu mov "You want me". După ce îmi imbrac lenjeria intimă ,mă îmbrac cu ele. Îmi i.au supra mei albi ,telefonul și cobor. Bagajele erau deja jos. De aseară.
-Neata! Ce faceți?spun eu asezandu.mă la masă
-Neata!Te așteptăm. îmi spune sora mea și îi dau un pupic pe obraz.

După ce am mâncat am pornit spre aeroport. Îmi va fi dor de Romania, de prieteni,de tot ! Am foarte mulți prieteni aici. Dar trebuie să plec. Am ajuns la aeroport și ne.am urcat în avion. Chiar la fix! M.am așezat pe scaunul meu care era în spatele scaunelor matusei și surorii mele. Mi.am băgat căștile în urechi și am început să ascult muzica. În urechile mele răsuna melodia Backpack-Justin Bieber. Am lăsat capul pe spate și am închis ochii. Mă gândeam cum o să fie viață mea de-acum. Am simțit ca mă cuprinde somnul așa că am oprit muzică și am adormit.

**După 5 ore**

Am aterizat. Am luat taxiul și am ajuns acasa. Era ok casa,aproape la fel ca cealaltă dar puțin mai mare. Am intrat și m.am duș la etaj. Prima cameră care am văzut.o am spus ca trebuie să fie a mea!⭐ Era deja 18:12. Am despachetat tot,asta lundu.mi o oră;m.am duș jos să pap ceva. Matusa Tina făcea paște carbonara(nu știu dacă am scris bine)și mai făcea și cremă de zahăr ars. Iubesc cremă de zahăr ars!

-Poftă bună. spunem toate la unison începând să mâncam din paște

După ce am terminat și desertul m.am duș în camera mea și am intrat pe facebook. OMG!!!! JUSTIN VA AVEA CONCERT AICI PESTE TREI ZILE!! TREBUIE SA INTRU PE ACEST CONT SA.MI I.AU BILET. Și îi i.au și surorii mele. Îi place puțin de el. Îi place doar cum cânta.Atât! După ce le.am luat m.am pus la somn.

★ One Love [JB] ★Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum