Olagan ustu yoll :Erkekleri tavlama yollari etkili

7K 83 8
                                    

Bir Erkeği Nasıl Etkilersin? 1. Olağanüstü Yol

1. Temel gibi davranma ve hak ettiğine razı gelecek konumu kazan.

Temel işsiz kalır ve yeni bir iş bulmak için birkaç gün dolaşır; fakat hiçbir yerde geçimini sağlayacak güzel bir iş bulamaz. Nihayet bir inşaat sektöründe açık bir yer olduğunu söylerler ve Temel de vakit kaybetmeden oraya başvurur.

İşle ilgili her türlü detay konuşulur ve Temel, bu işi kabul etmeye karar verir; ancak işin en mühim noktası olan maaş kısmını henüz sormadığını fark eder.

Temel, bana ne kadar ücret vereceksiniz, diye sorunca patron, hak ettiğin ne ise o kadar alırsın, cevabını verir. Fakat Temel, bu cevap üzerine bu işin kendisine uygun olmadığını ifade eder. Neden, diye soran patrona da şöyle cevap verir:

"Ben asla o kadar ucuza çalışmam!"

Şimdi meseleye, bir erkeği nasıl etkilersin, sorusu bağlamında yaklaşıp Temel'in tavrını analiz edersek şunları söyleyebiliriz:

Bir kadın, Temel'in yaptığını yaparak başarıya ulaşacağını düşünüyorsa hayatı boyunca "erkeksiz" kalmaya mecbur olur; çünkü erkeği hak etmediğini yüreğinin derinlerinde kendisi bilir.

Öyle ise, bir erkeği nasıl etkilersin, sorusunu soran bir kadının ilk işi, kendisini "erkeğin kraliçesi" haline getirecek değerleri kazanmak olmalıdır.

Bu maddeyi şairin bu sözüyle noktalamak isterim: "Sen ilkyazı önce kendinde oluştur."

Bir Erkeği Nasıl Etkilersin? 2. Olağanüstü Yol

2. Açık uçlu sorular sor.

Kadınların sohbet esnasındaki tavrı, çoğu kez erkekleri kaybetmeye yönelik olur ve bunun temelinde birçok garip tavır yer alır. Bu tavırlardan belki de en önemlisi, açık uçlu sorular soramamaktan kaynaklanır. Şöyle ki:

Erkekler, sohbeti tıkayan kadınlardan ve akıcı olmayan konuşmalardan hoşlanmazlar; dolayısıyla bir kadının sohbeti devam ettirebilme becerisine sahip olması, onun için oldukça değerli bir meziyettir. Peki nasıl olacak bu?

Tabi ki "açık uçlu sorular" sayesinde.

Bu konuda yalnızca bir örnek vereyim:

Erkeğe yöneltilen "Kaç kardeşin var?" sorusunun cevabı, bir rakam olduğu gibi "Beni seviyor musun?" sorusunun cevabı da "Evet veya hayır"dır.

Peki bu soruları şöyle değiştirecek olursak: "Kardeşlerinden biraz söz eder misin? Beni neden sevdiğini anlatır mısın?"

Dikkat ettiysen, ikinci soruların cevabı hemencecik verilebilecek tarzda değil; çünkü ikinci grupta yer alan sorular açık uçlu sorulardır ve emin ol, erkekler açık uçlu sorulardan çok hoşlanırlar.

Çünkü bu sayede hem "kıvırma" yeteneklerine rahat bir nefes aldırmış olurlar:) hem de kendilerinden bol bol söz etme fırsatını yakalamış olurlar. Daha ne olsun? Sor açık uçlu soruyu, gir erkeğin kalbine öyleyse!

Bir Erkeği Nasıl Etkilersin?

ERKEKLERİ TAVLAMA YOLARİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin