4. Oh,Edward!

15.2K 476 54
                                    

Aici, un nou capitol. Sper să vă placă. Dacă am greşeli vă rog să mă scuzaţi, doar că nu am mai postat de mult şi am scris acest capitol pe grabă. O să-l corectez când am timp. Mulţumesc celor 414 sufletele care îmi citesc povestea.Şi P.S: acest capitol este mai mult de umplutură.!

Solange pov:

După ce a plecat Andrew am stat întinsă în pat să meditez la cele întâmplate..In regula.. A fost mai bine că data trecută şi simt că îl vreau din ce în ce mai mult, dar cum spunea şi el, aşa ceva nu se poate, dacă jucăm după regulile lui, dacă jucăm după regulile mele aşa ceva e posibil.. Când Andrew a plecat ceasul indica 20:05, acum nu cred că era mai mult de jumate. M-am ridicat din pat, simţind mici dureri cauzate de plăcerea ce o simţeam şi acum acolo jos. Mi-am luat din dulap o pereche de pijamale cu morcovi şi m-am îndreptat spre baia din capătul holului.

În timp ce făceam dus, fiecare atingere făcută de mâna mea pe corp, aveam impresia că e făcută de mâna cu degete lungi ale lui Andrew. Asta trebuia să înceteze, nu se poate să mă gândesc la el mai mereu, până la urma urmei e dirigu'. După ce am terminat cu duşul m-am îndreptat spre camera mea şi m-am trântit în patul meu mare şi pufos, la scurt timp după ce am pus capul pe pernă am adormit..

****

- Tzrrrr tzrrr.

- Ceas nenorocit!

Am aruncat cu o pernuţă spre sursa de unde provenea zgomotul, dar nicio şansă că ceasul ăla blestemat, să se oprească.Cu toate că ochi mei nu vroiau, am reuşit să-i deschid. Lumina puternică care mă întâmpină m-a făcut să-i închid la loc. După câteva secunde i-am deschis din nou şi am oprit ceasul cu o mână în timp ce, cu cealaltă îmi "mangaiam'ochi. Era 6:50 când eu m-am îndreptat spre dus, duş care nu a durat mai mult de 15 minute. Mi-am ales din dulap o pereche de blugi negri rupţi, un tricou cu Nirvana, geaca din piele, ghetele mele şi am plecat spre şcoală după ce mi-am luat ghiozdanul. După puţin timp am ajuns în faţa casei lui Jenn. Am intrat în curte, dar pe când să ating clanţa, Jenn deschisese uşa înaintea mea..

- Neaţa puţa. Ce faci? Spune ea în timp ce încuie uşa.

- Neaţa bine.. Trebuie să-ţi spun ceva important.

- Ce?

- Ai văzut că am un nou diriginte, nu?

- Da, cred că mă transfer la tine în clasă, spune ea chicotind.

- Şti el e băiatul peste care am dat în parc.Şi a fost la petrecere şi uhmm cum să-ţi zic.

- Direct, cel mai bine.

- M-amculcatcuelinnoapteapetrecerii, spun eu repede încât nu cred că a înţeles.

- Hoo moară stricată, mai rar că-i mai drăguţ. Zi mai rar, pe înţelesul tău.

- M-am culcat cu el în noaptea petrecerii, spun eu de data asta mai rar.

- Ce? Tu vorbeşti serios? Spune ea cu o voce uşor şocată.

- Da, şi ieri după ore a venit la mine acasă, ca să-mi spună că aşa ceva nu o să se mai întâmple, dar s-a întâmplat, dar pentru ultima dată.

- O ce păcat părea o partidă bună. Ia stai ziceai că a venit la tine acasă? Dar de unde ştie unde stai?

- Uneori chiar eşti proastă, spun eu râzând. Invitaţia genius.

- A daa.

Aşa mergând încet şi povestind cu Jenn am ajuns la şcoală înainte să se sune cu 5 minute. Am pupat-o pe Jenn pe frunte şi fiecare am plecat spre clasa ei. Când am intrat în clasa Jake - un coleg şi cel mai bun prieten ca băiat pot spune - aduna câteva cioburi.

Dirig în faţa lumii, amant perfect în pat -  ✅  În curs de editare Where stories live. Discover now